Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna, fetelor!
Ingeras, prin multe ai mai trecut si tu! Bine ca cel putin ai intrat in linie dreapta spre finish... adica Sunt sigura ca vei veni cu vesti bune in curand! Bafta la laparo!
Vreau sa va intreb si eu ceva... stiu sigur ca s-a mai discutat, nu de mult, dar nu reusesc sa mai gasesc pagina .Daca progesteronul (z21) e de 10,14 ( val norm 3,28- 38,63) nu e cam mic?
Restul analizelor sunt bune ( adica cele din z 3, ca LH din z 14 l-am ratat, ca asistenta a auzit RH) Oare pot fi interpretate rezultatele dac nu am z 14?
Merci! Un we minunat tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna seara scumpicelor,si un pupic mare de tot la toate.Eu am tras niste spaime de zile mari zilele trecute.Sotiorul meu scumpic a fost internat miercuri seara de urgenta in spital cu stare de voma,dureri de cap si sensibilitate accentuata la lumina;tocmai venea de la servici si nici acasa nu a putut ajunge,ca a chemat salvarea si l-au dus la spital.Acum e bine si e acasa;a avut o criza de fiere.Uf ce m-am speriat.
Amely,si mie dc mea de aici mi-a zis ca daca totusi nu raman insarcinata luni astea,sa fac o HSG sub anestezie generala si daca e cazul se intervine laparoscopic atunci pe loc.
Asi,tin si eu pumnii pt hormonale si laparo.
Ingeras,multa bafta si tie si un pupic de la mine

va pusi pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi io tin pumniii si te
melutzica ma bucur ca sotzul e bine..
sorooooo dupa cum stii io inca te ..da azi ma facusi praf cu ce ma alintasi..si acu sunt facuta fleasca
ingeras dragalas stii tu nu ma mai repet..io te si tin pumniii..
felicia io zic ca dupa val care le'ai dat tu progesteronul este mare nu mic..si eu dupa stiintza mea stiu ca se face asa in z21.....

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cata si Bia va
stuart colega mea inteleapta

hai sa va zic..maine ma duc la dc..la 9..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liana, "intelepciunea" mea a intepenit brusc facand klik pe dreptunghiul din coltul de sus, dreapta al paginii (cel cu orhideea alba). Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Andreea. Scuze, stiu ca este off-topik dar...

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!
Am fost socata cand am citit ca in zilele noastre se poate muri la nastere... Andreea isi va veghea fetita, pe Maria din cer... http://photobucket.com/albums/v359/a_lustanciu/mezanfan/andreea/?sc=1

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Doamne,la fel m-am socat si eu.N-am cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PE ANDREEA SI SA VEGHEZE ASUPRA MARIEI

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dragele mele, am deschis un nou capitolwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69435" target="_blank"> AICI

Sper sa ne aduca noroc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput