Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele
Ce mai faceti? Eu zic exact ca Flavia...haideti sa fim alaturi de Andreea sufleteste, dar sa lasam lucrurile asa. Ca sa nu le facem mai mult rau.
Si apropos Flavia...frumos gestul socrelei tale. Aveti grija pe drum maine. Aici a inceput de ceva vreme sa ninga si se si depune!
Fanna tu ce mai faci? Nu ne arati si noua poza soacrei?
Ciuleandra ce-o fi facand? Ca n-a mai dat nici un semn!
Hai va pup si ne auzim mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragele mele, am trecut sa va urez o zi a indragostitilor minunata, ca nu ne mai "vedem" pana miercuri.
Si mi-ar place cand vin sa vad pe aici multa dragoste si voie buna, poate uitati o zi de soacre (aste acre:)
Va si o sa-mi fie dor de voi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor va pupic si eu si sa fim fericite maine toata ziua cu toate!!!!!
Flavia drum bun, presupoun ca plecati dimineata, acum am venit de afara si s-a depus si inca ninge, pe sosea nu pare xzapada dar ai grija ca vine noaptea si se face polei...
Noapte buna, linistita si sa va iubiti mult

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

hi-hi-hi ce ma bucur ca sunt prima care-i spune andorei,chiar de ziua ei : LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti traiasca puiul si viata ta sa fie un continuu zambet!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos

Mergi la inceput

ZNeata
LA MULTI ANI, Andora! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta!
Flavia drum bun si sa va intoarceti cu bine!
Fetelor...sa fiti iubite, fericite si respectate toata viata!
O zi faina va doresc!
<Hepi Velantains Dei>!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza norici!
nu am primit nici user nici parola ptr album...si despre poze pot sa va spun ca am sa incerc sa aduc...acum ce sa mai zic...de m-oi pricepe...am atata treaba si sunt trista sa vad ca sunteti suparate(motivul nici nu-l stiu sa vad de pot aplana ceva).

Mergi la inceput

Fanna activeaza-ti PM. Ca sa-ti putem trimite. Mergi in stanga paginii la profil personal si ai acolo optiunea. Apoi promit ca-ti dau eu si userul si parola.
Nu mai fi trista...problemele se vor rezolva, pt ca la mijloc e o mare iubire!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

La multi ani, andora !
Fetelor, am vb cu a.cicel; nu e suparata pe mine si pt cele care au crezut asta, nu ne-am certat DELOC!
Sa aveti o zi superba, alaturi de dragii vostri soti/iubiti !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andora,La Multi Ani,multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de cei dragi!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Dragele mele,sa avem o zi superba,plina de dragoste,fericire,sanatate si caldura sufleteasca alaturi de toti cei dragi noua!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput