Dr. Denisa Protopopescu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Fetelor vedeti ca aici e problema care ne irita pe toti cel mai mult ca la o clinica privata ai pretentii.Nu sa te trateze cu fundul dupa ce ti-au luat banii.La fel au patit multe fete care nici pana acum nu au un dosar despre FIV-ul facut acolo.
E O MARE BATAIE DE JOC!
Si apropo de reclama negativa de care vorbea Cami cred ca si-o fac ei singuri fara aportul nostru.
Cami,Lachi,Crinuta,Elise,Ileana

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Orice medic are si parti bune si rele...si scapari...ca doar e om..
Eu am intrat doar ca sa va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by lachione

Orice medic are si parti bune si rele...si scapari...ca doar e om..
Eu am intrat doar ca sa va pup pe toate!

graiesti!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mda - dupa ce am citit si am rascitit cele scrise de voi toate, asteptam cu nerabdare programarea de vineri - aveam lista cu intrebari pt. d-na doctor, ziceai ca ma intalnesc cu regina Anglieie asa asteptam ziua de vineri, am primit un telefon de la asistenta care-si cerea scuze si ma ruga in numele d-nei dr. sa accept sa ma consulte dr. Zguri - am zis initital da, eram atat de dezamagita si socata incat n-am avut replica. No comments pana una alta.

Am citit insa ce scria Gandacel si ma gandesc da pe undeva are dreptate - da asa e coada va fi intotdeauna la usa unui dr. bun - dar sunt cozi si cozi - cum as putea eu urma un tratament de infertilitate cand daca sun astazi am programare peste 6 saptamani si cu 3 zile inainte ma suna sa-mi anuleze programare si-mi face alta peste alte 6 saptamani, deci repet cum pot urma un tratament de infertilitate in astfel de cdt.??? ...sa nu mai mentionez faza cu dr. Zguri ca asta tine de bun simt, asa cum s-a scris mai sus, sunt destui medici ginecologi in Bucuresti si nu de aceea am ajuns la DP

Mergi la inceput

Miramar....nu pot sa cred!!!!
Asta-i nesimtire si bataie de joc si indiferenta si lipsa de consideratie PE FATA!!!! Pai daca tu ai ales sa mergi la ea si aveai programare cum si-a permis sa te trimita la Zguri? Femeia asta a luat-o razna! V-am spus eu ca s-a porcit de tot... Bai frate daca o dau banii afara din casa si nu mai face fata cu clientele sa nu le mai primeasca din start! Ce face acum? Pe reputatia ei ii face clientela lui Zguri? care habar n-am, o fi bun...dar nu ma intereseaza! Mai ramane sa-l trimita sa invete sa prescrie tratament de stimulare si sa faca o punctie si un ET (indiferent daca vede sau nu "de picior") si sa te duci sa faci fiv cu D.P. si sa te trezesti ca ti-l face Zguri, ca doar trebuie sa invete si el, nu????

Fetelor... nu stiu ce sa va mai spun...dar nu mai permiteti sa-si bata nimeni joc de voi! Ajunge prin ce am trecut noi fraierele care ne-am dus la "pomul laudat".

Si spun "cliente" si nu "paciente", pentru ca paciente are doar un MEDIC, iar un medic cand ii vine un pacient care se afla sub tratamentul prescris de el si are mari probleme, chiar daca vine fara programare, medicul este dator sa-i acorde 2 minute, nu mai mult, in care sa gaseasca o solutie pentru a rezolva problema pacientului sau: fie ca il cheama in spital, fie ca il consulta pe loc, nu stiu...dar in nici un caz NU II TRANSMITE SA VINA DOAR CU PROGRAMARE SAU SA MEARGA LA ZGURI CA SI EL E TOT GINECOLOG!!!

Si acum una peste alta, regret din tot sufletul ca l-am abandonat pe broscoiul de Ancar pentru fermecatoarea D.P.!!! Ancar stia sa ma sune el personal sa se intereseze daca mi-am facut sau nu analizele, mi-a raspuns intotdeauna la telefon, ba mai mult mi-a dat 2 nr. de mobil; in cazul in care nu raspunde pe unul sa-l sun pe celalalt. Intr-adevar nu mi-a dat carte de vizita....D.P. mi-a dat... sa ma uit la ea probabil, ca n-a catadicsit sa-mi raspunda nici macar o data la telefon!

