Aspirante optimiste - 182-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Vale, scumpa mea, LA MULTI ANI! Sa fii mamica si sa fii sanatoasa! Restul vine de la sine.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Vale,iti urez si aici la multi ani,sa fii sanatoasa si...asa cum a spus Ancutza,sa pleci la mamici mai repede,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata, o zi buna si nu uitati ca incepe weekend-ul, asa ca spor la treaba si odihna placuta.
Pupici la toate fetele.

PS:laurici unde ai disparut?
asi daca vi in Bucale, striga in gura mare, da? ca tare as vrea sa te cunosc inainte sa plec.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Am promis ca va tin la curent, dar din pacate nu a aparut nici o supriza

Endometrul meu (din ziua 14) e la fel ca cel din ziua a 10-a, adica 5,5, iar de foliculi nici nu poate fi vorba.

Ma gandesc ca poate luna asta am ciclu fara ovulatie. Voi ce ziceti, a mai patit cineva ceva asemanator ?

Incepe week-end-ul

va pup dulce si va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

fetele! O pt. fiecare si multumesc pt primire! Numele meu este Antoaneta(pt. listuta!).Sa va spun acum si ce am mai facut... pe 09.03 am programare la dr. si ma gandesc sa imi fac pana atunci macar o parte din analize(cele hormonale).Ma puteti ajuta? Care sunt cele pt. ziua 3,ziua 21 (am ceva timp pana la programare si nu asi vrea sa il pierd)Va sarut si o zi buna sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata la fete frumoase!

Va multumesc pentru urari,sunteti nemaipomenite,nu visam eu nicicum sa am asa prietene,va multumesc ca existati!

Anca,m-ai lasat masca,efectiv mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai sxcris la evenimente,iti multumesc din suflet,cat despre sa scapi de mine,nu ai auzit vorba aia:"no way Jose!"io ma tin ca raia de tine si cand oi fi cu burta la gura tot te stresez

Asi,sa zici daca vi si vrei sa ne vedem ca sa stiu sa ma invoiesc de la servici ca eu lucrez dupa amiaza saptamina aviatoare!

Bun veit prospaturilor,sper sa va simtiti bine alaturi de noi,dar nu va urez sedere lunga la aspirante!

Asa,acu sa va zic ce am primit!Creme,geluri,parfumuri,spume sa-mi ajunga haaat,luni buneun televizor de la consort,mai mult ca sa se uite el la ce vrea,haine,genti si mai astept si azi musafiri+ duminica,sa vedem cu ce ies la interval

pup iu all!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Neata, dragutzele!

La mine ziua 27..... si emotii mari.....astept cu sufletul la gura...

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, pot aparea pe lista fara numele de botez, please?
Care e chestia cu biserica, ca nu am inteles?

Abia astept sa-mi dea dr. ok-ul si sa trecem la treaba. Ne dorim tare mult un bb si asta cat mai repede. Atata ii trebuie, sa se lase asteptat.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

flori76 nu ai mai zis nimic, ce ai facut?sper ca inca nu au venit uratii.
valebineee, pe mine ma uitasi
cherry22 listuta cu aspirante se duce la biserica, atunci cand fetele ajung si se dau acatiste pt ca sa vina mai repede si pt ca liste de sa se mareasca mai repede

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Tumpi, am inteles.Dar, pot fi trecuta pe lista fara numele de botez?

va pup

Mergi la inceput