Clubul nurorilor (14)
Nurorile cu soacre bune si nebune
1.impreuna_____________1.gabibarta
2.BraveGirl_____________2.camelia72
3.boeru________________3.cornelianeli
4.ralucames____________4.linusa
5.badjoke______________5.Naty
6.Boobooricu___________6.angy11
7.klumea_blondy________7.olim
8.Himmelsduft__________8.monagan
9.gyly_________________9.loreen
10.kisstherain999_______10.dia_bi
11.jone________________11.inaioana
12.mara95_____________12.a.cicel
13.adimercedes_________13.devylla
14.lavinai_____________14.jozsaerika
15.Clover______________15.Ralu-Cat..
16.soarenistor__________16.alexa00
17.mihaela amalia_______17.diadaniela
18.niccostea___________18.Lona
19.fannna2003__________19.meb
20.RaluD_______________20.Paula2003
21.NinaR_______________21.Bee
22.SunSmile____________22.manda
23.mina________________23.Giana
24.andora______________24.cherry22
25.marinar_____________25.corneliaa
______________________26.diaan
______________________27.annitha_cl
______________________28.Ileana Cosanzeana
______________________29.axia
______________________30.Siminaf
______________________31.cristiama
______________________32.Gargaritza
______________________33.alionushca
______________________34.Raza de soare
______________________35.sigrid
______________________36.andreea_trend
______________________37.ioana2004
______________________38.joker
______________________39.bunicuta
______________________40.Elise
______________________41.moko
______________________42.pinguleasa
______________________43.ciuleandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68562" target="_blank">capitolul 13
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raspunsuri
impreuna spune:
Am facut cont pt poze pe yahoo, acolo ne putem face fiecare cate un aulbum, va trimit prin PM userul si parola.
Nu apuc sa trimit la toata lumea, cine mai vrea sa spune si datele le poate transmite oricare din voi mai departe, dar nu in afara clubului:)
Hai sa ne facem cont comun si aici, daca ati mai facut careva spuneti sa stim ce si cum, sau poate vre-un moderator binevoitor ne da niste indicatii:)
a.cicel spune:
Flavia da' tu nu mai participi la discutii...pe unde iti e sotiorul? Cat mai are pana acasa? A intrat in tara?
Cum sa nu avem spor? Ca doar se discuta despre nunti
13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE
impreuna spune:
Ba Andreea, particip numai ca n-am apucat sa citesc decat in fuga:)
Recuperez, ca m-am grabit sa deschid capitol nou si sa fac contul pt poze, imi puteti admira si mie socrela:)
Sa ziceti daca reusiti cu pozele, k?
Si cine mai vrea contul si parola.
andora spune:
Andreea hai mai nu-ti mai face atatea ganduri uite:
1- iubi se va descurca foarte bine singur cu "ai lui", si-n plus toti stiu ce emotionat si dezorientat e normal sa fie, asa ca nu se vor supara
2- mai bine rezervi o masina a vreunei cunostinte si pt socrii ca sa fie totul ok si sa nu aiba ce comenta
3- dec e sa nu intre soacra in biserica? Nici sa nu te intereseze de ceilalti cat sunteti inauntru, e momentul vostru si tb sa aveti ochi doar unul pt celalalt... si amandoi pentru Dumnezeu
4- o sa treaca repedeeee iti zic sigur, cald nu poate fi f cald ca sa ai surprize neplacute, eu am stat in picioare la 8 luni cand am nasit si am fost ok. Pt siguranta cineva sa stea in spatele tau cu un evantai (cand am cununat asa am facut cu mireasa in 5 luni, desi eram sa stingem de cateva pori lumanarea cu evantaiul)
5- vedeti voi atunci
6- la aceeasi masa stiu eu ca stau socrii,sa se conformeze si ei
Hai c-o sa fie totul bine ai sa vezi! La voi e obiceiul cu dezgatitul miresei? Te-ai gandit pe cine pui mireasa noua? Sau arunci buchetul si atunci vezi?
Flavia multumim de cont, mie trimite-mi te rog pe Mess userul si parola Cu contul comun aici, pai daca vreti il denumim "nora" sau asa ceva si facem la fel ca si cu contul in Yahoo sa putem intra fiecare...
