Cluj rulz! - 36

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

stai flexi Corina ca e o chestie de combinare a alimentelor. renunt la pita alba si la cartofi prajiti. In rest nu e diferit de ce mananc io

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara.......am vrut sa zic buna dimineata ca deja-i trecut de miezul noptii!
Tocmai mi-am terminat treaba pe ziua de ieri, v-am citit si am zis sa va si salut!

Cristiana, oricat de mult mi-ar place ideea ta si eu voi zice pass! Maica-mea pleaca marti si nu pot sa-mi las sotiorul sa se descurce singur cu amandoi copiii! + nu am mai facut din astea (sa plec singura la chef toata noaptea) si nu stiu cum ar reactiona consortul

Roxana, imi place de voi ca va vedeti fiecare de treburile lui . Ce face talharica?

Florina, citind eu ce ai scris, legat de cuvantul tabu, m-am distrat copios, dar sunt convinsa ca tu te-ai innegrit!

Si apropos de rusine, si Stefan m-a facut azi ffff de rusine; am fost la biserica si o mamica cu 2 fete a adus carti de colorat , sa se joace fetele la biserica (imi venea s-o ); a sarit si Stefan in schema; totul bine si frumos pana a mai aparut o fetita care si ea era batausa ca al meu; si, frate....s-au cotonogit (cat au apucat; nici nu am intervenit f brusc, ca urla al meu ca din gura de sarpe!) in asa hal, ca Stefan le-a lovit pe fete si cu piciorul (nu-mi imaginez de unde i-a venit sa faca asta!!!). L-am scos afara din biserica (cu pacalici, ca altfel...), iar acolo i-am spus ca-i pedepsit pt ce-a facut si ca nu va primi "coc" (nu l-am impartasit) de la parinte; vai! Cand a auzit....ce de urlete...ce inversunare sa mearga iar in biserica...groaznic a fost!

Azi am fost in vizita la finutza! A fost tare bine (zic eu ); am pove o gramada! Si ar mai fi incaput dar ne-am intors pe "plantatie" (specific: am fost fara copii)

Moama, dar ce m-am intins la vorba!

Mai e cineva in zona???

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

...nu-i nimeni...asa ca fug si eu la somnic!

Noapte buna sa aveti!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, clujence!!

Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de realizari!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutari de la o clujeanca. Sint doar in trecere.
si un inceput de saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

si de la mine si sa aveti o saptamana faina, in special maine o zi perfecta

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salut fetelor

mi-a placut foarte mult la intalnire...pacat ca am plecat asa repede
m-am bucurat ca am reusit sa va intalnesc si eu ...intr-un sfarsit

apropo de somnul de dupa-amiaza....nici Norbert nu a vrut sa se culce de amiaza sambata ...ne-am chinuit vreo 2 ore apoi am lasat-o balta....a fost asa dragutz la un moment dat l-am pus in patutzul lui si l-am inchis sa nu poata iesi din el....s-a jucat ce s-a jucat...apoi vazand ca nu poate sa iasa zice: "si acum ce e de facut?"....apoi.."am facut kk...trebuie schimbat Norbert"...ii spun ca nu ai facut acum de juma' de ora te-am pus in curat....sta cujeta si zice " Norbert impinge kk"...s-a chinut putzin " nu vrea sa vina kk"...apoi "lui Norbert ii e foame"...inventeaza orice numai sa nu doarma

azi e prima zi la gradi...dupa 2 sapt. lipsa....si a fost asa trist azi dimineata...mai bine plangea...decat fetzisoara lui asa de trista..parca era sfarsitul lumii...sau il paraseam

in week-end si noi am "servit" joaca in zapada...am mers cu galetutza si lopatzica de nisip si am facut om de zapada si torturi muuuuuulte...a fost super

va pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce de intamplari cat am lipsit eu!
Noi am fost ieri la ai mei la tzara si Razvan s-a distrat foarte tare.Noi am facut gratare si am stat la taclale.

M-am hotarat si o sa-i tin ziua la Razvan sambata dupamasa.Mi se pare mai bine asa(chestie verificata si cu intalnirile nostre) pentru ca dimineata fiecare are alt program si amiaza e o masa importanta.Ramane sa mai stabilesc data ca ora e 18.

Azi mi-a venit ce am comandat de la Quelle si sunt tare incantata.

Va pup pe toate si Mariana noi venim!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Salutari la toate fetele.Am putin timp liber ca Alexut doarme si m-am gandit sa trec sa va salut si sa vad ce mai faceti. Noi suntem raciti un pic , ne curge naselul, da in rest suntem bine, am fost la sanius duminica si piticu a fost tare incantat,s-a trantit pe jos cand a auzit ca trebuie sa ne intoarcem.

Mariana am incercat sa pun pozele asa cum mi-ai zis da nu am reusit nu stiu de ce tot imi dadea eroare, da le-am facut pe yahoo si nu stiu cum sa le pun pe dc, te roooog, spune-mi cum si-ti voi fi vesnic recunoscatoare!
Va pupa mami de alex.

boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Servus, fetelor!!!
Mariana, si noi venim miercuri!

Stanca, cand il sarbatoresti pe razvi?

Daniela, poate te pot ajuta cu pozele: intri pe yahoo, la adresa pozelor voastre, mergi sus la toolbar si dai COPY...apoi intri pe dc, la "profil personal"(care-i undeva sub subiecte active) si dai PASTE(la actualizare profil personal)....si gata, iti vor aparea pozele de fiecare data cand scrii un mesaj...
...o alta varianta ar fi sa tot faci kestia cu copy si paste de fiecare data cand scrii un mesaj...dar mi se pare pierdere de timp!!!
...bafta!!!

Va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput