Bebelusi de martie - aprilie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
connie1974 spune:
Andruzza, tare scump "iepurasul" tau. Si ce frumos zambeste.
Gata cu calculatorul si pauza. S-a trezit Calin si maraie in patut ca nu-i dau atentie. Dar as vrea sa se invete sa se joace si singurel acolo, ca toata ziua il car dupa mine prin casa si in brate. E un alintat si jumatate. Isi face "pa" in oglinda si rade nevoie mare, chiuie cat poate el de tare (si e destul de tare
) si bate cu jucariile in perete. Stie unde sunt diverse jucarii prin casa, il intreb de exemplu "unde-i renul" si imediat se uita spre el. Nu arata inca cu degetelul, dar e destul de devreme. Iar dimineata, cum se trezeste, la noi in pat bineinteles (unde "vine" pe la 7, cand pleaca sotul) cauta cu privirea telecomanda si cand i-o dau da drumul la TV. Nu mai spun ca o "ia la goana"
in patru labe.
Acu chiar gata Nu mai vrea si pace sa stea in patut.
Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
ninocikap spune:
In primul rand multumesc Supermamicilor si Super specialilor 2005 pentru asta http://www.hallmark.com/ECardWeb/ECV.jsp?a=4520771743562M99243306Y ( stie ea Alessia mai bine
)
Multumesc Adseana. 
Multumesc Ocrainic.
cum era sa nu imi fac timp sa urez si celorlati bebelusi nascuti intr-o zi de 17. si sa stii ca mi-au dat lacrimile cand am citit urarea de La multi ani!! si pentru mine, pentru ca intradevar asa ma simt.. ca si eu sarbatoresc ceva in ziua asta, si voi sarbatori intotdeauna. adica in acelasi timp.. bucurie, amintiri, si .. dureri...fizice.. toate adunate in aceasta zi.
Ellinia voi reveni sigur in zilele urmatoare cu detalii... si cu poze.
Rrox e bine oricum cu emoticoanele pentru copilasi, sincer eu zic ca totusi la toti la fel... asa ca votam si noi ca amjoritatea.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
oanamaria_luiza spune:
Alex, La multi ani! iti dorim sa cresti mare, sanatos si intelept, sa ai parte de noroc si toate visele/dorintele sa ti implineasca!
Nino draga, sa va dea Domnul putere sa-l cresteti asa cum va doriti, sa fie sanatos si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti! Distractie placuta! Asteptam pozici de la party!
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
dariaevelin spune:
Alexandru, LA MULTI ANI!!!

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
andruzza

Bine ai revenit!!!
Rares e de o frumusete.....! 

S-a facut mare,este extreme de frumos si abia asteptam sa ne povestesti ispraviile lui.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
adrianafedorca spune:
Andrruzza si Rares bine ati revenit
sa nu mai plecati ca ne-a fost dor de voi, Rares s-a facut un frumos si e asa haios cum doarme...
rrox3 si eu sunt de acord cu
pt baietei...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
gegea spune:
La multi ani, Alex! Sa fii sanatos, viata sa te rasfete cel putin la fel de mult cat a facut-o si mami in primul tau an de viata si sa ai mereu bucurie si multumire in sufletel! Sa fii mereu oaza de fericire a parintilor tai care te iubesc si te ingrijesc! Multi
si de la micuta mea!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
an-k spune:

Alexandru, ai implinit un anisor, felicitari!, mamica ta trebuie sa fie tare mandra, noi(eu,Bia si tati) va uram La multi ani!, o viata lung si plina de succese pe toate planurile, iar tie Nino iti uram sa te bucuri de minunea voastra draga multi, multi ani. Inca odata La multi ani, pentru un bebelus tare drag noua

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
rrox3 spune:
Adseana Da, fiecare copilas primeste un emoticon nou cand aniverseaza 1 anisor. Pana atunci raman
![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!

Sa cresti mare, frumos, destept, sa fii sanatos, fericit si norocos. Sa-i bucuri pe parinti pana la adanci batranete, sa fii minunea lor, si sa le faci viata mai frumoasa.
Nino, petrecere frumoasa, si sa il pupi pe Alex din partea mea si a lui Rares.
LA MULTI ANI EMA IOANA SI DAVID!!!
Andruzza, bine ai revenit. Am vazut pozele cu Rares, la fel de frumos, doar mai pletos. Ce frumos doarme...
Connie, am vazut pozele de la munte, frumoase, peisaj superb, iar Calin este foarte dulce. 
Rrox, eu sunt de acord cu emoticonurile propuse. Sanatate multa Ioanei.
Poze Rares
Varsta lui Rares