bucurestencele...in ce parcuri va plimbati?
cred ca ar fi interesant sa facem o lista cu ore si parcuri prin care sa ne putem gasi..
noi ne facem veacul, zilnic...cam dupa ora 14...in parcul din fata magazinului Unirea...
voi?
pupicei,
Cori&Bia
bb Bia si mami Cori
Raspunsuri
ralu spune:
Cand eram in Romania ma plimbam foarte des in parcul Carol I.
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
angi_gemeni spune:
Cand vin in Bucuresti(cred ca in jur de 21-22 aprilie...) stiu de unde sa va "recuperez", mami Cori si domnisoara Bianca!!!
Vin singura!!! Las "TERMINATOR"-ii acasa!
Angi
Luizax spune:
in parc sebastian.....sambata si duminica semnam condica acolo :)))
Luizax - karkotash shef!
CristinaT spune:
In parcul Sebastian in timpul saptamanii si de acum, ca este cald afara in Libertatii... dar numai in week-end ca e cam departe.
Luizax cum de nu te-am vazut niciodata pe acolo?
3 ani !!! pe 14 februarie
Luizax spune:
poate ca m-ai vazt da' nu stiai cast io :)))). Iost inalta si blonda cu paru'n vant. Alex e micutz si brunetel si cu gene lungi :))). NA descriere! voi cum aratati? ca sa stiu dupa cine ma uit sambata/duminica?
quote:
Originally posted by CristinaT
In parcul Sebastian in timpul saptamanii si de acum, ca este cald afara in Libertatii... dar numai in week-end ca e cam departe.
Luizax cum de nu te-am vazut niciodata pe acolo?
3 ani !!! pe 14 februarie
Luizax - karkotash shef!
cori spune:
abia asteptam sa ne vedem Angi!!!! uraaaa....:::::))))))
luiza, unde-i sebastian asta? ca din cate stiu e pe aproape de unirii nu?
io-s disperata ca nu prea am copchilasi in parcul meu..iar Bia mea e tooopitaaaa dupa copii...mai ales baietei...::))
noi avem 10 luni.......
bb Bia si mami Cori
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by cori
abia asteptam sa ne vedem Angi!!!! uraaaa....:::::))))))
luiza, unde-i sebastian asta? ca din cate stiu e pe aproape de unirii nu?
io-s disperata ca nu prea am copchilasi in parcul meu..iar Bia mea e tooopitaaaa dupa copii...mai ales baietei...::))
Vaaaaaai, de pe-acu' topita dupa baieti??? Pai mai tarziu ce faceti??? Pai, in cazul acesta, veti face ravagii, la vara, la mare!!!
Da, Cori, vin si ne vedem. Dar vorbim la telefon inainte...