bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
jone spune:
alexandra are o olita gen fotoliu.cu rotite.si sta foarte bine in ea.
si face intr-un sertar care dupa ce termina ma duc si arunc ce e acolo.
am ras cu lacrimi cand o fetita care o aveam in vizita a vrut sa faca pipi si ma luat asha repede ca am pus-o pe olita alexandrei (mai am o olita de rezerva dar pana sa ajung la ea m-am gandti nu cumva sa se scape pustoaica).
face fetita pishu...se ridica sa o sterg si sa ii ridic chiloteii (avea 2 anisori) intre timp sora mea ia sertarashul si se duce sa il spele. fetita da sa se uite sa vada ce a facut si cand se uita...uimita!ca unde e pipi?si facea nedumirita:"pipi?nu-iii!si se uita sub olita si pe covor si nu isi dadea seama ce s-a intamplat.am ras 3 zile pe chestia asta.
i-am explicat apoi cum e cu olita noastra si ii venise sufletul la loc.![]()
mona - alexandrei nu ii curge nasul cand o scot afara.acum am ramas fara carucior si momentan iesim cate o juma de ora sa mergem pe jos.si cand ne intoarcem eu pic lata de mijloc si ea pica lata de oboseala.
florina pupici puiutului
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
sirimie spune:
Liviana, da, si Vladut se bitiie, mai ales in fata oglinzii
. Cind e pe jos da din fund in sus si in jos, de parca are arcuri. Si zice aaa si da din miini si vintura tot ce are in mina, ii place mult. Iar cind e in pat se bitiie in 4 labe, inainte si inapoi.
Tomasa, multumesc pentru raspuns, sa nu mai imi fac griji despre temperatura lui mare mare. Nu a avut dintotdeauna asa, dar are asa de citeva luni.
Eu i-am dat Humana de cind s-a nascut, dar nu am vrut sa ii dau Humana 3 cu fructe si ii dau acum Bebelac. De obicei maninca, dar maninca maxim 200 ml dimineata si maxim 180 ml seara.. Pina acum cind i-am pus cereale in biberon a refuzat sa manince, si i-as pune cereale sa fie mai consistent macar, daca nu e mult.. 
jo, chiar ieri Vladut a refuzat sa manince la toate mesele! A mincat mai putin de jumatate decit de obicei, si la masa de la prinz a refuzat sa manince pur si simplu! Nu mi s-a mai intimplat asa ceva de pe vremea cind minca numai lapte. Nu stiu ce s-a intimplat, sper sa fie numai dispozitie si sa nu fie bolnav..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
sirimie spune:
Am ajuns eu la pagina 5, dar nu mai am timp acum ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
V. Erica spune:
Iar scriu/citesc pe fuga... asa ca imi cer scuze daca am uitat sa raspund cuiva.
De ce am tuns-o pe Ruxi? Pt ca avea f. putin par si m-am gandit ca n-ar fi rau sa merg pe principiul ala "tuns zero=crescut mai des". Cu Eric am procedat la fel si acum are un par f.des. Nu stiu daca asta e explicatia, dar incercarea moarte n-are...
Si mie mi se pare haioasa asa, Irina. Mai tarziu sigur ii voi lasa parul (semi)lung (asa-mi place mie la fetite).
Intrebasem si eu daca stie cineva un profesor de engleza care da meditatii in sectorul 3? Nu stie nimeni sau mi-a raspuns cineva si n-am vazut?
Crinuta, iata reteta mea de crema pt. eclair:
- 1/2 l. lapte;
- 3-4 - 1 pahar zahar;
- 2-3 oua;
- 2-3 lg. faina;
- cacao sau/si vanilie;
- 1/2 pachet unt.
Se mixeaza ouale cu zaharul, cacaoa si faina, se adauga treptat laptele caldut, apoi se pune la foc mic amestecand continuu. Se ia de pe foc si se incorporeaza untul, vanilia. Inainte de-a o folosi, se lasa sa se raceasca.
Kita si Catiflo, sanatate multa copilasilor!
Mona, lui Ruxi nu-i curge nasucul cand o scot afara. Doar daca plange sau e racita.
Alina Maria, frumusica blondina ta! Ai de ce sa fii mandra. Poze de la ski n-ai sa ne delectam si noi macar cu privitul daca la ski n-ajungem?
Apropos de sporturi de iarna, sambata am ratat patinajul, Crinuta
, sa-mi mai zici te rog cand mai e, poate apuc sa vad si eu ceva ...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Nu am apucat sa citesc ce ati scris, intai trebuie sa ma descarc.
Deci, de ieri imi merge ca la spanzurati. Intai am probleme cu pc-ul, chiar cand vb cu sotul, apoi ma enervez si arunc epilatorul si il distrug, azi Rayan cade si se loveste cu fruntea de scaunul de la pc si face cucui ( primul), tot azi trage de firul de la telefon si strica priza aceea de a trebuit mama sa ii cheme pe cei de la telefoane....asa ca, sper ca ghinioanele au luat sfarsit!
