Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Si acum, ......, sa va aud parerile despre achizitiile mele......

MIE, cel mai mult si cel mai mult...imi plac PARCHETUL si PATURA ...sunt marfa rau!
bine....bine...si pantofiiiii (n.b.is bencosi tare...si-mi plac si pantofiorii tai, a.cicel

Mai mai ca ma faceti sa dau iama-n magazine

PS. s-a intors acasa...e cam "lesinat"...(gata, no more about this subject..)

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Auzi, coana! Numai tu puteai sa-mi zici de parchet si patura!!!
Deci n-o fi al meu nebun! Eu am facut poze in mai multe locuri din casa ca nu stiam care o sa se vada cel mai bine, iar una din poze era cu un pantof pe fotoliu. Zice al meu: "p-asta n-o pui in album, ce vrei sa vada tot internetul fotoliul notru din sufragerie?" Eu, increzatoare: cine dracu sta sa se uite la fotoliu?!?! Pai cine?! KRELIAAAAA
Mersi de aprecieri
PS Ai grija de el....

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ete coana mare ca se uitara doua zapacite dupa patura matale inflorata si parchetul cu pantofi pe el.
Chiar ma amuzam copios ca mai e una ca mine de se uita la cai verzi pe pereti (de fapt pe parchet si pe patura) in loc sa admire frumushatza de obecte.
De fapt mie imi trecuse prin cap sa te intreb daca nu cumva pozasi si cuvertura pt. nasi...aia cu balamucul aferent.

Da' acu, ca tot ma bagai si eu in seama...dau si cu intrebarea: ce dai la fata ca furasi firma, ai?
Eu am patentul pt. "Diverse pt. nunta"...si daca nu ma crezi, plusez cu-n ciocan si-o surubelnita!
Acu...ce-i drept pot fi convinsa sa renunt la trusa de scule, da' depinde ce oferi.

Aaa...ca tot vorbirati voi de Sofitel... Eu ma prezantesc acolo maine, pe la 10 maxim 11, pen' ca pe urma imi iau zborul ca un balaur (adica calare pe mogaldeata mea de Tico) spre munte.

Hai ca se duce si zapacila la culcare...ca e mort dupa o zi de trebaluit la cabinet.

Edit: Am uitat sa-ti zic, coana mare, ca iar ne potriviram...si obectele mele sunt pozate pe fotoliul din sufragerie.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Mesaj test sa vad daca am reusit sa pun pozele. Daca nu, il sterg.

Diverse pentru nunta

Dya, pernuta ta pt verighete e exact ca a mea ! doar ca a mea, are trandafiras rosu ! m-am uitat si la jarteluta... la fel ! doar ca a mea, clar e alb-rosu !
auzi, fata, tu le-ai luat de pe Lipscani ?

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Azi la 5 ne intalnim cu cei care o sa ne impodobeasca sala. Abia astept sa vad ce spun. Eu vreau numai baloane, fara flori. Nu de alta dar nu am gasit nici o florarie care sa faca aranjament mai deosebite. Si cum spunea cineve, ori baloane, ori flori. Impreuna nu prea merg. Si voi avea si jumbo. Ca la un moment dat nu mai speram sa am. Dar nu am gasit inca artificii pentru tort, vesta si lavaliera pt iubi. Vreau sa cimpar alte cocarde, ca cele pe care le-am luat nu imi mai plac, ca sunt prea mici... Si nimic din toate astea nu gasesc in Miercurea Ciuc. Va trebui sa plec in alte localitati sa caut.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, sunt ! aseara am semnat ctr pt:
100 huse ( vom mai adauga dupa ce primim confirmarile )
1 jumbo cu 100 baloane + confetti - optional
2 inimi + verigheta
arcada la intrare
16 flori din baloane pt stalpii de sustinere ai restaurantului

si astea costa 8.000.000 ! cu avans 4.000.000 ( aici ne facusem noi altfel calculul, dar... bine ca am avut banii la noi )
...
si am primit gratuit ( mama, cam pe unde ma duc primesc ceva gratuit... Yesssss !!! ) decorul pt prezidiu !!! adica fusta aia pt masa, care costa 500.000 !

Ne-am simtit nemaipomenit, tipu' de acolo e un scump si fizic (m-ai avea puiu un pic si ma strangea de gat la cat l-am laudat ) si... profesional !
Gata, am scapat de ultimul mare avans... daca nu punem la socoteala si invitatiile... astea, probabil, luna viitoare... sau asta ?

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Raza felicitari. Ce harnicuta ai fost. Cand ma gandesc ca eu abia azi pun la punct detaliile pentr aranjatul salii... Dar nici nu aveam cand mai repede, ca tipa care se ocupa de asta a fost operata.

13+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
...si-mi plac si pantofiorii tai, a.cicel

Mersi frumos. Eu mi-am luat pantofii albi inchisi, ca la noi e IARNA. Daca ma luam dupa iubi, imi cumparam cizme albe, dar am zis ca e prea de tot. Acuma nu o sa inghet 1-2 ore, nu-i asa?

13+
POZE

Mergi la inceput

dyadya imi plac pantofii tai. Si cosuletul. Tot asa voi avea si eu cosuletul, numai ca eu in inchiriez, nu il cumpar. Dar tot asa, in forma de inimioara...E deja rezervat. Eu uitasem de pernita pentru verighete, dar azi sau luni trec pe la magazin si imi rezerv si asa ceva.

13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata! Raza, bineinteles ca le-am luat de pe Liscani, dintr-un motiv foarte simplu: acolo sunt grupate toate magazinele cu articole pentru nunta. Unde era sa ma duc pentru un cosulet si o inimioara? Aaa, sunt convinsa ca mai sunt cateva locuri in Bucuresti unde sa se gaseasca asa ceva, dar aici am avut ocazia sa intru in toata si as compar si sa aleg cel mai simplu obiect pe care l-am gasit. Nemaipunand la socoteala pretul: pt ca sincer nu aveam de gand sa dau pe ele mai mult decat am dat. Hai,cosuletul e util domnisoarei de onoare ca nu sta cu florile in mana, dar pernuta este realmente un moft. Si atunci de ce sa merg dupa ele la Picasso, de exemplu, si sau dau un milion, cand de pe Lipscani le-am luat cu 300 pe amandoua?!
Rallu, alta zapacita!Nu am mai apucat sa pozez cadoul nasilor, ca era impachetat bine si n-am mai avut chef sa le desfasor iarasi.
Cat despre patentul pentru exprimare....hm...da-mi o idee mai buna(tu, asta, cu patentele) si schimb expresia:)

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput