Deserturile Nataliei (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hai ca pun link-urile aici, poate se mai inspira cineva :
http://darkest.info/photo/2005_02_23/tort1.jpg
http://www.germany.ru/wwwthreads/files/899-2917802-DSCN2619.JPG
http://ft.fotoplenka.ru/ft/92/38/53892/79136/1f70fecf.jpg
http://www.good-cook.ru/foto/tort/183-1.jpg
http://www.geocities.com/annapolskyi/images/dif12.jpg
http://kuking.net/my/download.php?id=70853
http://www.kuking.net/my/download.php?id=60751

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Natalia,am reusit sa fac Tortul cu trufe,cu smantana despre care ti-am spus.Este smantana dulce cu 32% grasime si la juma de pret fata de La Dorna. Cuvintele cred ca sunt de prisos,in ceea ce priveste gustul.Cred ca iti dai seama ca deja nu mai am nici macar o bucatica.E demential! Sigur o sa-l mai fac! Acum avand in vedere ca a fost de testare nu am mai glazurat trufele,dar au fost super si asa. Si trebuie neaparat sa ma apuc de facut poze.

Tortul www.geocities.com/annapolskyi/images/dif12.jpg" target="_blank">asta cred ca este pentru un timid,nu?

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Natalia,am reusit sa fac Tortul cu trufe,cu smantana despre care ti-am spus.Este smantana dulce cu 32% grasime si la juma de pret fata de La Dorna. Cuvintele cred ca sunt de prisos,in ceea ce priveste gustul.Cred ca iti dai seama ca deja nu mai am nici macar o bucatica.E demential! Sigur o sa-l mai fac! Acum avand in vedere ca a fost de testare nu am mai glazurat trufele,dar au fost super si asa. Si trebuie neaparat sa ma apuc de facut poze.




Miha, bravo, eram sigura ca o sa-ti iasa! Iar de gust ce sa-ti zic, de citeva nopti tot visez trufe, cred ca e cazul sa-l mai fac o data si eu. Vezi ca daca vrei o varianta mai rapida a tortului, poti sa sari peste trufe, le faci doar cu ocazii speciale. Ornezi doar cu ciocolata rasa si gata.
Imi pare bine ca aveti la Iasi o alternativa mai ieftina pentru smintina dulce. E un motiv in plus de a face dulciuri rafinate cit mai des
quote:
Tortul www.geocities.com/annapolskyi/images/dif12.jpg" target="_blank">asta cred ca este pentru un timid,nu?


S-ar putea,inscriptia de pe tort s-ar traduce prin "pentru un sot exemplar"

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Natalia vreau sa-ti multumesc pentru retetele bune-bune de prajituri.. Pina acum am facut brownies,prajitura cu lamiie si cea cu mere.. As vrea sa incerc Crancin-mancin dar nu sunt hotarita ce fel de fulgi sa folosesc.. Oare muesli sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by cory35

Natalia vreau sa-ti multumesc pentru retetele bune-bune de prajituri.. Pina acum am facut brownies,prajitura cu lamiie si cea cu mere.. As vrea sa incerc Crancin-mancin dar nu sunt hotarita ce fel de fulgi sa folosesc.. Oare muesli sunt bune?


Cory, merci de aprecieri si ma bucur sa ti-au placut retetele, sa-ti fie de bine!
Pentru Crancin Mancin iti trebuie fulgi expandati. In musli parca sint amestecati, si fulgi simpli, si din cei expandati. Or, tu ai nevoie numai din aia expandati, ei seamana cu pufarinele, unii mai vad asemanarea cu boabele de polistiren expandat.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Am facut si eu brownies. Cred ca este cea mai complicata prajitura pe care am facut-o vreodata . A iesit gustoasa, dar mi se pare foaaaarte satioasa, nu poti sa mananci mai mult de o bucatica odata. Eu am folosit ciocolata cu 70% cacao si cred ca este perfecta, nu e nici prea dulce, nici prea putin dulce.

Si mie mi s-a intarit blatul, destul de tare. Este de consistenta joffre-ului, nu mai seamana deloc cu un aluat. Cred ca l-am lasat prea mult la cuptor. Poate incurc eu borcanele, dar eu stiam ca trebuie sa nu se lipeasca firimituri ca sa fie gata... Sau poate din cauza ca nu am pus nuci in el ca mie nu imi plac.

O intrebare stupida : am facut blatul cu mixerul, nu cu telul. Poate fi si de la asta intarirea, nu?

Crema a ramas moale tare dar nu e o problema. Nu am avut suficienta branza in casa si probabil de la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Natalia, am facut brownies, au fost super, mmmmmmmmmmmmmmmmmm; urmeaza in weekendul asta tortul cu trufe, multumim de retete

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Am facut si eu brownies. Cred ca este cea mai complicata prajitura pe care am facut-o vreodata . A iesit gustoasa, dar mi se pare foaaaarte satioasa, nu poti sa mananci mai mult de o bucatica odata. Eu am folosit ciocolata cu 70% cacao si cred ca este perfecta, nu e nici prea dulce, nici prea putin dulce.

Si mie mi s-a intarit blatul, destul de tare. Este de consistenta joffre-ului, nu mai seamana deloc cu un aluat. Cred ca l-am lasat prea mult la cuptor. Poate incurc eu borcanele, dar eu stiam ca trebuie sa nu se lipeasca firimituri ca sa fie gata... Sau poate din cauza ca nu am pus nuci in el ca mie nu imi plac.

O intrebare stupida : am facut blatul cu mixerul, nu cu telul. Poate fi si de la asta intarirea, nu?

Crema a ramas moale tare dar nu e o problema. Nu am avut suficienta branza in casa si probabil de la asta.


Kehleyr, felicitari ca ti-a iesit prajitura! Daca o sa mai faci, o sa vezi ca nu deloc complicata . Ce ma mira pe mine e ca ti se pare satioasa, pentru mine e ca un drog , de aceea, daca nu o pregatesc special pentru musafiri, congelez imediat 3/4 din ea si scot periodic doar citeva bucatele.
Treaba cu scobitoarea e sa nu se lipeasca aluat crud de ea, nu firimituri, asa stiam eu. Plus ca in reteta originala scrie "Bake until a wooden pick or skewer inserted in center comes out with some crumbs adhering". Sper ca a fost tradus bine.
Blatul iese tare la inceput, mai mult crocant decit pufos, e si normal, caci reteta e de asa natura ca nu are cum sa iasa un blat pufos, ca un chec. Se mai inmoaie cu timpul de la crema. Mixerul nu are nici o treaba, zic eu, atita timp cit faina o incorporezi fara el, caci e nevoie sa se amestece doar abia abia.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by babirusa

Natalia, am facut brownies, au fost super, mmmmmmmmmmmmmmmmmm; urmeaza in weekendul asta tortul cu trufe, multumim de retete

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)


Babirusa, felicitari, sa o mincati cu placere! Mult succes la tortul cu trufe!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Natalia,

inca n-am reusit sa fac tortul cu branza, dar sunt hotarata sa il fac. Am insa o intrebare - scuze, dar cum n-am facut niciodata asa ceva nu stiu cum se face....

As vrea sa pun deasupra fructe, nu bezea; ma gandeam la fructe de padure, din cele congelate. Cum se face cu gelatina? Le pun pe tort cand il bag in cuptor? La cele din compot se face la fel?

Uf.... tare greu imi pare.......

Multumesc pentru ajutor!

Gabi

Mergi la inceput