Indemnizatia de 8 milioane

Indemnizatia de 8 milioane | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

va rog sa imi spuneti ati primit indemnizatia de crestere a copilului pe aceasta luna?
Stiti ca a venit noua lege sa se de-a din orasul in care locuieste persoana in cauza, prin mandat postal...
No, eu nu am primit pana acum, oare mai vin luna asta? sau imi vin luna viitoare pe ambele luni?
Spuneti-mi, va rog la voi a venit?

adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Unele au primit, altele nu, eu fac parte din a doua categorie. Banii vin odata cu alocatia si daca esti programata ca mine (si ca altii) mai tarziu in luna mai ai de asteptat. Suna la oficiul postal din raza domiciliului tau si intreaba cand vin indemnizatiile. Mie mi s-a raspuns ca in jurul datei de 21, si cam asa luam de regula si alocatia (cam pe 23). Nu a vrut insa sa imi spuna daca sunt pe lista, asa ca am emotii pana vad banii in mana (ma gandesc ca doar asa pot fi sigura ca am dosarul in regula din moment ce nimeni nu s-a invrednicit sa ne faca comunicare asa cum scrie in OU). Asa ca rabdare...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Am primit banii, slava Domnului!

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

am intrat pt prima oara si eu aici si sper sa gasesc un raspuns la voi. eu sunt insarcinata in 8 sapt si nu lucrez. am citit si eu noua lege privind indemnizatia pt cresterea copilului si nu ma lamuresc cu un aspect: am inteles ca eu voi avea dreptul la alocatia copilului in val de 2 mil lei pe luna. dar nu stiu daca din 1 ian 2007 sau din prima luna de viata a copilului. sau poate deloc. eu asa am inteles. voi ce stiti?

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Buna,
Alocatia de 2 mil. va fi din 01.01.07. Daca tu nu lucrezi si sotul lucreaza si are stagiul de cotizare de 12 luni cand se va naste bb, ar putea sa beneficieze el de cei 8 mil, dar asta inseamna sa nu se mai duca la serviciu (adica sa nu mai primeasca salariu).
mikiduta

quote:
Originally posted by bb ralukutza

buna!

am intrat pt prima oara si eu aici si sper sa gasesc un raspuns la voi. eu sunt insarcinata in 8 sapt si nu lucrez. am citit si eu noua lege privind indemnizatia pt cresterea copilului si nu ma lamuresc cu un aspect: am inteles ca eu voi avea dreptul la alocatia copilului in val de 2 mil lei pe luna. dar nu stiu daca din 1 ian 2007 sau din prima luna de viata a copilului. sau poate deloc. eu asa am inteles. voi ce stiti?

multumesc!

mikiduta

Mergi la inceput