bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
jone spune:
alexandra face figuri la masa...ok!mi-am zis prima data nu ii place ce ii dau, ma pun repede si incropesc altceva. nici pe asta nu a vrut!
atunci am aplicat tactica lu mami a mea:nu vrei sa mananci inseamna ca nu ti-e foame (noi suntem 3 surori, va dati seama ca daca la mine a avut rabdare la a3a rabdarea nu mai exista...
)asha ca o dadea jos de la masa chiar daca nu mancase.
nu mai dadea nimik de rontait intre mese.
si uite asha cand o punea la masa halea tot.
asha i-am facut si eu alexandrei...intoarce capu' o data de 2 ori mai incerc si daca vad ca nu vrea gata!jos!
de obicei stam amandoua la masa...ea in scaunul ei eu la masa de bucatarie.mananc eu, ii dau si ei o lingurita si tot asha.
dimineata are accese de independenta ca vrea sa pape singurica painica unsa cu ceva.
e foarte incapatanata de pe acum.se trebuie sa inteleaga cine e sefu' in anumite limite.
acum ptr ziua de azi
v-ash canta eu dar cant groaznic, doar alexandrei ii place ![]()
LOVE IS IN THE AIR (John Paul Young)
Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound
And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise
But it's something that I must believe in
And it's there when I look in your eyes
Love is in the air
In the whisper of the trees
Love is in the air
In the thunder of the sea
And I don't know if I'm just dreaming
Don't know if I feel sane
And it's there when you call out my name
(Chorus)
Love is in the air
Love is in the air
Oh oh oh
Oh oh oh
Love is in the air
In the rising of the sun
Love is in the air
When the day is nearly done
And I don't know if you're an illusion
Don't know if I see it true
But you're something that I must believe in
And you're there when I reach out for you
Love is in the air
Every sight and every sound
And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise
And it's there when I look in your eyes
pupici
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
sirimie spune:
Liviana, Ana Maria, Jo, multumesc pentru raspunsuri. Liviana, multumim de urari, asemenea si tie!
Mona, eu nu ii dau ceai decit cu cel putin 30 min inainte de masa pentru ca altfel nu mai maninca lapte sau mincare. Dimineata ii mai dau suzeta dar nu vrea sa se linisteasca intotdeauna cu ea.
Ana Maria, eu am cumparat chestii de protectie de mobile de la Farlin, care tin ele acolo putin dar Vladut e foarte interesat sa le deschida si cred ca in curind are sa reuseasca. Nu au fost prea scumpe, le-am luat de la Carrefour.
Jo, frumos cintecul asta ![]()
Voi cumparati cadou de Valentine pentru soti si primiti cadou de la ei? (eu nu..)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
bubu05 spune:
Buna fetele! Noi am fost afara cu sania, ne-am jucat in zapada, iar Vlad a adormit instantaneu, cum l-am pus in pat!
Sirimie, ca sa-l pacalesc pa Vladu meu sa pape(nu ca nu ar vrea, dar trebuie sa aiba si o activitate in acelasi timp
), ii dau in manuta o bucatica de paine, iar el baga in gurita frimituri, se joaca cu ele si deschide gura si la lingurita cu mancare. Asta functioneaza intotdeauna!
Patricia, stai linistita ca va merge ea! Si eu ma intrebam cand va merge Vlad, dar uite ca incet incet a prins curaj si a inceput cam la 1 an si o saptamana sa faca 2-3 pasi si acum merge in toata casa. Dar am si eu un of, ca acum el nu se ridica singurel daca, cade o ia de-a busilea sau se sprijina de ceva sa se ridice...dar toate la timpul lor. La fel, inca un of, ca are doar 6 dintisori si nu se vad altii de nici o culoare. Vorba ta, ma imbarbatez singura ca o sa faca de toate si o sa aiba si toti dintisorii! Pana se duc ei la scoala, sigur o sa fie la fel!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Jo, super cantecul, imi place mult!
Noi nu ne-am facut nici un cadou de Valentine's...nu tinem sarbatoarea asta, pt. noi e Valentine's in fiecare zi![]()
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
da, am tot citit, m-am documentat si renunt la ideea cu henna, as face varza in baie si poate n-as aveA rabdarea sa stau cu ea in cap... asa ca voi opta probabil pt o vopsea fara amoniac. ma mai sfatuiesc cu o coafeza. oricum cel tirziu weekendu' asta vreau sa ma vopsesc.
Liviana, taie orice fursec/piine/mai stiu eu ce ii dati printre mese si a pape numai la masa, la ora mesei. va invata clar programul de masa si ca la masa se papa! si mai lasa-l sa faca si foamea citeva ore in plus, sa vezi pe urma ce papa. eu nu vb din experienta mea ci din carti. sint convinsa ca majorit care refuza mincarea o fac pt ca vad ca te chinui sa le-o dai si vor sa te chinui si mai mult... si poate si pt ca nu le este foame (din cauza micilor gustari dintre mese). Ai dreptate. nu tb sa alergi in nici un caz dupa el cu lingurita!!! ar fi o mare greseala pt viitor! BAfta si pofta buna!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Jo, frumos cintec. si mie imi place.
