Am pietre la fiere!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Teano am cautat pe net medikamentul ursofalk si are un prospect cam .nasol, ia spune tu ce fel de "perle" ai? multe? mici? mobile?....eu am multe, mici(max 5mm), mobile ca sa atiu daca tratamentul e bun si pt mine .

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Teano medicii tai ce spun despre asta? Riscul e destul de mare, va trebui sa fii foarte atenta la ce maninci.
Eu tocmai de asta m-am operat, pentru a evita o sarcina in situatia in care aveam pietricelele. Plus ca ma chinuiau si eram constienta ca oricind o pot lua razna si sa se blocheze in vreun canal...
Operatia nu e complicata, nu mai stati sa suferiti atita degeaba.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

Anculina,povesteste-ne si noua cum a fost la operatie?cum ti-ai invins teama de operatie?la ce dc te-ai operat? poate ne convingi si pe noi cele fricoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Nushulica si eu am un polip colesterolic de 3mm pe colecist. Ai scapat de ai tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondy3 spune:

ei natasa..nu baga mana-n foc.. uita k eu NU am scapat d piatra la fiere.. am facut tratamentul cu ulei de masline si suc de lamaie si knd m-am dus la ecografie... piatra era tot acolo si avea aceeasi dimensiune (9 mm), absolut nimic nu s-a intamplat cu ea si am facut tratamentul corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Operatia se face doar in ultima instanta , cand nu mai raspunde la tratament medicamentos si nu numai .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput