Fetele din Zalau (camera 5-a) :))
Raspunsuri - Pagina 7
for2nity spune:
eu aduc...portocale. M-am scos.
BlueEyes, bine ai venit.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
BlueEyes spune:
Hehe....aici erai? Credeam ca-s singurica. M-am uitat printre pozicile voastre....si nu cred sa ne cunoastem....asha ca numele nu-l spun aici... din mai multe motive. Sper ca nu va supi :D
Dar va zic altele...am 24 de ani... puiu la fel... si avem nunta in luna mai. In concluzie, avem stresuri mari cu pregatirile...sau, cel putin, asha ar trebui. Am vazut ac pregatiti de o intalneala....din pacate noi avem intentia de a merge pana in Cluj, daca ne lasa vremea, sa mai vedem una alta pentru nunta... Dar altadata....poate ne cunoastem ...
Va pupik
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Noapte buna fetelor !!!
Sa aveti o noapte linistita ca sa fiti fresh pe maine !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!!!!!!!
mai , da ce liniste pe la noi.eu am fost la cj .am fost si la selgros .mama da ce de reduceri au la haine si incaltaminte.eu mi-am luat o pereche de pantaloni de trening si in rest jucarii la matei si mancare cat china.se si mira bietu flaviu cand a vazut plasoaiele si ma tot intreaba:auzi draga da s-a anuntat ceva foamete pe la noi prin zona? si ma streseaza ca cica ; trebuie sa ne mai cumparam o combina frigorifica ( sau sa o aducem pe cea a lui mama)ca sa pot stoca mancarea pt vremuri grele.faza e ca nu ma stiu limita la cumparaturi si tot iau ca blega putin din fiecare .
bine ai venit in gasca BlueEyes.sa aveti grija maine pe drumu de cj ca e tare nasol.eu azi am prins ceata si o aglomeratie mama mama , plus ca mai si ploua de-mi mergeaua stergatoarele non stop.te mai asteptam pe la noi si poate poate ne-om si cunoaste.sa aveti spor la pregatirile de nunta , o luna de miere superba si in viitorul apropiat sa ne anunti ca vine bb.
adriana , repede o uschesti la somn.sa nu uiti de codu de client.esti multumita de ce ai primit? cum iti vin lucrurile?treci si raporteaza.
mihaela sa inteleg ca ai venit de azi la zalau?
carmen unde esti???????????
elvira nu mai era fotolii animalute in selgros .
claudia cum esti?
elutza sanatate mamei.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
fetelor vin sa va iau cu masina?
eu aduc beutura !!!!!!!naturala sau carbogazoasa?sau si/si?
elvira da presa ai anuntat-o?
Bimilit spune:
fetelor eu de 3 ore non stop.am citit tragica veste ca o mamica de pe DC a murit la nastere.sunt socata.daca vreti sa ajutati cu ceva luati legatura cu Freia.
bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
'neatza fetelor !!!
Bianca de azi-dimineatza stau si plang non-stop ... si citesc si eu despre AndreeaC . Totusi , nu-mi vine sa cred ca este posibil asa ceva ... si cand te gandesti cate sarcini cu placenta praevia sunt si la noi in Zalau si dr. nu le dau importanta cuvenita !!! Intr-adevar groaznic !!!
Mai este un piculetz si ne intalnim ...
Numai bine tuturor !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!!!!!!!!
mai, eram pe pag 3.pai se poate????????????????
eu m-am simtit super la intalnire.voi?elvira mii de multumiri ca ne-ai primit la tine.daca ar fi dupa mine eu as vrea sa ne intalnim saptamanal.da las ca se incalzeste vremea si iesim afara si poate ne-om vedea zilnic.
elutza , claudia si carmen noi(mihaela , elvira , adriana si cu mine)am stat pana la 19.mama da ce bine a fost.sa va spun un secret am fumat ca turcu , le-am afumat bine pe fete si nu au comentat.tare de treaba sunt.merci ca mi-ati acceptat fumurile .
claudia cum a fost la chef?i-a iesit bine culoarea la creata?
elutza cum s-a descurcat tati cu mihaita?
carmen cum te simti?imi pare tare rau ca nu ai venit la intalnire.da , data viitoare nu te iertam.
Bimilit spune:
adriana am uitat de codul de client de la q....daca ai chef te rog sa mi-l trimiti pe mess.vreau si adresa ta.merci
for2nity spune:
Buna dimineata!
Si eu m-am simtit super, cat despre faptul ca "v-am primit" hai sa facem o intelegere...pana ne putem intalni prin parcuri, hai sa nici nu ne mai gandim la alte locuri in care sa ne intalnim, ok?
Bianca & Co, fetele mele va multumesc pentru prajituri, biscutiti si bombonele.
Claudia, i-am povestit sotului meu de tine (de fapt, de toate) si esti pe gustul lui adica directa si fara sa lasi pe nimeni sa te calce pe bataturi. Si esti de gasca, la inceput pareai mai "acra" (sic!)
Elutza, tu esti o dulce si pari asa de fragila...Alin trebuie sa stie ca e un norocos.
Mihaela, mi-a facut deosebita placere sa te revad, sper sa devina cat de curand traditie intalnirile noastre.
Cat despre Adriana si Bianca mai tre' sa spun cat sunteti de nebune? Noooo...ca deja stiu toti. Si nu mai spun nimic ca voi sunteti deja "de-a casei".
Va pup si mai vorbim mai tarziu, eu sunt si azi pe metereze caci mama care-mi da mie liber Duminicile nu se simte bine.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)