Aspirante optimiste - 181
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
io nu dorm... sunt aci..sa te incurajez...
sau mai bine sa'ti scot morcovul ala...
"Nimic nu-i imposibil!"

valentinag spune:
Neata fetilii!
Cu care sa incep???ca ati scris frate nu gluma!
Va multumesc pentru urari intai de toatesi
irina codrina si luli,de cand nu v-am mai vazuuuut,hahaaa,treceti si voi mai des p'aci!
Bun venit prospaturilor,sa dea Dumnezeu sa nu va obisnuiti cu noi,sa plecati cat mai repede la mamici!
Lachi,nebuno,sa-mi aduci ceva de la Praga!vezi sa-i verifici spermograma mai inainte!
Mai viu!
poze

tumpi spune:
Neata la toate lumile.
liana pai io dorm noptile nu banabai pe aici.Am avut o saptamana asa de plina si un we si mai si incat picai de somn si am preferat sa fug in patut sa visez frumos.
O saptamana excelenta si plina de iubire.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tmihaela spune:
Buna dimineata dragute optimiste,Sorinuta ce mai faci draguta?Ma bucur ca esti mai bine cu genunchiul.Bun venit noilor aspiante si sedere cit mai placuta pe aici.eu sunt bien,dar super ocupata cu hirtoagele pe la birou.Nu am mai avut timp nici sa va citesc foarte mult.LA MULTI ANI lui Vale,sa fie sanatoasa si sa i-se indeplineasca dorinta cea mare cit mai curind.Acum ca pupic pe toate fara exceptie ca ma intorc la lucru pt ac imi venira sefa.-ici
Mihaela

lauricipani spune:
Dragele mele Buna dimineata si o saptamana cat mai buna va doresc.
La mine nimik nou, am fost la Dr.si am un chist (hemoragic) de 6 cm pe ov drept. De la urmatorul ciclu trebuie sa iau AC. Asa ca....
O zi buna va doresc la toate!!! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

lauricipani spune:
Ce dreaku sa fac Anca, daca asa mi-a zis dr....parca e un facut! cand ma linishtesc putin si io mi se intampla cate ceva. Si mi-a mai spus ca daca nu se sparge se poate torsiona si atunci sigur nu scap de operatie. Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

felicia_ spune:
Buna dimineata ! O saptamana cat mai usoara va doresc si eu!
Marinar, cred ca sunt ultima care te felecita pt nepotica! Nu te superi, asa-i?
Dana N. iti urez si eu bun venit printre noi( tot cu intarziere...)
Danyalo, bafta! Iti tin pumnii, sa iasa bine analizele!
Pupici pt toate fetele !
Poze1Poze2

ancuta_stan spune:
hai sa va dau o veste buna - mai ales pentru sotii vostri.
Am fost la IDS (pe Dorobanti) la recomandarea dr. Tutunaru si mi s-a parut destul de civilizat. Dupa ce te prezinti la ora la care ai facut programarea te invita intr-un cabinet medical (cred ca de ginecologie) in care nu se lucreaza (noi am fost sambata). Daca ii trimiteti singuri pe barbateii vostrii (eu am fost cu el
) incurajatii ca e totul destul de civilizat - fata de alte locuri unde am auzit ca te trimit in WC-uri. Si vestea cea mai buna este ca analizarea este facuta de dna biolog dr. Mioara Matei
Eu am rezultatul dar nu ma prind daca este bun sau nu. Singurul indiciu ca ar fi bun rezultatul este ca la concluzii scrie: normospermie (ceea ce ma duce cu gandul la normal - sper
daca ma poate ajuta cineva care stie sa ceteasca o spermograma - va rog mult apelati-ma pe yahoo sau pe msn, sau pe e-mail;
multumesc anticipat.
Va pup.

Kariris spune:
Salut fetelor!
Ce noaaapte.... dar ce noaaaapte am avut!!!! Ce curte de la inceputul relatiei, ce luna de miere...au fost nimica toata fata de noaptea trecuta! Deci, m-am prins: nu suntem compatibili decat cu dimensiunile si calitatea patului de aici! Am bantuit ieri prin cartierul evreiesc, super frumos... ce arhitectura, am ramas cu gura cascata!
Deci ne-am facut "incalzirea" pentru ziua de maine, am reusit sa ne reindragostim...maine comandam o limu si tragem un tur romantic prin Praga. Nush cum o fi dar e in propunerea astora de la hotel.
Kitta ieri am mancat in oras, nu ma intreba unde, in ce zona... era pe langa piata unde e primaria cu ceasul acela care face tot felul de minuni, restaurantul se numea U Prince..s-a mancat super bine; in rest mancam la Hilton pentru ca avem reducere 50% din tot mai putin bauturile alcoolice; am avut si 2 nopti gratis.
Va pup si mai vorbim!