Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Si eu fac biserica la 18 si restaurantul la 20 ca oricum stiu ca o sa vina cu intarziere mai toti (calculati si timpul care trebuie pentru pozici dupa biserica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Daca nu v-ati gasit inca invitatiile de nunta, mergeti la Mariott, acum vin de acolo: aveti de unde alege si preturile sunt pe ici pe colo accesibile. Pretul unui bilet: 70000 lei (nu 50000 asa cum s-a spus). Pentru rochii insa, trebuie sa mergeti la Palatul Parlamentului (Casa Poporului) si iar aveti de unde alege (scurte, lungi, albe, crem, rosii, portocalii, albastre, verzi, cu sau fara trena, cu sau fara rochie :D ) Biletul este valabil la ambele locatii.

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

uf, acum fro 20 de min am ajins acasa...
fir-ar sa fie...daca n-ar mai exista lumini de plata....telefoane..alea alea...ce bine ar fi....

"radu"...daca intri aici, raspundi sha mie la un intrebar.... la meriot sunt numai firmele care vand invitatii, marturii, pahare, aranjamente, carti de oaspeti, etc??? Sau tre' sa ma'c si la CP ??? (io m-as duce si acolo sia colo, dar mai intai unde am interes, nu?)

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

iete de ce se duse omu nostru la targ.....sa inteleg ca ai probat cate ceva???...io cred ca in alea portocalii iti sade cel mai bine
eu as merge duminica pe la pranz...care mai doreste care mai pofteste ca merg singurica.

quote:
Originally posted by radu300

Pentru rochii insa, trebuie sa mergeti la Palatul Parlamentului (Casa Poporului) si iar aveti de unde alege (scurte, lungi, albe, crem, rosii, portocalii, albastre, verzi, cu sau fara trena, cu sau fara rochie :D ) Biletul este valabil la ambele locatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by radu300

Daca nu v-ati gasit inca invitatiile de nunta, mergeti la Mariott, acum vin de acolo: aveti de unde alege si preturile sunt pe ici pe colo accesibile. Pretul unui bilet: 70000 lei (nu 50000 asa cum s-a spus). Pentru rochii insa, trebuie sa mergeti la Palatul Parlamentului (Casa Poporului) si iar aveti de unde alege (scurte, lungi, albe, crem, rosii, portocalii, albastre, verzi, cu sau fara trena, cu sau fara rochie :D ) Biletul este valabil la ambele locatii.

Auzi cica cu rochie, fara rochie...Mai, dle fotograf asa ai vazut mataluta pe acolo?!!

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Cu sau fara rochie... sigur am si poze ...da nu le pun aici ca nu stiu sa fac semnu ala cu 18 ani in cerc rosu
Carti si guesturi gasesti in ambele locatii, dar in special la Mariott.
Krelia albumul pe care l-ai vazut tu in Israel, il vezi live la Casa Poporului. Pret: 500 EURO daca arata fix ca ala din Israel (adica pagina dintr-o parte in alta) sau 350 daca sunt doar fotografiile lipite.
Ralucah sa stii ca mie imi statea bine in aia albastra (balena albastra mi se spunea...)...
Per total: merita banii? De data asta spun da! Si maine ma duc sa imi iau rochie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor sa veniti cu detalii de la trag si multe poze.

Eu nu am chef de nimic... m-i s-a facut rau instant: o mamica de la noi, a murit la nastere. Nu pot sa cred!!! Fetita e bine, insa Andreea nu mai e. a platit cu viata ei pt. fetita mult dorita.

Gata nu mai vreau sa va intristez, voi radiati fericire.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Offf...Gio...groaznic. Dar ce s-a intamplat? A avut o sarcina cu probleme?
Imi pare tare rau.

Eu tocmai am aflat azi ca examenul mult asteptat o sa fie joia viitoare.
Dupa examenul asta o sa dispara complet timpul liber (nu ca ar fi fost prea mult pana acum) da' bine ca m-am grabit si am rezolvat mare parte din chestii.

Maine merg la targ sa vad ce mai achizitionez dar nu prea stiu pe la ce ora.
Poate ne intalnim pe acolo, macar cateva dintre noi.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Doamne, Gio, nici nu credeam ca in anul 2006 se mai moare la nastere. M-ai dat peste cap total. Sunt egoista, dar ma bucur ca tu esti bine.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Inca o data, ne convingem ca suntem niste fiinte fragile si neputincioase....

Dumnezeu sa-i vegheze viata micutei Maria ...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput