Cluj rulz! - 36
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
La multi ani Crina!
Simona e tare chestia aia cu "i like you":) M-am amuzat de numa.
Roxa zi si mie pe unde au aia reduceri si lucruri faine in Buc., ca nu mai sunt la curent cu noutatile:)
Mariana tot voiam sa te intreb si am uitat. O prietena de-a mea e interesata ce preturi au montajele la filme de la nunta si daca se pot reface, ca ea nu a fost multumita de ce i-a iesit.
Flavia (sotie si mamica fericita)
svety spune:
Mariana, Florina nu v-am vazut p-aici azi. Io ma culc. Mariana sper ca sunteti bine.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Slaba, slaba miscare. O sa pun biciul pe voi, am lipsit o zi si ati umpul vreo 5 pagini de a trebuit sa deschideti subiect nou iar ieri toata ziua avia de-au intrat cateva mesaje. Cred ca va ascundeti de mine si vorbiti numai cand sunt eu plecata. sa va vad cum va ascundeti dupa-amiaza! Apropo, cine mai vine?
Sa va fie ziua senina asa cum e dimineata asta!
Simona
roxana1974 spune:
Buna dimineata iubitele mele prietene!!!
Ma bucur ca e frumos afara, a nins si nu e prea frig! Intarziu un pic la job, ca deh, am venit toata noaptea cu trenul si uite aleg sa beau cafeluta pe DC. Am avut o calatorie ok, am avut bafta de un vagon curat, un compartiment la mijloc de vagon, fara zgomote ciudate...naspa a fost doar ca erau 3 capre nesimtite in cuseta de langa si au ras toata noaptea..deh tinerele care cereau atentie...au obtinut-o pe cea a controlorului...patetic...oricum, pana nu le-am facut vaci cretine nu au terminat...dar sa trec peste asta
Flavia, reduceri erau mai peste tot, in Unirea, la fiecare magazin, apoi la Mall, am fost la Zara, insa ce ramasese acolo redus erau marimi foarte mari...eu nu mi-am gasit nimic....totusi, am comis-o de la House of Art care e si la noi, dar eu niciodata nu ajung la Big in Manastur...au bluzite superbe...
ok fetelor, va las aici deocamdata, poate mai ajung de bag un oki, insa nu e sigur, caci merg la job si am sefa! Daca ora fixata nu e 17:30 va rog sa ma bipaiti!!!
pe curand!!!
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
carrie spune:
salutaaare
fetele, haideti sa facem ora 17(eu am ramas ca e 16,30) ca eu pe la 18 trebuie sa plec, mai am de ajuns undeva.
deci eu pe la 17 voi fi acolo, sper cu Raluca si Simona de manutza
pupicei
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
Io nu vin la intalnire ca nu pot.Bogdan a plaecat azi dimineata la Resita si nu am cu cine sa-l sas pa Razvan.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Salut!
Am intrat doar sa trimit pupici si sa va zic ca abia astept sa ne vedem diseara!!!!
Fug ca am treaba!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Eu ajung la 17:15. Ne vedem acolo!
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
impreuna spune:
Fetelor, distractie placuta, mi-ar fi placut sa fiu cu voi.
Eu imi astept sotiorul care trebuie sa soseasca, ne distram in privat:)
Flavia (sotie si mamica fericita)