bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
Erica, da, m-ar interesa reteta de crema.
Referitor la aluat sunt convinsa ca marimea oului conteaza enorm.
Tomasa, am vazut si eu calutul respectiv in Mall, si mi-a placut foarte mult, dar cand am vazut pretul.....
Poate pe viitor da...
Ilbeciug, nici nu m-am gandit la Calgel, de fapt nici nu am in casa, deoarece la dintii lui Rayan are efect de moment si am renuntat sa mai cumpar. Zici ca merge la vanatai si noduli?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Am facut tiramisu. Iar lady's fingers le-am facut cu smantana la galetusa Oke, din asta am gasit si o cutiuta mica de ladorna rosie. Nu prea s-a intarit asa ca am pus 2 pliculete de intaritor de frisca si a iesit super. Inca nu am taiat-o, in schimb am mancat tiramisu care a iesit demential!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Oana, si la mine smantana era moale dupa ce am vatut-o cu mixerul, dar azi dimineata dupa o noapte de stat la frigider era tare.
Arata foarte bine Tiramisu. Cum ai facut-o, cu Mascarpone?
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
Anamaria, ii dau Milumil 2 masuri amestecat cu 2 masuri de NAn si accepta asa, bea cam 140ml cred, adica apa 120 si cit mai creste nivelul cu laptele. si apoi sin. asta vreau sa fac ceva timp., cam inca 1-2 luni asa,... si treptat mai cresc nivelul de lapte si sa suga tot mai putin la sin.
am si eu o intrebare la tine: vrei sa spui ca Milumil e un lapte ff dulce?? ca nici eu n-0as vrea sa-l invatz cu dulce
... dar decit lapte deloc, ce sa fac? eu de asta le amestec inca, zic ca poate se invata asa cu gustul laptelui praf si apoi usor usor sa-l trec doar pe Nan, dar dc nu va vrea NAn am sa trec definitiv la Milumil 3 si asta e!
seara la culcare el bea cam 200ml de Milubrei 7 cereale. ai idee, astea macar sint mai ptuin dulci decit cele cu fructe de care zici tu?
Amaya, cit laptic Milli ii dai la cite masuri de cereale si de care cereale, plizzz - poate mai incerc si eu alte chestii seara.
merci mult
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Crinuta, crema de la tiramisu e cu mascarpone, albus spuma si galbenusuri fierte cu lapte si zahar pudra. Sa vad cum e maine crema, ca azi a fost cam moale.
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Oana, cam asa fac si eu dar fara sa le fierb.
Shobo, Milumul 3 e dulce. In privinta faptului ca unii nu mai acepta lapte normal dupa dulce, e discutabil, depinde de copil.
Rayan e obisnuit si cu dulce, si daca maine ii dau lapte simplu bea.
De aia nu ii dau eu iaurt cu fructe si doar simplu, deoarece macar iaurtul sa fie simplu daca laptele e cu cereale si fructe si nu am nici o problema in acceptarea lui.
Crinuta si
Rayan
jone spune:
dragelor
mai dau si eu un semn de viatza aici.
Liviana - fetita mea face asha uneori.se bataie cand sta in funduletz.pe mine ma dispera cand o vad ca face asha.roade nervos cate o jucarie (at. cand ii mai iese cate un dintisor) si se leagana.uneori intervin dar uneori cand vad ca o face doar ca sa se amuze o las in pace.
acum nu prea mai vrea sa manance, ia cateva inghituri si apoi nu mai vrea.v-ati mai intalnit cu problema asta?
(incerc sa citesc din urma dar ati fost foarte prolifice)
pupici
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
bubu05 spune:
Shobo, Vlad se plictisise de Milumil, cred, ca nu mai vroia sa bea, iar Milli nu e asa dulce si a baut cateva zile, apoi nu a mai vrut. Acum ii pun biscuiti in el si il bea. Dar o sa iau niste cereale sa-i pun in lapte, ca sunt mai sanatoase, fara atatea e-uri.
Crinuta, pai cum faci crema, cu galbenusuri crude? Ca albusul spuma tot crud e...Eu am luat reteta de pe culinar.
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Shobo, dar de ce nu ii dai Milumil 3 ???
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Da Oana, cu galbenusuri crude. Iese foarte bun la gust si e simplu de facut.
Oricum, cand ai timp poate imi spui step by step cum faci. Nu strica sa mai stiu o reteta.
pupici
Crinuta si
Rayan