bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
Shobo spune:
cred ca avem si noi vreo 6-7 dinti deja, ca nu vad clar, nu ma lasa sa ma uit deloc ca lumea.
Patricia, nu intelkeg de ce te ingrijorezi cu mersul? sint copii PERFECT SANATOSI care merg la 1an si 3-4 luni, care e pb??? lasa fata in ritmul sau si nu mai ai pb! pe bune, e ultima chestie la de care mi-as face griji!nu are nici o leg cu dezv creierului sau cu altceva la care te-ai putea gindi tu!...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Da, shobo, asa este, ai dreptate...dar cu competitia asta
intre copii...de obicei nu e genul meu sa compar copiii, dar cind ma mai intreaba unu'-altul..."vai, cum, inca nu..."
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Erica, am gasit programul Olimpiadei:http://www.onlinesport.ro/jo2006/index.php?cat_id=167
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Merci, Crinuta. Ce bine c-am intrat acum pe net. Asta seara nu mai ratez!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Moamaaa, ce frumos ningeeeeee! Maine iesim cu sania, abia astept!
Aaa, apropo de "ninge", nasicul meu mic de 2 ani si un pic zice "fulge"![]()
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Catiflo,inteleg cat de tare plange copilul,nu de alta dar si eu am facut o groaza de otite cand eram mica si stiu cat e de dureroasa.Imi amintesc ca durerea nu-mi trecea decat cu un leac babesc,incalzea mama sare grunjoasa intr-un ibric si apoi o punea intr-o punga pe care o infasura cu un prososp si stateam cu prosopul asa pe ureche pana imi trecea sau reuseam sa adorm.Am facut de vreo 8 ori otita,dintre care una s-a lasat si cu timpanul perforat.Nu vreau sa te sperii,dar acum sunt bine,cred ca timpanul si-a revenit.
Shobo eu zic ca te poti vopsi,si eu ca si Patricia m-am vopsit si in timpul sarcinii(am si intrebat medicul inainte care mi-a dat unda verde)si de cand am nascut m-am mai vospit de 2 ori(suvitze).Iar cu henna nu vad de ce nu,e doar din plante....
Patricia lasa competitiile intre copii,chiar n-are rost!Nu fi copila si lasa fata in pace sa mearga cand vrea muschiu' ei!Nu te mai ingrijora inutil!Dupa ce o avea Rebecca 1 an si 4-5 luni,eu zic ca atunci sa incepi sa-ti faci griji!Daca te mai intreaba careva daca merge fata,spune-i cat de mult vorbeste si cat de cuminte e,cat e de scumpa etc.Pupa fata si continua s-o inveti unde-i nasul!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
sirimie spune:
Alina, felicitari pentru Mandy. Am vazut poze, e simpatica foc. Nu-i asa ca face numai cum vrea ea?
Liviana, cum il convingi sa manince, cu ce ii distragi atentia? Azi i-am dat sa manince la calculator, el butona
, altfel nu am reusit sa il fac sa deschida gura
Dar nu mi se pare o solutie. Asa l-au invatat bona si tatal lui ![]()
Shobo, Humana 3 e cu aroma de banane sau de mere. Eu nu am vrut sa ii dau Humana 3 din cauza asta. Ii dau Bebelac.
Amaya, felicitari pentru Andrei. Ce baiat mare ai! 
Florina, multumesc pentru raspuns. Multa sanatate lui Gabita. Nici eu nu stiu cum sa il conving la Vladut sa bea din cana.
Mona, lui Vladut nu ii curge niciodata nasul cind iese afara. Cind e racit eu nu il scot afara acum iarna.
Ubi, am sa incerc si eu sa ii pun ciorapi la dispozitie la masa, poate deschide gura
Felicitari pentru o fetita desteapta! Noi mai avem pina ajungem la performanta cu ochii si nasul, cind incep eu cu unde-i nasul Vladut pleaca de linga mine si isi face de lucru in alta parte. In schimb pune capacul la biberon (mai ales cind eu vreau sa bea din el) si cauta sub patura telefonul pe care l-am ascuns ca sa nu-l mai bage in gura...
Jo, eu am pus paturi pe mese si oriunde sint colturi (nu am prea multa mobila) anume pentru a evita cucuiele.
Shobo, eu cind Vladut urla dimineata il iau cu mine si facem lapte impreuna. Ii place si nu mai plinge, asteapta nerabdator si vrea laptele acolo in bucatarie, pe loc. Eu fierb apa si cind ii fac lapte doar o incalzesc putin.
Eu cred ca poti sa te vopsesti fara probleme.
Patricia, cred ca ii este frica daca nu vrea sa stea in picioare, las-o si are sa isi revina. Si Vladut statea nesprijinit destul de mult timp dar acum nu mai vrea deloc, dar ma astept sa isi revina.
Felicitari pentru dintisori. Si ce daca intreaba si unul si altul ca de ce nu merge, asta chiar nu conteaza.
Ce trucuri folositi voi sa va pacaliti copiii sa manince? Eu am cam terminat repertoriul meu: masinute la care se invirt rotile, carticica de baie cu animale si spun cum fac animalele, capace care se baga unul in altul, sfori. Nici la reclame nu mai vrea sa deschida gura. S-a plictisit de "trucurile" mele, vrea altele. Azi a mincat numai daca l-am lasat sa butoneze la calculator 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Shobo spune:
atunci chiar ca ma vopsesc, abia astept!!! multumesc fetelor! poate gasesc chiar henna ca sa fiu eu linistita 100% insa tot ajung cu ea la coafor ca eu nu stiu sa ma fac si nici nu vreau sa ma incumet.
de ziua baiatului vreau si eu deh sa arat mai proaspata
, iar apoi la birou la fel ca revin dupa 1 an si ceva
.
sirimie, eu i-am dat direct din canita (asta a fost unul din avantajele ca l-am alaptat pina acum si nu stie de laptic din bibe) si a primit destul de ok, avind in vedere ca i-am bagat 2 chestii noi (si formula si canita). continuui cu Nan-ul si zilele urmat dar pregatit cum mi-a zis Patricia, cu apa mai calda nu asa caliie ca pina acum. Sper sa reusesc! Doamne ajuta!
Patricia, pt. Dumnezeu - nu iti face NICI o grija!!! citeste si tu in carti (eu am Dr Spock) si ai sa vezi chiar ca NU CONTEAZA la ce virsta merg! nu are NICI o importanta acest lucru!
asa cum o colega de a mea e amarita ca fiicei ei care are ~11 luni nu i-a aparut nici un dinte... degeaba ii zic eu ca nu are nici o imp...ca n-o sa ramina fara dinti
; ei i-au spus binevoitori ca e cu ceva in urma dc e asa
.
VAX!
cit despre competitii intre copii - Dumnezeule, TIMPENII si nimic altceva!!!
pupici
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
hehehe, soacra-mea mi-a zis ca sotul meu a mers la 1 an si 1 luna, apoi a dat o diaree nasoala peste el si n-a mai mers pina pe la 1 an si 3 luni
... si crede-ma, este un tip ff destept (programator, deh
). si nici n-a avut nimic la picioare sau alte timpenii. si l-au pus NUMAI in premergator cica de pe la 7-8 luni ![]()