Pupic!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Stati ca m-ati pierdut pe drum:)
andora tu n-ai primit pm? Daca nu, pt tine intru si pe messenger:)
Sa ziceti care le-ai primit, daca nu mai trimit o data.
andora spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Ba Andreea, particip numai ca n-am apucat sa citesc decat in fuga:)
Recuperez, ca m-am grabit sa deschid capitol nou si sa fac contul pt poze, imi puteti admira si mie socrela:)
Sa ziceti daca reusiti cu pozele, k?
Si cine mai vrea contul si parola.
Hai ca acum am primit PMul saru'mana! Mai da' socrella ta are o figura asa blanda.... Sa dea Dumnezeu sa ramana mereu asa si-n sufletel E tare duioasa cu Sara-n brate Hai c-o caut si pe-a mea
PS: Flavia pai daca postam una peste alta hihihi.. nu mai intra pt mine pe Mess ca nici eu nu sunt
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Sotul meu iubit e pe drum, inca nu a intrat in tara, dar oricum ajunge el acasa, acuma ce-i mult a trecut. Abia astept sa ajunga cu bine.
Lavinia tu nu ai PM activat si nu m reusit sa iti trimit.
Am trimit fetelor care au scris pe ultimele pagini la capitolul trecut, ca asa mi-a fost mai usor:)
Mersi andora, sa sti ca asa e soacra-mea exact cum zici:)
Astept sa le vad si eu pe ale voastre.
A ta Cami am vazut-o la semnatura, cucoana mare, ce mai
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
Andreea hai mai nu-ti mai face atatea ganduri uite:
1- iubi se va descurca foarte bine singur cu "ai lui", si-n plus toti stiu ce emotionat si dezorientat e normal sa fie, asa ca nu se vor supara
2- mai bine rezervi o masina a vreunei cunostinte si pt socrii ca sa fie totul ok si sa nu aiba ce comenta
3- dec e sa nu intre soacra in biserica? Nici sa nu te intereseze de ceilalti cat sunteti inauntru, e momentul vostru si tb sa aveti ochi doar unul pt celalalt... si amandoi pentru Dumnezeu
4- o sa treaca repedeeee iti zic sigur, cald nu poate fi f cald ca sa ai surprize neplacute, eu am stat in picioare la 8 luni cand am nasit si am fost ok. Pt siguranta cineva sa stea in spatele tau cu un evantai (cand am cununat asa am facut cu mireasa in 5 luni, desi eram sa stingem de cateva pori lumanarea cu evantaiul)
5- vedeti voi atunci
6- la aceeasi masa stiu eu ca stau socrii,sa se conformeze si ei
Hai c-o sa fie totul bine ai sa vezi! La voi e obiceiul cu dezgatitul miresei? Te-ai gandit pe cine pui mireasa noua? Sau arunci buchetul si atunci vezi?
La noi ne obiceiul cu dezgatitul miresei, asa ca nu imi fac griji si pentru asta. Soacra nu e cu biserica...are alte....Nu ma bag, fiecare crede in ce vrea..am mai povestit o data..poate fetele isi amintesc. Si de asta mi-e frica, sa nu o apuce isteriile pe acolo, sa nu inceapa sa tina predici si alte alea rudelor mele, ca mai nou, cand mergem la ea se tinea niste predici d-alea, de il luap pe iubi de mana si plecam in oras.
13+
POZE
andora spune:
Gata pusei si eu poza doveditoare de statut de nora !
Flavia hai ca inca nitel si ajunge! Pup soacrei
Andreea aaaa nu stiam, pai nu-i puteti da ceva de facut pe la restaurant ca sa evite biserica? O data-n viata vine la nunta voastra, ce, nu poate sa se abtina? Si taica-meu stiu ca-si mai face cruce invers dar isi pastreaza predicile ateiste pentru familie
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Stati ca m-ati pierdut pe drum:)
andora tu n-ai primit pm? Daca nu, pt tine intru si pe messenger:)
Sa ziceti care le-ai primit, daca nu mai trimit o data.
Eu am primit PM, am citit, dar atat deocamdata. Ma uit acasa la poze, si o sa pun si eu cateva.
13+
POZE