Pe d-ra nu ne-o prezinti si noua??parca nu am vazut poze cu voi...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
amo2004 spune:
Patricia, stai relax
mai, ca noi avem 1 an si o luna si nu mergem sigurei. Abia face 2-3 pasi spre mine, dar foarte nesiguri. Daca se tine de ceva e glont, idem de-a busilea. Si sa-ti spun ceva, eu inca mor de dragul sunetului pe care-l face el pe parchet cand vine repede de-a busilea dupa mine :)
Simona, noi nu sarbatorim Ziua indragostitilor. Noi ne-am casatorit inainte sa se auda de ziua asta prin Ro
Avem insa aniversarile noastre la care tinem, asta mi se pare artificala, fiind "importata" de la americani. Nu zic ca-i rau sa avem asa o sarbatoare, dar pe noi nu ne-a cuprins spiritul ei.
Ana Maria, am tot stat sa ma gandesc daca sa scriu au ba, ca e despre batut din palme. Al meu ieri a descoperit batutul din palme si sa te tii distractie aseara. Mi-a luat mai bine de o ora sa-l culc ca tot exersa batutul din palme. Punea caputul jos sa adoarma (ii cadeau ochii in gura de somn, nu alta), statea acolo cateva secunde si apoi tusti in fundulet si se apuca de batut din palme cu guritza pana la urechi. Apoi isi aducea aminte ca-i e somn, puneam capul jos, dupa care iar sarea ca ars si incepea sa bata din palme. LA inceput m-a amuzat, dar pe urma incepuse sa ma apuce disperarea, ca noi suntem la faza de a invata sa adormim siguri, adica fara leganat! si trebuia sa stau pana adoarme (inca nu tine faza cu pus copilul in pat si lasat sa adoarma de unul singur; am incercat, dar ce urleteeeeeee, no way!!)
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
PatriciaArdeleanu spune:
Amo, asa e, si eu mor de drag cind o vad de-a busilea, si are o viteza...n-or durea-o genunchii, frate? ca ma mai joc si eu cu ea si nu e asa usor![]()
shobo, la capitolul mincare sint si eu "militarie" ca tine
Nu am deloc in obicei sa ii dau intre mese nimic, doar ceai, apa sau suc de fructe. Cind imi facea figuri si nu papa bibe decit pe jumatate, am mai lasat-o putin intr-o seara pina a inceput sa arate cu degetul si zice "papa" si cind i-am dat bibe l-a ras...nu am alergat niciodata dupa ea prin casa, asta e clar. dar orele de masa sint aceleasi si papa destul de bine.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
SA IUBITI SI SA FITI IUBITE!
LA MULTI ANI TUTUROR VALENTINELOR!
patricia, felicitari pt olitza!
nu-ti mai face probleme din cauza mersului, eu , in persoana am mers abia la 1 an si 3 luni.
amo2004- o olitza simpla este mai indicata. Eu am achizitionat 4 buc, iar Bianca a optat pt una simpla. Pe cea cu jucarie am dat 400.000 si este prea mare pt funduletzul ei, fiind slabutza!
Shobo, parerea mea este sa mai astepti in privinta vopsitului! Nu te supara! Mie mi s-a recomandat cel mult suvitele, deoarece nu ating pielea capului. Nu mai ai mult pana definitivezi intarcatul! Recomandarile le-am primit atat de la dr, cat si de la coafeza.
in final va transmit pozele noastre de la turta. Cine are placerea le poate vedea aici
si cele mai recente
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
ana maria spune:
Amo[/red
], ma bucur ca mi-ai scris cu batutul din palme. Eu credeam toti bat de pe la 6 luni
doar al meu mai are putin si se insoara si nu bate din palme...![]()
Bubu, draga mea, chiar ca toate suntem stresate cu progresele mostenitorilor nostri. Victor abia de vreo saptamana se ridica singurel si merge de vreo 2 luni juma. Asa ca mai asteapta putin. Dar acum ca a invatat sa se ridice exerseaza cu mult spor. Dar sa stii am mai citit acum cateva luni un mesaj de la o mamica care era suparata ca puiul ei la 18 luni nuse ridica singurel decat sprijinit de mobile... Intre timp a reusit!!!
.
Shobo stii ce mi-a recomandat coafeza mea: samponul de la Loreal. Data viitoare eu il incerc.
[red]Kris eu m-am vospsit sa stii ca altfel se speria lumea de mine. Chiar ca aratam ca bunica cu nepotu. Si cred ca important e sa fim relaxate. E drept ca nu m-am vopsit lunar dar de fro 3 ori asa....
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!