Acum ca m-am descarcat voi citi ce ati scris.
pupici
Crinuta si
Rayan
Ubi spune:
Ce face fiica mea toata ziua:
- pe langa faptul ca oricate jucarii ar avea in jur, nimic nu o tenteaza mai mult ca plimbatul ciorapilor prin sufragerie. Ia unul intr-o mana si unul in alta si face ture cu ei. Eu ii strig: Avem ciorapi de vanzare! Si ea rade si se bucura.
- stie unde este: nasul, ochii, limba, burtica - funduletul este deocamdata enigma
- stie unde e olita si se aseaza la comanda pe ea sau se ridica. Atentie! Nu e cu fundul gol si nu face la oala. Dar macar stie unde e si ca nu musca.
- inchide si dechide la comada usile de la un dulap din sufragerie. Dulapul e plin cu farfurii si alte cioburi care nu o tenteaza. Inainte mai era si o sticla de Uzo (era super incantata de ea si o plimba si pe ea prin sufra dar in momentul in care a pus-o in gura, a sfarsit drept cadou pentru un prieten)
- stie unde sunt diverse jucarii: telefonul, mobilul, girafa care inghite cubulete, renul cantator...etc
- ascultam muzica si ne miscam in ritmul ei (jucam alunelul mai ales)
- invartim scaunul de birou
- cand e in patut fac cu ea genoflexiuni: ii zic sus mami, si acuma jos
- am inceput sa bagam cubulete de diferite forme in locurile potrivte (cred ca e doar intamplare ca nimerit 2 foarte bine). Nu ma astept sa faca perfect la varsta asta.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
ana maria spune:
Mona lui Victor nu ii curge nasucul afara. In schimb mie imi curge la greu
. Mai ales in ultima vreme (si nu ma refer la sitruatia de fata cand sunt racita).
Crinuta lasa ca s-au spart ghinioanele. Acum cativa ani am facut numai bebele: am stricat televizorul (am turnat apa la o floare si a curs in tv) si apoi am stricat foenul. Acum ma distrrez tare cand imi amintesc.
Shobo eu doar Milumil 3 i-am dat si mi s-a parut foarte dulce.
Tomasa multumim pentru aprecieri. NU te hazarda sa zici ca nu va face ceva... prea repede. Ai vazut ca dezvoltarea lor este spontana. Incep brusc... Eu pana acum cateva zile spuneam ca va vorbi tarziu. Si spatamana trecuta intr-o zi a spus vreo 4 cuvinte. Iti dai seama ca am ramas masca...
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
jone spune:
dana - si eu am tuns-o zero de vreo saptamana si deja capusorul s-a imbracat cu perisori.
ubi-eu am strans 99%dintre jucarii ca nu prezentau interes.ce avem in schimb:sticla de plastic de 1/2l cu pietricele in ea.sticla de 2 litri cu un pic de apa dar important e sa aiba si maner ca sa o care prin casa.telefoane vechi, cutii de creme, cutii cu alte cutii in ele si tot asha.are si un mouse care e o adevarata placere sa il tarasca prin casa.
i-am lipit pe colturile de la mobila silicoane din acelea de la chicco...le-a scos, scobindu-le, in fix secunda urmatoare lipirii lor.asha ca acele colturi tot neprotejate sunt.
pupici
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
Shobo spune:
asa e anamaria, Codrin de aseara zice: tata, tatiiiiii, nana, si parca si mama
si nu stiu cite mai zice ghighe, gheghe, s.a. pe bune, de aseara il tot auzim si nu ne vine sa credem
...
si asta dupa ce aseara dupa nani 2 terminat pe la 17:00 a facut un chirait de nu s-a oprit vreo 15 min de nu stiam ce sa-i mai facem nici eu nici tati
... dar a trecut! o fi fost vreo criza de dezlegare a limbii
.
si mie mi s-a parut cam dulce Milumil 3, si tot mai incerc cu Nan amestecat sau doar Nan, sa vedem...
Patricia , tu cit de fierbinte faci apa pt biberonul cu Nan, ca eu una pun de seara apa la incalzit pt dim la 7 caci Codrin baga un tignal dim de zici ca urla foamea de 3 zile, nu de o noapte in el
si nu mai stiu cum sa ajung rpd la dulap sa scot laptele, sa-l masor, etc (ce sa fac dc pina acum n-am stiut ce e asta... ii bagam titi in gura pe intuneric si gata
)... si prefer sa pun apa la incalzitor de seara si dim doar sa mai vars putin din ea pina ajunge la cit imi tb. (pun mai multa de seara ca se mai evapora in timpul noptii). te intreb pt ca dim e asa calie si vad ca nu se dizolva prea usor Nan-ul, mai bag lingurita prin el sa nu ramina cocoloase. gresesc cumva si ar tb sa fie apa mai fierbinte? caci atunci ar tb sa astept apoi sa se raceasca si ti-am zis urlaaaa
de scoala toti vecinii care mai dorm saracii
.
apropos de vecini, noua ne-au batut pe la 8:30 dim in perete cind mai chiraia asta mic... si m-am enervat si am zis si eu da ce vrei domne' sa-i fac, e copil mic, mai chiraie!... sper ca m-or fi auzit
. mai ales ca au si ei un copil da' e mai mare... cum naiba la 8:30 dim isi permit sa bata in perete??? al lor n-o fi chirait deloc?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"