Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna, nurorilor!!! cam slaba miscare astazi!!!
m-am uitat si eu la "socresenii" si dintre toate parca cea mai plapanda si care seamana cu o "bunicutza" adevarata este a Flaviei. pare femeie buna!
Flavia distractie pacuta!!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna nurori.
Impreuna, am primit PM si am dat o "tura" pe la pozele voastre. Din pacate n-am nici o poza cu socrella si sufar atat de tare. Si sa va spun parerea mea?
Andra, cred ca soacra ta e cumsecade, cel putin asa dupa poza.
Camelia72,da ce par valvoi are??? da ala cu ochelari cine e?
deci: aspra, creata, smechera.
Diadaniela,-Wow, ce dura pare. Are ochi de femeie rea.Scorpie.
Flavia,eh, femeia asta cred ca e o femeie buna.
Marinar,sint draguti amandoi, chiar simpatici.
Moko,pare ea asa nevinovata, dar oare asa e?
BraveGirl,cred ca la ea in casa ea e "generalul" .
Nu m-am uitat la ce culoare sinteti fiecare, dar asta a fost parerea mea despre ele. Mi-au placut pozele, sint dragute, dar cel mai rau imi pare ca n-am cum sa o arat si pe socrella.Fac eu rost cumva de o poza.

P.S
Asa soacre tinere aveti toate?
la toate ca meritati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am reusit sa pun si eu niste poze, dar in graba. Promit sa revin si cu explicatii la ele, si cu altele.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sALUTARE TUTUROR
Stiu ca ar trebui sa imi fie rusine ca nu am mai scris de mult, dar nu am avut timp de cand am venit in Ro, scoala ma termina
Intre timp am si o nouatate sa va spun.Soacra mea a citit tot ce am scris pana acum si e putin suparata pe mine, dar adevarul intotdeauna doare.Nu stiu cum s/a intamplat, dar nici nu ma intereseaza de fapt, cu toate ca mi se pare destul de absurd istoria asta.
Adica deschizi calculatorul si intrii direct aici la clubul nurorilor, si citesti doar ce a scis olim, si stii ca a scris la ora 2 noaptea, prea e cusuta cu ata alba istoria, dar asta e.Sau poate e un spion pe aici
Nu imi pare rau de nimic ce am scris aici, ca am avut dreptate, si am sa scriu orice s/ar intampla de acum inainte, ori bine ori rau, caci eu nu am nimic de ascus
Pana cum s/a comportat bine cu mine, nu prea am ce sa ii reprosez.Cuptorul este in cutie ca zice ca nu are sa imi dea banii pe el si nu l/a folosit.
Poate o sa se schimbe un pic, mai ales dupa ce am scris aici.Ar fii spre binele tuturor.
Sper ca voi sunteti bine toate.Nu prea am timp sa citesc acum, dar promit sa vin cu amanunte cat de repede pot.Va pup pe toate, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna
Dupa lungi lupte am ajuns si noi acasa. Pentru ca a fost multa lume si agitatie, n-am reusit sa-i fac socrelei o poza faina.
Asa ca am pus o poza de la nunta. Nu e cine stie ce pt ca:
...socrela mea cea buna avea asa o fata mai...sugrumata de emotie, socrul zici ca era cu morcovul montat, sotiorul meu statea intr-o pozitie in care ai spune ca are burta de piedone(si o fi avand el burtica, DAR una micutza acolo,chiar nu o are asa mare)...iar cumnateii sunt si ei patrunsi de eveniment. Cand o sa am ocazia va mai pun poze!
Voi ce mai faceti? Cum a fost azi?
Distractie placuta Flavia!
Va pup si ne auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine v-am gasit,fetelor!
Am intrat sa va salut caci sunt pe fuga,sa stiti ca ma asteptam la o multime de albume cu soacre,ar fi frumos sa punem poze si cu noi,nurorile,ce ziceti?Si sa facem si un concurs de miss,care soacra e cea mai aratoasa... sa votam pe cine consideram ca merita statutul de miss...sunteti de acord?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

camelia ,deocamdata a ta e cea mai sexoasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Olim,eu zic ca cineva de aici care te cunoaste a mancat rahat la soacra ta.Alta explicatie nu exista,dupa mintea mea.Si daca e asa cum spun,probabil sti si cine-i persoana.Oricum ,cine a facut chestia asta e de o mare nemernicie .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Olim bine ai revenit. E chiar nasol ce ti s-a intamplat. Am avut si eu ceva asemanator, dar nu cu soacra, ci cu altcineva. Prea putin mai conteaza acum. Ideea e ca eu am continuat sa imi sustin ideile si parerile si nu ma mai intereseaza nimic acum. Miresele stiu ce vorbesc, sau cel putin o parte din ele. Am ajuns la concluzia ca e un forum public si.... asta e. E nasol ca se intampla astfel de faze si te inteleg perfect, dar parerea mea e ca oricine ti-ar fi facut asta, nu trebuie luat in seama. Tu sa continui sa scrii, sa fi alaturi de noi. In cazul tau, cum ai spus si tu, poate ca soacra s-a schimbat, deci cineva ti-a facut un bine, dar se pot intampla si cazuri nasoale, cand sa se agraveze situatia. Capul sus si sa treaca supararea

13+
Mai am 14 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Eu am avut o zi tare incarcata astazi. Sunt asa de agitata, chiar nervoasa, as putea spune. Mai sunt 2 saptamani pana la nunta si mi se pare ca mai sunt atatea de facut...Ma laudam ca avem aproape totul gata. Cred ca asa e. De fapt am cumparat totul, in afara de apa minerala, sucuri, sampanie, vin si fructe. Astea le luam in ultima saptamana, in functie de numarul de persoane care ne confirma.
Dar sunt o gramada de alte probleme, cum va mai spuneam....transportul nuntasilor, ca nunta fiind in oras, toti vin pe jos. Iar rudele.... care vor fi la noi acasa trebuie duse si ele la primarie. Asa ca trebuie sa gasim soferi disponibili pentru asta. Inca nu am gasit pe cineva care sa urmareasca cat de cat activitatea de la bucatarie, sa se fure cat mai putin. Spun asta, pentru ca oricum se va fura. Trebuie sa ne intalnim cu nasii sa vedem programul exact in acea zi, pe ore. Daca nasii vin cu masinile lor, daca nu vin, sa cautam masini. Si multe alte probleme. M-am certat cu iubi pe tema asta. Sunt asa de suparata... Cred ca si BB e agitat rau de tot. Nu mai rezist psihic. Sunt la pamant cu nervii

13+
Mai am 14 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput