Mamici din Arad...???(42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

In primul rand ce mai fac burticile?a mea e tare cuminte!Nu tu greturi(f mari), nu tu dureri, numai pofte pe fructe si legume la greu.....

Restul fetelor ce mai faceti?Puiutii ce mai fac?

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ceau fetele

Si eu am avut ieri o stare fara de stare. Ce sa facem. Asta e viata ...

Eu plec imediat in Ungaria, desi fara nici un chef. Nu stiu de ce mi-e groaza de drumul asta acum, cu toate ca niciodata nu am fost asa.

In rest suntem bine. Ma rog sa treaca partea cu mirosurile pt ca uneori ma enervez cand simt orice prostie. De mancat ca si pana acum, fara carne.

A vazut Lisa pozele cu bb din burtica si de atunci toata ziua cere poza bb Fiavia.

Hildegard e un dulce bb tau. Si ce maricel e. Sa ne scrii mai des.

Clau ma bucur ca mai dai pe la noi.

Nico, Alinutza?? Voi pe unde umblati?

O sa va scriu maine cum a fost la dr.

12+

pozici

Mergi la inceput

Flavia sa ai drum bun si sa vii cu vesti bune de la dr....eventual si cu poze noi!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Am fost aseara la Miclea, bb e foarte bine, are 53,8 mm. L-am vazut si eu, dadea din picioare ca si Miclea se distra cat de "miscator" e.
Ecograful arata 12 saptamani. Mi-a zis dr. ca e foarte bine dezvoltat.
Am si 2 poze, dar n-am unde le scana sa vi le pun , poate le voi scana in oras.
Dragos a fost total. Ii zic:"hai sa-ti arat poze cu bb".El vine foarte bucuros(probabil se gandea ca ii arat ceva bebelus) si cand le vede zice:" ce urata poza, n-am mai vazut niciodata o poza asa urata"( va dati seama ce a priceput el saracutul dintr-o poza de la eco).

Flavia, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Ioana, nici eu nu mai am greturi decat foarte rare si destul de usoare. Carne de pui oricum nu vreau s-o vad.

Clau, m-a impresionat si pe mine unitatea de pe DC. Cred ca n-am citit nicodata ceva mai emotionant si trist pe vre-un forum.

Mi-am amintit acum ceva. Am avut o colega la postliceal si mama ei a murit la nastere cu al doilea copil (colega mea avea 4 ani jumate atunci).Era asistenta sefa la ginecologie (in Gurahont), asta era in urma cu aprox.30 ani. Medicii erau disperati sa o salveze. A murit in timp ce ii facea cezariana, a murit si copilasul.
Ieri m-am intalnit intamplator cu ea(nu ne-am intalnit de cand am terminat scoala) si am mai povestit, zicea ca medicul i-a facut si masaj cardiac manual, direct pe cord.

Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alinush !Beton replica lui Dragos!Pai asa poze urate i-ai aratat?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

A fost bine ieri la control, bb e bine, a masurat dr picioarele, mainile, mi-a aratat stomacul, s-a vazut (zice dr, iar eu il cred) vezica urinara si osul nazal, ceea ce a spus ca e f bine. A masurat de asemenea si ceva la cap, un fel de pelicula care daca are peste 2,5 mm inseamna malformatii, iar la noi e de 1 mm, ad foarte bine.

In 15 mrtie trebuie sa-mi fac cateva analize, alfa-feta proteina, vdrl, toxoplasmoza, hepatita si o alta hemoleucograma. De asemenea mi-a cerut un examen complet de interne, unde dr sa urmareasca daca sarcina nu ridica probleme organelor principale.

Ne mai vedem peste vreo 6 saptamani, la spital la Szeged, la un eco performant, pt a verifica eventuale malformatii si a vedea ce e bb.

In rest, toate bune, asteptam primavara adevarata ca m-am saturat de vremea asta capricioasa.

Alina, e scump Dragos.

Va las ca am de lucru.

12+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor am intrat doar sa va salut,sunt tare ocupata si in acelasi timp obosita.Alaltaieri l-au operat pe tata, i-au pus proteza totala la soldul stang(avea coxartroza) si am stat pana noaptea la 12 cu el 2 zile.Multumesc lui D-zeu se simte bine,acum e mama langa el si de la 19 la 22 merg eu ca dupa aceea doarme ca primeste somnifer.
va pupicizez pe toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Magda multa sanatate tatalui tau si refacere rapida!

Flavia ma bucur ca e bine samburelul mic!

Eu sunt necajita ca a plecat Ovi la Bucuresti aseara (pt un training)si abia sambata noaptea sau duminica dimineata se intoarce!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Magda, sanantate tatalui tau si refacere rapida. A fost ceva urgent ca nu ne-ai spus de operatie pana acum?

Ioana, nici mie nu-mi place singura. Daca era plecat Calin o chemam pe tusi (care statea cu Dragos) sa doarma la noi.

Flavia, ma bucur ca bb e bine.
Abia astept sa ne spui ce e bb.

Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alinush eu n-aveam treaba ca sunt singura ....mai ales cu ditamai baiatu'n casa....numai ca de cand cu bb mic a inceput sa nu-mi mai placa sa nu fie Ovi cu noi....deh, paranoia de gravida!
Mai grav e ca de acum va pleca tot mai mult in delegatii....!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput