Impreuna, Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 10
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Gata, a trecut cosmarul. Am luat 8.50 la proba scrisa si 9 la sustinerea lucrarii. Sunt fericita ca mi-am luat o piatra de pe inima.
Va pup pe toate, eu ma duc sa ma imbat!
Silvana si Paul
anda spune:
Silvanaaaa, felicitari. ti-am zis eu?? :))
pupici la toata lumea
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
danitin spune:
Ciao, fetele!
Silvana - felicitari! Acum ai ce sarbatorii...Cat despre problema amigdalelor lui Paul .. ai mei au avut foarte mari probleme cu mine, treceam dintr/o amgdalita in alta si faceam febra incontinuu. Pana sa se hotarasca ei daca mi le scot sau mai incearca cu mersul la mare si imunizare mi s/au atrofiat amigdalele si de pe la 7 ani nu am mai avut probleme cu gatul.
Irina - eu nu mai cumpar reviste din astea. Cand era bebe mic le luam pe toate si parca mai mult ma incurcau
Pako - pupici si tie...Da tu ai mai putut sa dormi dupa ce a adormit puiutul sau faci cura de lipsa de somn
Gabi - stiam de chestia cu porumbeii, e chiar nasoala rau, mai ales ca spiridusul meu face un scandal monstru ca vrea in centru, la porumbei. De obicei incercam doar o trecere scurta pe la marginea perimetrului dar, din pacate, buni o mai duce pe acolo.
Mihi - lasa ca vine weekendul si poate te mai refaci si tu. Poate o baie fierbinte cu mirodenii, poate se indura sotiorul de un masaj, etc.
Doris / multa bafta si intelepciune. Eu stiu cum e cu schimbarile astea radicale si le consider printre factorii majori de stres.
Am avut o saptamana destul de grea si obositoare. M-am enervat cu tot felul de mici magarii ale unora dintre colegi dar ... sper sa ma imunizez. M/am ingrasat un kg. ceea e foooarte nasol. Incerc sa fac fata noului program de lucru, e cam incomod de la 9,00 la 17,00. Inainte de 9,00 nu functionez pentru chestii gen curatenie, cumparaturi, etc iar cand scap sunt franta. O sa incerc sa gasesc o solutie.
Va doresc un weekend cat mai placut!!!
sau ce va mai doriti voi...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Doris-Alina spune:
Stimata Doamna Jurist,
Va felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-ati obtinut, cu morcovul undeva si cu frunzele pe-afara...
Bravos, a mea....esti ...
Pe unde acum fara noi?
Pariu fac, fetelor ca e in tunel...cu ginul in fata...
Las ca merita...
Sa dea D-zeu sa ies si eu la fel de bine din incercarea care ma asteapta...ca dau si eu de baut... auzi, Silvana???
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Plec la scoala ca am ore de dimineata.
Va doresc un we placut!
Dupa masa am cheful de terminare cu prima grupa care a absolvit cursul, asa ca ma distrez...
Va povestesc maine!
Pupici!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dia_codat spune:
Felicitari Silvana!
Vezi sa nu o faci prea lata
Va parasesc si eu fetelor, ma duc la piata.
Dia
Printesele lu mama
Ana68 spune:
Saluti dragelor,
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua lui Alex!Sa aveti si voi parte de tot binele din lume,alaturi de familiile voastre si de toti cei dragi voua!
Hai,mey,ca uite ca nu am murit inca:ce?ati mai vazut drac mort?Hehehehehe....NEVER(a se citi cum se scrie) cum zice romanu'...
Mey,gagici,am facut 14 injectii,Marius e erou,ca el mi-a 10 din ele...si dupa o saptamana de ciuruiala...a urmat o alta saptamana de "bombonele" albastre,rosii si albe:ceclozone,ciprozone si inca una,nush cum mama dracului se mai cheama....Asa ca de ziua lui Alex numa' famelia s-a cinstit cu berica si alte licori bahice,ca mandea halea bombonele o data la 12 ore...pentru plamani.
Am avut si musafiri,de sambata trecuta pana sambata asta,adica ieri...Surorile mele,nepotelul si cumnatul....A fost casa de nebuni la noi,cu Luana si nepotelul,care tipau non-stop,tropaiau,mancau peste tot,urlau....se invasurau in presuri si mochete...bagaje peste bagaje,totul claie peste gramada...Ma uit acum in casa si e asa pustie si goala acum....si e L I N I S T E ...
In fine,vineri seara,adica aseara,am fost la dispensar si se pare ca bombonelele si-au facut treaba si eu mi-am revenit si sunt ok acum...asa ca de luni la munca nu la intins mana,o iau de coada.
Na,nush ce sa va mai povestesc.
Pana una alta va pup pe toate,va multumesc inca o data tuturor pentru urari si pentru ca mi-ati dus grija si va doresc o duminica super...Mai vorbim...ca am revenit....here I am!!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Silvana,felicitari!Acum ca trecut si te-ai linistit sa ne povestesti cum a fost.
Irina,daca aflu ceva te anunt,ar fi bine sa-mi scri ne. tau de telefon pe mail.Te pup!
Ana,in sfarsit te-ai insanatosit,asa ca asteptam sa ne binedispui.
Fetelor va doresc o saptamana usoara!
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Silvana felicitari! Iti doresc sa-ti si gasesti un job in domeniu!
Alina , ok , s-a facut.
Doris asteptam noutati interesante.
Gabi ce mai faci ? Zici ca vineri ne "baletim" ?
Ana cu toata harmalaia , cred ca a fost mare bucurie la voi.
Fetelor eu sambata dupa-masa intre 2 telefoane ale clientilor, am fost cu sotul meu la Mall, ne-am plimbat, am mancat, ne-am "regalat" un pic...ne-am simtit ca la 20 de ani si am retrait senzatia de bine si fericire pe care poti sa o ai doar langa omul iubit. Poate devin melancolica sau desueta, dar pt mine conteaza si lucrurile astea aparent marunte.
Va doresc o saptamana minunata!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)