Bauturi pentru cei mici

Bauturi pentru cei mici | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

As vrea sa va invit sa scrieti aici retete de sucuri, siropuri, cocktail-uri, shake-uri pentru cei mici pe care le-ati testat.
Noua ne plac in special:

SHAKE DE BANANE

Se mixeaza in blender o banana cu 1/2 cana lapte si o lingurita frisca lichida. Se poate da de la 1 an in sus. Pentru copiii mai marisori se poate adauga si o lingura de inghetata de vanilie.
In sezon in loc de babana se pot folosi fructe de padure - afine, zmeura, capsuni, fragi etc, dupa ce ati testat in prealabil toleranta.

NECTAR MIX DE FRUCTE
Se storc impreuna 1/2 mar, 1/2 para alba, 1 morcov mic si 1/2 banana.

M-ar interesa sa aflu si alte retete de la voi, mai ales ptr sezonul de iarna, cand optiunile sunt cam limitate la citrice, mere, banane si fructe exotice.

Candy si Eric (1 an si o luna)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Eu am pus din vara in congelator piersici, caise, cirese si visine. Reteta este clasica : blenderul pentru a prepara un shake,fructe,inghetata ,lapte, dar baietelul meu are 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Candy si noi facem shake de banane dar punem numai banana si lapte si e taaaaaare bun si asa.Am mai incercat suc de mar, portocala si morcov si cam atat.(raporturile la fructe sunt cam 1:1).Poate mai scriu fetele si altceva.

Melania (14.01.2005)si mama

www.photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput