Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MARIA ALEXIA, dar de unde pana unde sa-i dai numai 4 mese/zi??????
Eu zic ca-i normal sa-ti manance la 2.5 - 3 h.... Andrei este mai mare decat Cristian cu 3 saptamani si tot la 2.5 - 3 h mananca, mai putin masa de la miezul noptii pe care si-a scos-o singurel. Adica mananca pe la 22-22.30 si apoi pe la 2-3 noaptea.
Deci mananca f bine la 2.5-3 h si cu lapticul fa ca mine si ca restul fetelor care ne-am confruntat cu asta: mananca bine, odihneste-te cat poti - chiar daca nu dormi relaxeaza-te sau pur si simplu stai in pat,dai cu ceaiuri, bere fara alcool, Nutrinatal este f bun - eu nu l-am incercat inca si nu te mai stresa.
iti spun ca-n cateva zile iti revii cu laplap-ul. Eu una aproape ca mi-am revenit.
As zice sa nu-i dai inca supliment, pune-l la san la 2 ore daca vrea si el sa-ti stimuleze lactatia. Dar daca crezi ca-i mai bine cu supliment...sau zice dr ta...
Si lasa ca a luat f bine cateva saptamani...eu nu l-am cantarit la saptamana decat de 2-3 ori si am renuntat. Sa vezi per luna daca ia cat trebuie. Ca poate intro saptamana ia 250 si in cealalta 150...
BAFTA SI NU TE STRESA.....ai grija de tine.

hahaha AM SCRIS MESAJL ASTA LA 12.30 SI NU-MI MERGE NETU'..DECI ACUM ESTE 14.30..SI TOT NU CRED CA MERGE...asa-i nu merge. cand vin de afara...poate apuc sa il trimit atunci.

MAMAAAA ce misto a fost in ninsoare....nu-mi venea sa mai intrau in casa. Da acum numai ninge, netu' meu tot nu merge.
Si sigur e de la mine din bloc, vreun switch.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Felicia, cred ca ideea e cam asa: se dau 3 cutii pe luna. Daca le iei la inceput ( in primele 10 zile ) dr ti le poate da pe toate. Daca nu, iti da proportional cu cat a ramas.

Sfatul meu este sa spuneti dr ca nu mai alaptati natural si sa va luati lapticul de la stat, chiar daca nu il folositi acum. Are cel putin 1 an garantie, si e pacat sa nu il aveti cand copilul va fi alaptat cu formula. E pacat si sa il folositi la altceva, dupa 1 an nu mai primiti lapte gratuit desi copilul va continua sa bea laptic in mare masura.
Iar Bebelacul e printre cele mai bune produse, bine tolerat de majoritatea copiilor.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mie mi-a dat "ratia" indiferent cand le iau. La noi oricum vine dupa 15 cand implineste Ilinca "lunile".

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna,
ANDAreferitor la tort,noi la cununie ma avut 30 de persoane si am luat un tort de 5 kg si a fost mai mult decat suficient,eu am langa mine o cofetarie,pestisorul se numeste si este super buna,eu stau in 4 daca vrei amanunte iti pot da

ela si oana daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ola fetelor dragi!

Noi suntem de ieri de la prinz niste fetitze crestine tare cuminti si frumusele!Am pus poze la semnatura - dovada! Sarah a fost de o cumintenie exemplara - a stat cu ochisorii deschisi, i-a zimbit lui nenea preotul si s-a bucurat de muzica de orga si de beculetele si lumanarile din biserica!

Nu am avut timp sa citesc. O voi face miine, probabil, ca acuma fug la mami, sa-i arat si ei CD-ul cu poze!

Pupici multi, la toate mamicile!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si eu votez pentru cofetaria Ana Gabriela, de care zice Pisi, eu ma aprovizionez cu "sfintenie" de acolo. Au sic ele mai bune fursecuri.
Pisi, multam pentru ponetul cu Bebelacul. Asa am sa fac, ca si asa ii dau o gramada de bani doctorei degeaba.

Mergi la inceput

JOYNOI SUNTEM MAI BINE ,maine la vaccin si speram sa trecem cu bine peste asta.Numai tusim ,nu mai avem febra,doar mucisori dar nu prea multi

Azi Daria ne-a dat gata ,strabunica ei a tot scos limba la ea si unde nu ne pomenim cu gandacica ca incepe sa scoata limba si dupa sa rada,iar cand nu reusea se enerva

Joy ce sa zic referitor la soacra,bunicii sunt mai protectori cu nepoteii,eu nu am de ce sa ma plang,am o soacra super,suntem ca 2 prietene,sa-mi traiasca si sa aveti si voi parte de asa ceva!

Aseara i-am facut baita la 20.30 ca sa doarma si ea mai devreme si credeti ca a dormit?da,de unde s-a jucat in patut si a adormit tot la 23

ela si oana-daria(o2.12.2005)

Mergi la inceput

Dragele mele,eu sunt nemultumita de pampers 3 il folosim de 2 zile si la nici 30 min dupa ce i-l pun pantalonasii la fudulet sunt umezi.Ati mai patit vreuna asa ceva?Sa fie din cauza ca sunt mai subtiri decat 2?Sau sunt eu........
Am incercat si libero si nu stiu de ce dar gandacica cum i-l puneam incepea sa tipe parca o puneam pe ace,asa ca am facut pachetul cadou

ela si oana-daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI - ce poze frumoase!
Sarah arata ca un mic ingeras si se vede pe ea cat a fost de cumintica. Sa-ti traiasca blondina scumpa!

Tania & BB Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Noki, ce dulce e fetita ta! Sa iti traiasca! Si ce rochita superba are!!! Chiar asa, se gasesc la noi in magazine, ca eu nu am vazut?
La noi a fost pediatra astazi si ne-a dat de inteles ca mancam cam mult I-am zis ca dimineata eu ii dau din san cam 100ml si mai rade 110ml de Milumil si mi-a zis ca sa nu ii dau 200ml ca e prea mult la varsta lui (6 saptamani jumatate) dar pe de alta parte mi-a zis ca daca cere nu prea pot sa nu ii dau, ca ii trebuie.... Concluzia nu a tras-o, asa ca nu stiu ce sa fac. Eu ii dau cat cere, cum sa nu ii dau cand lui inca ii e fomica??? Chestia e ca ia tare bine in greutate, in ultimele 2 saptamani a luat 390 si 380g, dar nu s-a dolofanit, e tot subtirel dar mai lungut!
Referitor la scosul afara dr. mi-a zis ca sa il scot si daca sunt -10g si sa nu ii pun fular la gura. Eu nu ii pun desi cand iesim afara primul minut cam fornaie si respira mai greu. Dupa care adoarme. Si voua va fornaie cand ii scoateti afara? Eu ma gandesc ca se obisnuieste nasul cu aer mai rece si e din cauza asta.
Gogolos si mostenitorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda, fetelor raspundeti si voi la aceasta intrebare, ca nu-mi vine sa cred ce sfaturi am citit pe aceasta pagina:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68914" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68914

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput