Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Gravidutele ,foste colege:

lunii august 2005 este:

Catrinel 17-cap.49

lunii septembrie 2005 sunt:

CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:

Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:

floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006:

MamiFlori -cap 104

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

stiti ce am facut? ovulatia fiind in toi.. in pauza de pranz.. mi-am dat intalnire cu sotul meu drag si iubit acasa.. la o ciorbica delicioasa.. si apoooii.. l-am prins.. si l-am iubiiit o ora..
atatia la ovulatie n-au mai fost de mult.. ca niciodata in ultimele luni nu am reusit sa prestam ceva chiar in ziua ovulatiei..
fetelooor.. de-abia astept sa vina 1 martie ...
Da Doamne II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anutza sper sa iasa doua liniute peste 15-16 zile.

ManuC temperatura poate varia de la o zi la alta alta pentru ca nu e o chestie precisa de a determina ovulatia.Cel mai sigur e ecografic.E stresant si complicat sa iti iei temperatura in ficare dimineata.Poti incerca teste de ovulatie.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo, fetele !

Eu dimineata am fost la Giulesti si raportez : ziua 12, OS-F 17mm, E=8 mm; nu e celebru, dar sper sa mai creasca pana maine-poimaine, sa mai trec o ISA pe lista.

Fetelor, am vazut ca tare mai faceti pregatiri de ziua indragostitilor, lenjerii, alea-alea... . Eu la capitolul asta nu cred ca trec clasa (Dna. DIRIGINTA, poate-mi pui o pila ), de cateva luni nu mai stiu nimic in afara de betoane, caramizi, ferestre, usi, pavele etc. Sotiorul meu e asa de doritor saracutu', iar eu il trimit mereu la colt, ca nu e momentul etc.
Dar promit sa recuperez in forta

Amely, "scufita rosie", ma bucur ca ai terminat cu examenele, acum poti sa te concentrezi pe . Asa ca jos cearcanele !

Iepurila, il inteleg pe sotul tau ca nu se simte prea bine in ipostaza asta, dar facem orice sacrificiu sa ne putem vedea in brate ! Atunci orice efort va parea infim pe langa comoara pe care o vom avea ! Al meu sotior ce sa mai zica saracu' dupa 7 spermograme si 13 inseminari... Bine ca nu are alte probleme, Doamne fereste ! Noroc ca el e o fire super optimista si are puterea de fiecare data sa faca haz de situatiile astea si, in plus, ma incurajeaza si pe mine.

Asi, cred ca ai dreptate ca se diminueaza capacitatea de fecundare a prin centrifugare, imi amintesc ca si mie Moisa mi-a spus mai demult ca ii invioreaza dar le scade din vitalitate (rezistenta in timp). Dar cand nu ai de ales...

KITTA, UAUUU !!! Super valori ai avut, au fost pe ciclu natural ? Cred ca aveti sanse f. mari, mai ales ca si sotul tau sta bine. Tinem pumnii !! Spune-mi, te rog, analiza anticorpilor ti-ai facut-o din sange sau din glera ?

Stuart, Doamna Decana ,

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, esti o scumpa, le-as da eu jos dar sunt "native" cum s-ar zice, cel mult poate s-or mai estompa acum ca-s in "vacanta". Deh, "fete de oras", cum zicea profa noastra de psihologie din fac. Tu cum mai stai cu masuratorile? cand mergi la monitorizare?

Anutza, nici ca se putea un "pranz" mai frumos ca asta! Bafta, sa iasa II, ca unde e dragoste, trag si bebicii!

Pupilici la toate!
Si sa aveti maine o zi de indragosteala ca-n povesti...
Asa ca...iubiti-va mult!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, , stie cineva cum pot afla daca am glera acida sau nu ? Mai exact, prin ce analiza se determina PH-ul glerei ??
Eu probleme de alta natura nu am, in sensul ca analiza secretiei mi-a iesit mereu OK. Dar nu stiu ce PH am.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, eu credeam ca TPC-ul raspunde la intrebarea asta... Inseamna ca TPC nu are legatura cu pH-ul glerei? deci poti avea TPC negativ si totusi glera sa nu fie acida, sau invers, TPC bun si glera acida? ca nu mai inteleg nimic...
Helpp... cine stie?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Si eu vreau sa stiu cum se determina Ph-ul glerei (acasa). Vreo hartie de turnesol ceva? Chimiste avem? Ca eu nu recunosc nimic .

Sa aveti o zi minunata maine!!!!

Ca a mea va fi de la munca! ma asteapta o zi ingrozitoare dar tot ma voi gandi la voi, sa va mearga super bine, si sa apara si pe strada noastra!!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Marina esti figura cau hatia de pH.Oi fi eu chimista dar asta chiar nu se poate.Acum serios doar cu TPC se poate determina aciditatea glerei.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

"Nimic nu-i imposibil!"

Fugi fato si fa antrenament pentru maine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput