Aspirante optimiste - 181
Raspunsuri - Pagina 4

cornelianeli spune:
bine v-am regasit dragi fete optimiste
vale la multi ani,sa fii sanatoasa si sa-ti vezi visul cel mai mare implinit cat de curand
v-am vazut pozele de la intalneala, sunteti o gasca tare misto
o zi buna
pupici

asi spune:
Flory sper din tot sufletul sa am dreptate!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

marinar spune:
Fetelor sunt super fericita si emotionata- maine se va nastefratelui meu. De cand o asteptam
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cumnata-mea e super calma, cu fratelo nu am vorbit inca dar viitorii bunici sunt topiti. sa dea Domnul sa fie totul bine
Pupici
marinar

tumpi spune:
feliciaasa cum spunea si Sorina, RH pozitiv nu-i pb, mai nasol era daca-l aveai negativ.
sorinace mai faci, ce-ti mai face piciorul?
ancuta pai de ce crezi ca trageam eu de tine sa ne vedem?fiinca nu stiu cand am sa ma mai intorc si as fi murit de tristete daca nu te-as fi vazut si nu as mai fi petrecut o seara cu voi.
voi fi mereu cu ,alaturi de voi,chiar daca uneori nu am sa mai fi asa de prezenta si aproape.voi fi cu sufletul si gandul alturi de
fetele mele
.
nu am sa fiu decat la 2 ore departare de voi , atat.
oricum o perioada am sa fiu inca pe aici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

lauricipani spune:
Tumpi, daca stiam ca o sa pleci o perioada mai lunga de timp am fi facut si noi o petrecere mai....deosebita! Imi pare rau ca pleci dar ma bucur ca o sa fi alturi de noi "fetele tale".
Sorinache ce bine-mi pare ca te "aud"! Ce mai faci? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

asi spune:
Tumpi sa ai succes acolo unde te duci .
Si eu care credeam ca esti si de aia vrei sa ne parasesti.Dar poate ca acolo o sa se intample minunea.
Sorinami-a fost dor de tine.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Sorina7 spune:
Tumpi, mersi de intrebare, cu piciorul sunt bine, cu "pisicul" o duc mai rau...bafta maxima pe unde mergi si sa ii fie gura lui Asi aurita !
Laurici, ...oare cand e "pana la urma" ala sa le facem odata ?? noroc cu Nadia ca mi-a mai crescut moralul.
Asi, esti draguta ca intotdeauna