FIV 60
Raspunsuri - Pagina 14

crinuta71 spune:
Iliuta si eu zic la fel ca si Luli sa te asiguri ca ai scapat de Clamydia inainte. Ai intrebat-o pe dr. ce se intampla daca se dovedeste cumva ca nu a trecut si ca mai sunt probleme la ET? E pacat sa risti asa. Iti doresc sa reusesti cat mai repede ceea ce doresti! Bafta!
poze

luli spune:
veronici e foarte bine cum raspunzi la tratament, ai sa vezi ca va fi bine
crinuta tinem aproape
Pis cum te simti?
Lachi ai venit dragutza din a doua saptaluna de miere? cu sau fara rezultate ? (eu sper sa fie cu )
Behind every love is a great story
Luli

alice2c spune:
Buna fetelor! Eu am o trompa infundata si sotul meu are oligospermie(18 mil, motilitate la 1h- 60% si la 24h -10%). Daca ajungem la fiv. il facem la Giulesti cu Marinescu deoarece avem o recomandare de la medicul meu din Galati. Cand se face ICSI? Cat costa acum la Giulesti? Se face cu anestezie generala? Daca nu reuseste din prima , a doua oara se plateste integral? Va multumesc! Speram sa fim partenere de

veronici spune:
Multumesc pt.incurajari,dar chiar credeti ca o sa mai apara foliculi?
http://photos.yahoo.com/verocika2002

iliuta spune:
Luli, Crinuta, asta vreau si eu sa fac ceea ce-i mai bine dar nu stiu............D-na dr. nu-mi raspunde. Am incercat s-o sun de nenumarate ori. Nu vreau sa risc nimic. Cea care mi-a zis de tratamentul in paralel a fost asistenta ei. Noi analiza trebuia s-o facem vineri, iar asistenta a spus c-o putem face mai repede, ca dupa 3 tratamente imposibil sa nu fi scapat de Clamydie. Nu stiu ce sa fac......s-o facem luni, si pana miercuri avem rezultatul....si sa mergem la Bc...M-as duce la Bc si pt a-mi face un eco, pt. ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize.Din noiembrie de cand am fost prima data la Medsana nu mi s-a facut nici unul si nu vreau sa descopar ca am probleme si sa mai aman iar Fiv-ul. Simt ca nu mai ajung sa-l fac nici pana in august.
Voi ce ziceti fetele????Sa merg?????Nu vreau nici sa cheltui niste bani doar sa ma plimb pana la Bc.....
Mihaela

luli spune:
Iliuta - eu nu stiu in ce oras esti tu acum, dar pentru linistea ta fetita, de ce nu te duci sa faci aceasta analizala tine acolo si vezi ce rezultat e. Si daca dr. zici ca mai vrea odata anal de la MEdsana (dar ma indoiesc) o mai faci odata si gata.
Behind every love is a great story
Luli

alice2c spune:
Buna fetelor!Revin cu niste intrebari.Mi-ar placea sa conversez si eu cu voi. Eu am 25 ani si de doi ani ne chinuim pentru un bebe. Eu am trompa dreapta buna si cea staga infundata. Sotul meu are oligospermie(18 mil cu motilitate la 1h -60% si la 24h-10%)Fetelor, la cate zile de abstinenta stiti ca se face spermograma?Vreau sa-mi spuneti si mie daca credeti ca voi ajunge la fiv.Stiti si cazuri asemanatoare care s-au finalizat cu bine? Noi vom face fiv. la Giulesti cu Marinescu.Care sunt ultimile preturi? Cand este necesar sa faci si ICSI? La o noua incercare se plateste integral? Va multumesc! Va pup dulce!

saftoiu_gina spune:
alice Bine ai venit .Speram sa stai cit mai putin pe aici ,sa nu fie nevoie de FIV.
Pentru spermograma trebuie sa fie abstinenta intre 2 si maxim 4 zile.
Trebuie sa te programezi intii la dl. prof. sa-ti spuna ce e de facut .Suni la Giulesti la nr. de telefon 3161273 si spui ca vrei sa te programezi ptr. FIV.la dl. prof.(ca acolo sint mai multi medici) .
Un FIV costa acum 1400 euro(300 ii dai in ziua ET in euro iar restul de 1100 ii platesti in lei la casieria spitalului) plus tratamentul care te duce sa zicem cam 25.000.000.
La a doua incercare platesti numai 1100 de euro.
Daca e nevoie de ICSI prof. hotaraste.
Cu o trompa buna poti sa ramii grav. normal(asta in functie de spermat. cit sint de buni).

Avalon spune:
Fetelor, am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69470" target="_blank">AICI
Sper sa auzim numai de reusite!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.