Dr Nicolae Vlad - Giulesti.. stie cineve despre?

Dr Nicolae Vlad - Giulesti.. stie cineve despre? | Autor: alina2006

Link direct la acest mesaj

buna la toate mamicile si la toate viitoarele mamici...as vrea sa adresez o intrebare: daca il cunoaste cineva pe dr nicolae vlad de la giulesti? am fost la 2 controale si mi s-a parut ok...as vrea sa aflu mai multe amanunte...as vrea sa nasc prin cezariana cu dumnealui..va multumesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Eu as zice sa intitulezi subiectul "Dr.Nicolae Vlad" si nu "buna" ca sa intre cine stie de el.

doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdidicris spune:

de ce sa nasti prin cezariana? in ziua de azi se fac foarte multe cezariene tocmai pentru ca mamicilor le este frica sa nasca normal. as recomanda daca nu exista nici o complicatie care sa puna in pericol bebelusul sa incerci sa nasti natural. e mai bine si pentru tine si pentru el, chiar daca este ceva stresant pentru bebe. oricum dupa o nastere naturala te refaci mult mai repede, decat dupa o cezariana. cumnata mea a nascut prin cezariana pentru ca i-a fost frica sa nasca natural. apoi copiii nascuti prin cezariana nu sunt la fel de afectuosi ca cei nascuti normal. si nici nu prea sug la san. iar afectivitatea ta fata de bebe va creste in momentul in care iti vei aduce aminte ca tu i-ai dat nastere, nu ai facut pur si simplu o operatie. trebuie sa simti ca ai contribuit tu la nasterea lui, nu doctorul. asta este parerea mea. repet daca nu este o cauza medicala care sa impiedice nasterea naturala, incearca sa nasti asa.
cristina mamica de bogdanel de 1 an si o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
apoi copiii nascuti prin cezariana nu sunt la fel de afectuosi ca cei nascuti normal. si nici nu prea sug la san.

poftiiiiiiim?....am ramas fara cuvinte,...sincer

Noe34+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

multumesc mult celor care mi-ati scris, astept in continuare informatii...

Mergi la inceput