Cluj rulz! - 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Hi- hi! Ti- ai adus aminte! Bine ca ma dai de gol aci, in public!

Asta prost obicei l- am inlaturat! Am mult de spalat, dar nu mai prestez duminica!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

No, bravos! Macar de asta ai scapat, ca era mai grav .
Mai stai? Ca eu cedez!
Oare ce-i cu Svety, de nu a dat pe aci?

Somn usor la toata lumea!!!
De "auzim" dimineata...iar dau eu trezirea!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Din cand in cand il mai las pe mihai pe net. Saracu nu pre se cere, da si cand se cere...

Sunt racita oficial. Nasul mi-e infundat si curge robinet. Sunt dependenta de bixtonim.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ma duc la culcare...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

`neata!
Va doresc o duminica linistita!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

neata!! (si de la mine)

Azi avem program lejer... mergem la apartament, apoi sper sa ne dam cu sania la padure, ca nu am comis-o de iarna trecuta.

Criss., ma bucur ca v-ati simtit bine la buni, ca ati ajuns la sanie, sper ca saptamana viitoare sa ajung si eu cu Stefania, ca abia astept... ce o sa ne mai rasfete bunica mea si sper sa ii placa fetei, macar sa manance si sa doarma mai bine decat la Cluj

Olim, se pare ca suntem pe alta lungime de unda, ca aseara eram in vizita la socrii cand imi trimiteai mesajul, iar calc. nostru merge si cand nu suntem in zona... are treaba

Ancuzza, maine dimineata voi fi prezenta la apelul de dimineata, sa nu iti "bei cafeaua" singura !!! ok??? ca trebuie sa recuperam saptamanile de lipsa

Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Serus gagici! Sa va zic asa pe rand...

Mariana, Nasty nu scoate flacari pe nas ca risca sa se aleaga cu o galeata de apa in freza, a se intelege la cate chefuri si teambuildinguri si calatorii fara de mine a efectuat ca mi-a ajuns. Nu ca vreau sa recuperez, dar daca avem sansa sa iesim in weekend, din pacate cam separat fiecare, se face, stam cu randul cu bb. Daca se nimereste sa fim invitati amandoi, rarissim dealtfel, sta biata coana mare...

Cristiana si toata gegicile, sa va zic ca aseara nu mi-a tihnit aproape deloc. A fost fain ca m-am intalnit cu 3 prietene, 2 dintre ele tare dragi mie, cu care petreceam in tinerete si ne distram de minune la chefurile bancii unde am lucrat inainte de BT, of fruoase vremuri....si ideea e ca inainte de club am fost in Crema unde am baut cate o cafeluta si am mai barfit, dupa care am ajuns in Club, moaaaaaaama... De departe cel mai tare club in care am intrat eu in Cluj, poate si in alte parti...diferit de Heat din Oradea, si de-asta nu pot sa zic care e mai tare, dar cred ca Obsession totusi...e si mai mare, mai aerisit, excelent! Uff, pustani peste pustani, mie mi-era un somn frate cu moartea, m-am chinuit 2 ore si mi-a parut rau de cei 20 de Ron platiti la intrare, jaf frate!!! Cristiana, uita de rezervare, doar daca nu esti in mood de risipa - face 1 milion si tre sa bei nu stiu ce baututa ti-o baga aia pe gat...in rest atmosfera e super...ecrane, dj, dansatori, chestii....super!va mai zic eu chestii haioase la intalneala...

Stanca, la faza aia cu stravezie, tre sa te contrazic...ani de zile am fost mai grasa si m-am chinuit sa slabesc...acum am ajuns cam unde mi-am dorit si nerecunoscatoare cum sunt, ma vad cu ochi prea critici....oricum, ideea e ca tre sa ma obisnuiesc cu faptul ca ccc corpul meu are o anumita forma si ca oricat m-as stradui never n-o sa am 90 60 90 ca daca am 90 la solduri o sa am 60 si 50 in rest . Deja la bust arat ridicol, sunt sub 90 cu bine dar 90-"ciu" ala ravnit pe coapse nu stiu daca-l voi reusi vreodata, mai ales ca am si o varsta...nu-sh ce-mi tre, cre ca o bataie!

Ioana - pufymica, acum vad ca vii in Cluj...si stai putin, si nu ne vedem , poate totusi, dai un semn daca ai cateva ceasuri libere si esti pe centru...

fetelor, va pup pe toate, revin mai tarziu, sa scap si eu de baieti ca iar scriu cu o aripa si cu Serban agatat de mine!

R

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
O duminica faina sa aveti toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!!!!!

Va urez si eu o duminik frumoasa!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliuuu

noi am fost in vizita la niste prieteni buni cu gradina plina de zapada asa ca va dati seama cam cine a chefuit la greu.ei au o fetitza de varsta Theodorei si un baietel adorabil de 5 luni...si le e destul de greu ca n-au nici un ajutor.
ne-am relaxat si a fost dragut.

dupa masa mergem la nasii nostri si ei cu doi copii de 2 si 5 ani asa ca ...pazea!!

Roxa draga mea, da de ce zici ca nu ti-a tihnit chefu?ca din descrieri atmosfera suna "cool".

Simona , am vrut sa te intreb ca tea-m auzit cu homeopat:la cine mergi?e disponibil?am inteles ca dr Roxanei no way.eu am mai fost in stanga si-n dreapta dar m-as duce la un medic bun recomandat.
ma incearca o noua infectie urinara si chiar vreau sa ma duc.

peste 5 zile imi pleaca sotul in State.poate intr-o seara punem de-o petrecere in pijama...ce ziceti?ca eu demult o coc .ia ganditi-va.

Mariana multumim de invitatie, sper sa venim, adica sa nu intervina nimik.

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput