Clubul nurorilor (14)
Raspunsuri - Pagina 21
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
fetele,care deschide capitol nou?Eu nu ma pricep!
Pai poate fi deschis de oricine, in principiu, doar k noi nu avem listuta... sau poate-l deschide vreun moderator... desi, nu nr de pagini conteaza...
lavinai, sa cresti (si mai) mare !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
fannna2003 spune:
si eu am o steluta...iuhuuuuu...si pana sa spuneti voi nici nu am bagat de seama...
andora spune:
Razuco am mai bagat doua printre picaturi scuze de aspect am ramas in pana de idei
Lavinia felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
Si-n lipsa userului comun io zic sa scandam in grup compact
FLA-VI-A! FLA-VI-A! FLA-VI-A!
VREMCA-PITOL-NOU!!!!!!
VREMCA-PITOL-NOU!!!!!!
VREMCA-PITOL-NOU!!!!!!
Mda.. nimic.... cred ca a ramas in Bucuresti
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lavinai spune:
multumesc, Razuca!!!
Fanna felicitari pt steluta si "sa cresti mare"!!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
si eu am o steluta...iuhuuuuu...si pana sa spuneti voi nici nu am bagat de seama...
Si tu sa cresti (mai) mare ! Tipam in cor dupa Flavia, dar degeaba... mergem tot pe asta / isi face una din noi curaj/asteptam ???
Ma rog, ne gasim noi maine pe aici... eu plec acasuca...
andora, pupa fata si pe mami si pe fetita... desi mor de curiozitate, merge greu netu' si tocmai maine le vad... multumesc din nou !!!
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
ciuleandra spune:
ziua buna, fetele! am avut mult mult de lucru si din acest motiv plictisitor n-am putut intra pe forum, da' acum I'm back!
am vazut ca vi-a placut, sa va mai spun de socrela;
la al doilea copil am alapata mult si, din aceasta cauza, nu a putut sa-i ia la ea in perioada aia si a fost nevoita sa vina ea la noi sa stea cu ei. ei, si, intr-o dimineata ii spune sotu sa fie atenta ca ala mic e putin oparit, sa-l schimbe des( era pe pampers). atat, nici o aluzie, nici un ton de repros, nimic. Nebunei ii sare basca si nici una, nici doua, ni-l tranteste in brate si pleaca, ca daca nu ne convine sa ni-i crestem singuri!
iar eu aveam condica de semnat la 8.00
si ne-a mai facut chestia asta de cateva ori, o data chiar mi-am luat eu liber si-am stat cu copiii acasa pana i-a trecut bestiei!
Si asa stiti ca am si socru, de fapt, un fel de simulacru de socru
de-l tine ea de prostu' ei, sa-si verse nervii cand nu sunt eu la indemana!