in loc de bors...ce ar merge?

in loc de bors...ce ar merge? | Autor: nikole

Link direct la acest mesaj

Fetelor mi-e pofta de ciorba de pui cu smantana de mor...de cateva zile umai la asta ma gandesc.Probl. e ca aici in japonia nu am de unde sa iau bors.Ce as putea face?nu vreau sa pun sare de lamaie intrucat e stiut faptul ca e f periculoasa(in timp favorizeaza aparitia cancerului cav bucale).Nu stiu ce sa fac...sa storc lamai,va rog luminati-ma...fara gustul usor acrisor...nu se poate spune ca mananc ciorba...si sincer salivez, sunt fff rea de pofta.multumesc.Cum primesc un raspuns lamuritor am si sarit in bucatarie toate ingredientele ma asteapta...

nikole

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Pai singura solutie ar fi lamaia.Sau otetul,dar nu cred ca iese buna cu otetSau corcodushele,dar cred ca nu se gasesc nici de astea.La noi am gasit bors romanesc la pliculet si ne mai facem pofta.


de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari


POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mai ar merge niste rosii acrisoare sa dea gust usor acrutz.


de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari


POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

poti folosi otet, suc de lamaie....in romania se mai folosesc agrise, corcoduse verzi....asa ca incearca sa gasestieva fructe acre. ca sa nu strici ciorba foloseste doar cate un pic de "acritura" in 2-3 linguri de ciorba, de test. pofta buna!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Roaga pe cineva din tara sa iti expedieze bors maggi la pliculet, nu este prea sanatos dar macar iti trece pofta.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

sau zeama de varza acra...din asta se gaseste acolo? Poti pune tu o varza, doua intr-un borcan cu saramura, dar dureaza ceva pana se acreste...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Se mai poate si asa: pui la prins lapte de vaca si folosesti zerul.Adica dupa ce s-a prins laptele il pui la fiert pentru cateva minute pana se face branza iar zerul obtinut il poti folosi la preparatul ciorbitei de pui.Astfel obtii si branzica proaspata de vaci si zer.Iese o ciorbita foarte gustoasa!Incearca!
Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nikole, am mancat odata o ciorbita preparata in felul urmator:
Se fierb carnea si legumele obisnuit ca la o supa de pui.
Apoi in fiecare farfurie se bate 1 ou si o jumatate de lamaie. Se umple apoi farfuria cu supa fierbinte, e super!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

deci eu stiu ca se mai acreste borsul si cu iaurt din asta dietetic ca e mai acru,sau cu zeama de varza murata cum ti-a mai zis cineva sau pune si umple tu bors ca doar cred ca gasesti tarate de grau acolo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu de cand sunt aici numai cu zeama de lamaie acresc ciorbele.

borsul magic contine sare de lamaie care am auzit la tv ca e cangerigena.

8+




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

lamaie, dar NU sare de lamaie

Serbanica talharica



ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput