Impreuna, Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

sa aveti o zi buna!

ieri am umblat habauca prin oras sa rezolvdiverse pb dar n-am facut nimic si nu din cauza mea: la bcr n-a fost curent, la curent se inchide la 16.30 (eu stiam ca la 20.00) si asa am umblat aiurea. am avut mii de draci pe chestia asta

azi o iau de la capat

voi ce mai faceti? cum sunt virusatele?
va pup, incerc mai tirziu, daca mai apuc linga calc (e mare inghesuiala la noi).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Katik, imi pare rau ca a trebui sa umbli habauca prin oras.
Ana, pe unde esti? Cum te mai simti?
Eu sunt pe ultima suta de metri, AMR 2 zile. Sa nu va spun ce stari ma incearca. Seara cand ma pun in pat nu pot sa adorm, imi fac tot felul de griji, e aiurea de tot.
Abia astept sa se termine totul cu bine (sper).

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

silvana, multa bafta, tinem pumnii!!!!!!!
las' ca trece cu bine, si sa vezi ce bine va fi atunci. cine o sa aiba vacanta???
uneori mi-e chiar dor de studentie, de sesiuni
cind este hop-ul, ca nu mai stiu cum ai scris (nu stiu ce se intimpla, dar uit de la mina pina la gura).
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Kati, numa noi bantuim pe aici?
Eu am vineri examenul scris si, probabil, tot vineri spre seara sustinerea lucrarii. Daca nu vineri seara, atunci sambata dimineata.
Eeee, asta e. Fie cum o fii!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silvana, sunt sigura ca va fi bine! Fii calma si concentreaza-te Noi te sustinem telepatic . La ce ora sa iti trimitem energie pozitiva?

Azi se pare ca toata lumea e foarte ocupata.

Viroza mea inca se chinuie sa se manifeste, dar eu m-am incapatanat si nu o las. Asa ca de o saptamana si ceva sta acolo in stare semi-latenta si asteapta sa clachez. Dar sunt pe pozitii Moarte virozelor!

Katik, draga, nu te mai enerva. Unele zile sunt facute sa nu iti reuseasca planurile. In zilele alea mai bine du-te acasa, bea un ceai, uita-te la desene si zambeste

Ana, pe unde esti? Tot in medical? Mai bine totusi, sper ... Cred ca ai fundul sita deja, saraca de tine!

Aaa. Era sa uit. Pentru fetele care intrebau de Pasarelli: e destul de scump dupa parerea mea restaurantul, dar la o ocazie deosebita merita. Noi am mancat cate o pizza (eu cu creveti, preferata mea) si o sticla de vin si am platit putin peste 1 mil. Vinul e foarte bun la ei, dar si scump. Cea mai ieftina gama si singura romaneasca este Vinul Cavalerului, in jur 40 RON butelia. Restul costa de la dublu in sus.

In rest, pe meniu am vazut doar specialitati italienesti. Eu una sunt fan. Am pus ochii pe niste paste cu scoici albe pe care le voi gusta la proxima ocazie. Cand o fi aia ....

POZE

Mergi la inceput

gabi, ai avut dreptate! azi am reusit sa rezolv tot ce n-am reusit ieri, plus inca altele. am venit acasa si, ghici ce am facut, m-am uitat la tom si jerry. a fost super. de zimbit, am zimbit la perlele scoase de fiica-mea: "vai de capul meu" si s-a luat cu miinile de cap. balerina ta ce mai face?

silvana, sigur va fi bine, nici nu-mi imaginez altceva. deci vineri avem program, nu facem nimic ca avem pumnii ocupati

pe unde-or fi celelalte fete?????

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Eu sunt inca la lucru la ora asta, au innebunit toti clientii, sefu + 1 coleg plecati , eu de servici cu telefonul zi si noapte, asa ca...pana luni o sa fie asa.
Dar ma gandesc la voi si mai ales urez Silvanei succes pt licenta! Sa auzim vesti bune.

Gabi de unde ai cumparat capere?

Alina felicitari pt noul pian, sa-l stapaniti sanatosi . Vezi ca astept mailul ala...

Doris sanatate maxima si la anul sa va vad si pe voi pe partie.

Danitin succes la servici si ai grija de tine!

Doamne ajuta, va pup pe toate

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Irina, capere sunt la Metro.

Am asistat si eu azi la ora de balet. A fost haios.

Fetele cele ocupate, va doresc o seara placuta si odihnitoare.

Iar Silvanei spor la invatat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Silvana,multa bafta!
Iti tinem pumnii!

Va pup pe toate!Noapte buna!

Mergi la inceput