L-am subestimat pe Ancar si profesional si d.p.d.v. uman si regret!
D.P. nu e cu nimic mai buna decat el profesional iar ca OM, Ancar se vede ca e din alta generatie si a primit alta educatie...nu spun mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Miramar sunt de-a dreptul socata de ceea ce aud!
Vezi tocmai asta spuneam eu ca trebuie sa vedem mai multi medici si mai multe clinici,mai ales daca ne dorim un bebe si avem probleme.
Si eu zic ca si Lachi:SA FIM ATENTE SI SA NU NE MAI LASAM PROSTITE!
Eu sincer cred ca ea pe chestia asta si mizeaza,adica pe disperarea noastra de a avea un bebe cu orice pret.Si asta e atunci ne taxeaza.
Ma bucur ca tot mai multe fete au acum puterea de a spune realitatea!

cecilia

Mergi la inceput

Miramar imi pare tare rau ca ti s-a intamplat exact ce ti-am scris in prima mea postare de la acest subiect... nu stiu ce sfat sa-ti dau... aduna-te, incearca sa iesi din starea in care esti acum si sa iei o decizie favorabila tie! Te pup si iti tin pumnii sa reusesti sa te tratezi cu adevarat la un MEDIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miramar atat in mesajul precedent, cat si in e-mail iti spuneam ca tu nu ai motive pentru care sa nu continui si nu trebuie sa te lasi influientata de experienta mea sau a altora.
Acum iti spun ... ca ai un motiv! Iti tin pumnii sa iei decizia cea mai potrivita pentru tine.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

iar ma bag in vorba, dar m-a starnit lachione. dupa ce am ramas insarcinata am mai fost pe la vreo 3 medici de teama ca Ancar n-o sa aiba timp de burtica mea avand atatea paciente pe cap si loturi FIV, ori eu eu aveam o sarcina obtinuta natural. ce ironie! nu numai ca m-am intors la el de fiecare data, dar am si nascut cu el.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=4" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dragele mele, nu e nimic socant in ce a scris Miramar! Asta este "sistemul" si se intampla regulat. Am uitat sa va spun despre asta in mesajul de mai devreme. D-na dr. P pleaca foarte des din tara si in concedii ad-hoc, de o saptamana-doua. Nu stii niciodata cand, desi ea in mod sigur are programata calatoria cu ceva timp inainte... Este posibil sa fie chiar la nastere sau la FIV! Acest medic Zguri este cel pe care incearca sa il "bage in fata", pentru ca e un om serios (albanez, daca va intrebati). Eu, din cauza ca pe ultima bucata de sarcina incepusem sa am dubii mari in privinta ei, cand s-a intamplat sa plece si sa ma reprogrameze la Zguri, am zis cu bucurie "da", pentru ca m-am gandit ca uite, asta e ocazia sa mai cunosc opinia altui medic fara sa ma agit prea tare, iar daca dumneaei nu se prezinta la nastere, macar sa stiu cu cine nasc! Bine am facut, pentru ca probabil el ar fi fost medicul "mana a doua" la cezariana, care ar fi trebuit sa ma coasa la sfarsit... Consultatia cu dansul a decurs cam asa: i-am povestit ce medicamente luam din ce imi prescrisese dr. P (ce nu luam, mai bine zis), in ce sapt. sunt. El dadea din cap aproband si nota pe fisa (!!!). Aveam colul scurt, asta era singura problema majora a sarcinii si asta urmaream eu la vizitele la dr. (2,6 cm). Asa ca i-am spus ca as vrea sa controlam asta neaparat. Urcata pe masa de tortura, colul se masoara numai prin eco transvaginala. Prima chestie nasoala: a inceput o eco pe burtica, iar cablul de la aparatelul cu care se plimba pe burta se plimba si el bine-merci... intre labiile mici!!! Nu glumesc! Toata mizeria aia se fataia la intrarea in vagin! Apoi, ma uitam si eu pe ecran, cum faceam de obicei la d-na dr. Orbecaia dragutul de el aiurea, nu gasea nimic, nu stia deloc cum sa vada si ce... N-a zis nimicuta, cand a vazut ca ma uit a spus ca e totul in regula si gata! Zic: si colul cat este? (ha, ha, ha! ce sa masoare, daca nu gasea nimic?!) ok. Baga sonda pentru transvaginala, il masoara (in capul meu: macar atata lucru), zice ca e inchis si am scapat!
Cea mai importanta treaba care M-A SOCAT la vizita asta a fost cat de tare ii tremurau mainile. Abia a nimerit gaurica (scuzati!) cu sonda, asa ca daca faceam un efort de imaginatie cum ca as face o operatie cezariana cu el, o luam la fuga cu toate picioarele! Asa ca la urmatoarea vizita i-am spus dr. sa tina minte la operatie, sub nici o forma nu vreau sa fie ajutata de dr. Ben Zguri, sa gaseasca pe altcineva. Dansa mi-a zis ca probabil s-a emotionat din cauza mea, ca am un stil intimidant de a vorbi. Sa fim seriosi!!! Insa eu vazusem ca e sensibil mititelul si ii vorbisem a.i. sa nu-l intimidez. Poate ochii albastri au fost de vina!
Asa ca Miramar, poti sa vezi si tu ce si cum, sa te lamuresti! Daca esti curioasa. Nu mi-a luat banii pe eco, deci n-am platit decat o consultatie, in care insa a notat ce-i povesteam eu si gata! Daca crezi ca merita sa dai 750.000 ca sa te asculte un medic, e alegerea ta. Eu in timpul sarcinii am mai vazut si un al treilea medic, dr. Tutunaru de la Elias, care e foarte laudat pe Internet, si care mi-a lasat un gust si mai amar... Deci nu prea ai de unde alege!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput