Clubul nurorilor (14)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia72 spune:
Ce mai faceti fetelor?Sarbatoriti?De-asta e asa liniste pe aici?Hai sa fim sanatoase,iubite suntem...
Flavia,drum bun si te asteptam sa ne spui cu ce te-ai innoit din Bucuresti!
Andreea,ti-a trecut supararea?Hai,inveselestete,nu poate sa fie nimic asa de grav incat sa te gandesti la ce e mai rau,certuri intre indragostiti au fost intotdeauna...si vor mai fi...voi trebuie sa stiti sa treceti peste ele,va iubiti si nu meritati sa suferiti!Te rog,zi-ne ca ti-a trecut supariciu...eu nici nu stiu din ce ti s-a pus,sunt sigura ca stresul cu nunta si hormonii de gravidutza sun de vina!Priveste partea plina a paharului...anul acesta vei avea parte de doua evenimente deosebite,cele mai importante din viata ta...nunta si nasterea copilului vostru...bucurati-va impreuna...sunt unice!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
ancuta_stan spune:
ma primiti si pe mine in clubul nurorilor ?
n-am apucat sa cetesc toate capitolele, dar o voi face si ma voi adapta si eu la ce se intampla pe aici.
bine v-am gasit!
Ancuta
fannna2003 spune:
quote:bine ai venit ancuta!
Originally posted by ancuta_stan
ma primiti si pe mine in clubul nurorilor ?
n-am apucat sa cetesc toate capitolele, dar o voi face si ma voi adapta si eu la ce se intampla pe aici.
bine v-am gasit!
Ancuta
ma bucur sa vad ca suntem tot mai multe
lavinai spune:
bine ai venit ancuta printre noi!!!!!! sa ne spui mai multe despre tine si soacra ta!!! eu sper sa fie o soacra cu rosu, sa mai marim si noi un pic lista!!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by lavinai
bine ai venit ancuta printre noi!!!!!! sa ne spui mai multe despre tine si soacra ta!!! eu sper sa fie o soacra cu rosu, sa mai marim si noi un pic lista!!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Nu pot sa spun cum e ea pentru ca nu pot avea pretentia ca o cunosc, dar pot sa va spun cum e relatia mea cu ea. Am si poze, daca imi dati user si parola de la yahoo photos ... promit ca pun si eu artilerie grea.
Revin si cu amanunte despre aventurile cu soacra; unde mai pui ca stam si in aceeasi casa - A EI !
Mi-a "placut" faza cu tradarea - a auzit soacra ce parere are nora ! nashpa rraaauuuu!!!!
vA pup si tin aproape.
Ancuta
cherry22 spune:
Bine ai venit Ancuta! Sa stai cat mai mult in clubul nostru!
Cum este socrela ta, buna sau rea?
Andreea, ma bucur ca te-ai impacat cu iubi.
Ce o face Flavia? Cred ca a dat iama prin magazine, deci, spor la cumparaturi!
va pupez
olim spune:
Salutare fetelor.
Sper ca sunteti toate bine.
Am citit doar putin, ca bu prea am timp,mai ales ca sunt la soacra.
Relatia pare sa se schime, dar o sa vad cum evolueaza in timp mai lung, pana acum e tare bine, adica liniste.
Ancuza, bun venit in club
ANDORA LA MULTI ANIIII
vA PUP PE TOATE.
sPER MAINE SA MAI AMPUTIN TIMP SA VA SCRIU
ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Bine ai venit Ancuta! Sa stai cat mai mult in clubul nostru!
Cum este socrela ta, buna sau rea?
Mai de fapt eu nu ma pot hotari daca e buna sau rea, dar nu ne intelegem stralucit, ne straduim sa pastram aparentele pentru ca locuim in aceeasi casa.
Cert e ca de fiecare data cand ma enerveaza ceva din ce face sau spune ea imi spun ca vina este doar a mea: m-a orbit iubirea fata de al meu sot si nu m-am gandit ca de fapt nu sunt genul care sa stea cu soacra.
Acum e cam tarziu sa mai facem ceva - ea are peste 60 de ani,stam deja de 5 ani impreuna - e hipertensiva si mi-e ca daca o lasam singura si plecam e ca si cum i-am semna sentinta la moarte subita.
O sa va povestesc si care sunt incompatibilitatile noastre, poate ma ajutati sa ma obisnuiesc cu ideea sau sa fac ceva sa-mi fie mai usor.
Sa fie bine!
ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
neatza norici!
nu am primit nici user nici parola ptr album...si despre poze pot sa va spun ca am sa incerc sa aduc...acum ce sa mai zic...de m-oi pricepe...
Vreau sa va rog sa-mi dati si mie user si parola pentru album - ca mor de curioasa sa vad soacrele si sa v-o arat si pe-a mea.
Sa fie bine!
Ancuta
diadaniela spune:
Helau,helau!
Am aparut si eu!
La Multi Ani pt. Andora si Tina!
Bun venit Ancutei!
fetele , eu am fost la mama si n-am mai deschis calculatorul,am stat de vorba asa ca acum am de citit pe aici .ma duc sa-mi culc copilul si revin.
Va pupez pe toate nurorile frumoase !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana