Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza- io o sa-l intreb pe doctor cand voi incepe diversificarea si voi face cum imi zice el, ca vorba aia, in caz de ceva, el o trateaza!Am vazut pozele -tare misto!

Negara Cristina- e MORTALA! Elise cum doarme!

Gandacel- taaaaare scump Bogdanel al tau! Si pozele alb-negru ce misto sunt! Mi-ai dat o idee. Dar la el e clara treaba cu ochii, nu? Raman albastrii?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai Catutza am zis si eu asa, ca daca dai un sfat trebuie sa fie complet ! Evident ca nu m-am gandit ca o sa ii pui 2 linguri.... Eu cred ca nu are banana ABSOLUT nimic. Si mai cred ca daca face alergie de la ceva, inseamna ca copilul acela are o sensibilitate, dar asta nu inseamna sa nu ii dai capsuni toata viata !!! Eu nu fac alergii prea des ( aproape niciodata ) dar am tras odata o bubaiala cu mancarimi cu tot de la capsuni, la vreo 22 de ani de mi-era frica sa mai mananc fructe !

Joy, TOTI copii o iau inainte cu ceva... Boscu' de ex. nu a vorbit DELOC pana mult dupa 1 an, aproape de 2 scancea cate ceva, dupa 2 ani si 4 luni a vorbit inteligibil. Dar asta nu inseamna ca a ramas in urma... a recuperat dupa ! Si crescutul asta nu e prea bun, iti dai seama dureri de dinti cand i-au rasarit 2 canini deodata ( mie Calgelul mi-a fost de EXTRAORDINAR folos ), in plus sa vezi schimburi de haine la cate 1 luna ( acum de ex sunt la a treia serie de cumparat pantaloni din toamna ) si mai ales oreion la nici 1,5 ani, sa le plesnesca ochii la cei 6 doctori care l-au vazut de uimire nu alta, ca cica pana la 2 ani nu se poate face...aiurea !
Dar faza cu sensibilitatea ta legata de alaptat, eu nu o cumpar... Boscu a facut rosu in gat la 2 sapamani, antibiotic, ton ede algocalmin supozitoare, etc, iar acum e beton-betonel cu gatul !
Mai "racita" sunt eu decat el, si sa stii ca sunt genul de mamica care acum il duce la gradi cu pantaloni peste sosete, fara ciorapi lungi, sa crape mamicile colegilor lui de uimire ....

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai nu face nimeni subiect? m-as baga eu dar mi-e frica sa nu stric ceva....

si sa fac un anunt...kk se apropie de culoarea naturala, adica cea pe care a avea inainte si parca apar si semintele....nu ca ar interesa pe cineva, dar ma laud.

DIANA, cum este HAPPY ca ziceai ca folosesti...si la prea mai mult, egal sau mai putin ca pampers?

Si inca ceva, soacra mea a alaptat pana la 10 luni si l-a intarcat ca trebuia sa se duca la servici ca o dadeau afara ( isi baga medicale sa stra acasa). SI am intrebat-o ccand a inceput diversificarea si-mi zice ca pe la 6 lunii-a dat ceva mar cu biscuite dar nu mereu. In reest, pana la 10 luni lapte matern....destul de avangardist pt anii '72, asa-i? Eu am ramas masca...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Avandardist? hm... Joy !.
Stai sa vezi sotul meu: nealaptat nici o zi. La trei sapt. dus la tara la Cluj, hranit cu lapte de capra nefiert !!! si cu diverse, ce putea sa ii dea o bunica batrana de 70 de ani ( soacra-mea nu numai ca nu si-a dorit copilul dar l-a si respins pt ca dupa ce l-a nascut a avut niste complicatii ) . Rezultat: un barbat perfect normal si super sanatos, 10 ani de arte martiale si vreo 7 de munca deosebit de grea ( e insurat cu mine ).

Apropo de evolutia precoce a copiilor nostri. Fiu'meu pe la 9 luni a inceput sa mearga in picioare, il vede bunica-mea si se minuneaza ... Apoi, tot ea isi da explicatia: pai cum sa mearga copii ei la 9 luni in picioare cand la 9 luni inca ii tinea infasati, sa nu se miste prea mult ca ea avea gospodaria de tinut, vite, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki-Lara, multumesc de aprecieri. Barbatul meu e pasionat de fotografie, iar pozele alb negru raman intre preferatele lui... Am mai pus acum cateva in lumina apusului, in gradina Botanica, din decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am intrat si eu o fuga sa va salut, ca bebe e cam maraita, si nu pot sa scap . Noi suntem bine dupa vaccin, am facut putina febra aseara, dar s-a rezolvat cu Efferalgan. Acuma vad ca are 37.5 si nici nu o mai doare piciorusul. Doar ca e putin rasfatata si mofturoasa.
Vroiam sa va intreb ceva, voi dati copiilor vitamine si fier?
Mie mi-a zis sa incep sa-i dau Sanasol si Fier cate 20 zile pe luna si eram curioasa sa stiu daca au fost ceva efecte nasoale ( kk mai mult, etc)

Proadelina si Meemssa va traiasca micutii si sa va bucurati de fiecare moment petrecut langa ei!

Va pup si fug ca ma cheama "patria"

PS Am pus poze noi, daca vreti sa ne vedeti....

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, nu ti-am raspuns: nu stiu daca ochii raman albastri. Parca ar avea tot mai multe dungi si buline caprui. Si ai mei au, dar abia se vad cu lupa. La el sunt mari! Vom vedea peste cateva luni.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- ce bine ca ati scapat usor de vaccin! Sa stii ca mie doctorita mi-a zis ca fierul de pe la 6 luni, iar soacra mea la fel zicea...Mi-au dat o reteta compensata sa-l scot, dar mi-au zis clar ca de pe la 6 luni.

Gandacel- misto si pozele de la apus. Si io sunt pasionata de fotografie...numa' ca ma enerveaza la culme aparatul meu care scoate ochii rosii - ceva de speriat. Azi toata ziua am stat sa corectez pozele de la botez la capitolul ochi rosii.

Nu ma uitati cu intrebarea daca e ok cu blitzul sau nu?

Amu plec cu mandra sa-i pun cercelusi. Cred ca o sa ma-mprastii pe-acolo...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Hai, la treaba, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69293" target="_blank">subiectul urmator!!!

Mergi la inceput

Mada, si eu i-am dat Sanasol. Nu-mi aduc aminte sa fi avut ceva efecte neplacute, singurul lucru pe care mi-l amintesc e ce mia- zis barbatu'meu ( el nu da copilului nimic nou inainte sa nu guste el, rad eu de el ca sunt reminescente de cand "familia lui princiara" avea degustator ): asta nu trebuia sa se numesca Sanasol, ci Sa Nasol...

Mergi la inceput