Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

[navyNeatza
ieri am depus actele la primarie.

Nu stiu daca sunt cazuri, dar aveti grija daca uul din soti e la a doua casatorie. In general barbatii sunt cei care nu stiu ce au de facut. Sebtinta de divort, definitiva si irevocabila, trebuie LEGALIZATA LA JUDECATORIA CARE A PRONUNTAT DIVORTUL. Da, stiu, si la noi era in original, dar mai trebuiau puse timbre judiciare de 1.500 lei si sa platim la primarie o taxa de 20.000 lei, iar apoi sa mergem cu sentinta la registratura judecatoriei pt legalizare. Am avut mare noroc ca am rezolvat ieri, ca in mod normal se rezolva in 2-3 zile.
Nu stiu daca e cazul vreuneia dintre voi, dar sa stiti ce aveti de facut daca va aflati la a doua casatorie voi sau sotii vostri.[/navy]

13+
Mai am 10 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
Ati sarbatorit bine?
Pliciu meu drag...n-a mai iesit faza aia...sunt cam neseriosi! Cica o amanam pt 25..whatever. A fost bine si cu a noastra. Tu esti bine?
Poate ne auzim azi!

Neata fetele...

SunSmile ce pot sa zic, sunt si eu dezamagita pt ca mi s-a parut super cadou/idee/surpriza cand mi-ai zis ( si eu in gandul meu am tinut minte pt la anu :)). Amicu ala al meu a rezervat si a venit, mi-a multumit si mie si tie
Io's bine, am fost si noi la restaurant ieri, am primit buchetoiu de trandafiri si ghici ce...hihihi MI S-A CUMPARAT INELU de logodna ( sa ma laud si eu, nu?)
Da, l-a cumparat din state, si mi l-a aratat pe net, caci fizic il primesc in mai cand vine sorela mea caci prin posta ea nu vrea sa-l trimita, e neincrezatoare in posta romana :)
Deci, virtual am primit si inel :)

Zapacila sef vad ca te tii de baute a?

pup la toate si spor la pregatiri caci a inceput sezonu , nu? hihihih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Felicitari Andreea! Ti-am urat io si dincolo!
Cumatra...trezireeeea! Hai ca acush ai doua de batut!
Pliciu trimisai PM. Sper sa pot, imi doresc asta....ca tare mare nevoie am de "nebune"!
Pupici la miresici!
Si TREZIREA NATIUNE! Hai...la munca si la povesti! Lasati pernele in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
dar ce a-ti mai petrecut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Plici, felicitari pentru inelush, chiar daca e virtual... Asteptam sa-l vedem.

Fetelor, sper ca v-ati petrecut bine aseara, Krelia, tu in mod sigur, foarte bine, asa trebuie.

Revenind la "oile" noastre, parca tin minte ca pe undeva s-a explicat cum se pot pune poze, dar eu de zapacita ce sunt , nu mai tin minte unde. Poate ma luminati voi. Mersic anticipat.

fetele!

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor.
Nu am mai scris demult, pentru ca am fost tare ocupata si stresata. Si la citit sunt in urma cu un capitol Dar recuperez eu.
Ne-am cumparat apartament O sa ne mutam in el doar dupa nunta, pentru ca trebuie renovat. Is tare fericita ca avem ceva numai al nostru (avem noi si datorie la banca, dar o s-o platim noi pana la pensie )
Pentru nunta nu am mai facut mare lucru: mi-am cumparat pantofi, si....mi-am inchiriat rochita (sa nu dati cu rosii, dar eu am vrut sa inchiriez). Ce senzatie faina am avut cand m-am imbracat cu rochita (a fost prima pe care-am incercat-o). Ma simteam ca o printesa . De-abia astept sa vina nunta ca sa ma imbrac iar in rochita. Nu am facut nici o poza cu ea, ca sa nu o vada viitorul sotior
Am vorbit cu un preot ortodox si nu vrea sa ne cunune daca facem nunta si la catolici. Va trebui sa mai vorbesc si cu altii. Eu stiam ca se poate si cand mi-a zis asa, parca mi-ar fi dat un pumn in stomac. Si simt ca mai este asa putin pana la nunta...
Dar cred ca se vor rezolva toate cu bine. DD o sa ne ajute sa iasa cum vrem noi.
Spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, trebuie sa va povestesc cea mai tare faza a vietii mele!!!!
......
Ajungem noi acasa.....cu sampania si bobo de rigoare, cumparate de la mag. de jos....facem comanda la pizza...iubi al meu....extrem de linistit.....cand..la un moment dat, intru in sufragerie..si vad un trandafir...3 sferturi ofilit .....nu va spun ce spume l-au apucat...sa-l arunc...sa nu-l mai vada.......el, saracu...il adusese acasa..pe la ora 12...si il pusese fix la 30 de cm de calorifer....pai..cum Dzeu sa nu paleasca saraca floare????? ..... am luat-o, am stropit-o...am mai inviorat-o putin...da' iubi meu se simte asa nasol...dragu' de el ....

Alynutza...n-a fost mare sfaraiala, sa stii...ca dupa alea 2 pahare de sampanie ma cam luase de cap ... si m-am oprit...asa ca..avem stoc si pentru Dragobete ...(cu pozele, privat nenica, ca iar ne intindem ca placinta )
Sunule, ho bre, ca ma trezi........

Edit: mie nu-mi place noua aranjare a forumului (asta, in cazul in care intereseaza pe cineva )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, nici mie... Tot daca intereseaza pe cineva, vorba ta... Dar lasa, ca acusi sar iar moderatorii pe noi si iar se intind discutiile inutile pe aici...

Andreea, sa fie intr-un ceas bun!!!

A... si buna dimineata! Dau ness-ul!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallustiu ca si tu ai multe de rezolvat dar asa a zis iubi,oricumn si pe mine ma apuca miezul npotii cu pregatirile de nunta...fac-desfac, adaug-tai..., dar o sa iesim noi la capat. Voi a-ti vb la primarie?????? Eu nu stiu la cine sa ma duc ca sa ma duc asa la o tanti de pe acolo sa-i spun ca am ceva pregatit sa ne tina programare pt data 17 iunie (suna cam aiurea)dar la nevoie o facem si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Buna dimuneata fetelor, sunt si eu noua pe aici.
Pe 14 octombrie am si eu nunta la Restaurantul Ministerului de Interne - club, cel de langa Sala Palatului.
Ma bucur sa ma numrar printre miresicile 2006

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput