sotie de rac

sotie de rac | Autor: irina varga

Link direct la acest mesaj

Buna sant o sotie de rac si vreau sa va spun ca dupa 5 ani de casatorie inca nu am reusit sa il cunosc, e o fire dificila ,incapatinata ,nu isi manifesta sentimentele dar are si parti bune,e langa mine de cate ori am nevoie de ajutorul lui face mancare (el fiind si bucatar de meserie/face curatenie si ma ajuta si la cumparaturi .Cu toate ca nu il inteleg mai deloc si uneori nu sant de acord cu el eu fii nd in PESTI,il iubesc pentru ca dat lui traiesc pupici multi si sa aveti o viata cat mai frumoasa alaturi de RACI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Eu zic sa te bucuri de ce ai, sa te bucuri ca esti fericita. Asta e important. Daca il iubesti ierti usor neajunsurile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Irina si eu sunt peste si el racusor.
Si noi ne iubim , desi cateodata mai ies scantei, insa de fiecare data eu incep, eu sunt prea repezita si el mai molcom, insa daca il las in pace, si imi stapanesc eu nervii cand ma apuca, totul e perfect, important e sa nu ma ratoiesc la el, sa-i vorbesc calm si cu blandete, el fiind mai sensibilos.. asta am vazut ca e caracteristica zodiei lor sensibilitatea... si al meu vorbeste frate, cateodata ma oboseste numai sa-l urmaresc pe el... si din cauza asta sunt acuzata ca nu ascult ce mi se spune, dar nu e rea vointa din partea mea, eu fiind mai mutulica si vorbitul prea mult ma epuizeaza, eu gandesc mai mult decat vorbesc ... insa ii spun ca sunt prea obosita...
Al meu racusor nu isi ascunde sentimentele, cel putin fata de mine, imi spune tot, indiferent ca doare sau nu, si eu apreciez asta prefer sa le aud din gura lui decat de la altii, recunosc ca la inceput ma deranja, acum deloc, chiar o consider o calitate si prinde bine, pentru ca stiu cum sa-l iau.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Prezent si eu!Dupa 7 ani de casatorie am inteles ca trebuie lasat in pace,dar nu si pun in practica acest lucru,tip la el si il cicalesc(nu exagerat desi stiu ca asta il enerveaza cel mai mult.Face numai ce-i trece lui prin cap,incapatanat,ii place sa stea in casa,ceea ce ma seaca,nu ma ajuta cu nimic in casa.N-ai ce le face asa sunt ei,suparaciosi,lunatici,cu toane,lenesi,ect.Dar sint "de casa",familisti.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Misto subiect,facem ce facem si iar postam despre barbatii raci!!!
Draga Irina si eu sunt o alta Irina cu barbat rac,si tot zodii de apa(rac-scorpion).
Salutarea Mia,ce mai faci???Se pare ca iar ne reunim la o barfa mica,nu s-a mai schimbat nimic la el?!!!

Eu "posed" un rac de 4 ani si o spun si o voi mai spune ca al meu e cap de lista,cel mai "incurcat" rac de care am auzit.Asa ca sunt trecuta prin "foc"
Nu cred ca are rost sa enumar defectele ca le-ati facut deja voi,cert e ca sunt ffff dificili,dar stiti ce atitudine adopt eu:EU PE PRIMUL PLAN.
Nu reusesc mereu si asta nu e bine!
Ceea ce m-i se pare mie cel mai grav e ca nu te poti baza pe el,in nici un sens!!!!si atunci la ce bun daca e familist???Si aici depinde ce insemna familist,ca nu inseala???
Asteptam si alte fete din gasca,se stiu ele

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si io cu voi!
Il recunosc din exprimarile voastre: sensibilos, molcom, vorbeste uneori mult si nu am rabdare sa-l ascult...

Prb mea e ca suntem o familie RACI! si toti suntem diferiti! Eu si sotul ne completam exact, ce nu are el am eu, ce nu face el fac eu.... dar ma si enerveaza uneori... Totusi e ok dupa 4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

sa-l mai laud un pic pe racusorul meu ... asa este, e foarte familist, prima lui valoare este familia, nu pleaca prea departe de casa si daca pleaca imi trimite tone de mesaje de alint si vorbe dulci.. este o alintatura dar nu-i bai ca si eu sunt la fel... recunosc ca m-am dat dupa el, eu nefiind asa....
daca am o problema de sanatate sau la serviciu, ma sustine f. mult imi ridica moralul, sta langa mine pana ma vede pusa pe picioare, are f. f. multa rabdare cu mine, ceea ce eu nu prea pot face la randul meu..
si da capitolul unde ma doare cel mai tare, nu prea ma ajuta in casa la o curatenie, ordine, mancare ....doar daca ma rog de el si insist si eu sa fiu ocupata cu altceva atunci poate ... insa ma bucur ca nu e nici dezordonat in lucrurile lui haine, carti, documente...mai dezordonata sunt eu, daca nu gaseste un lucru se stie ca eu l-am pus bine.. pe undeva
cand l-am suparat sau e f. nervos, e ca un catar, incapatanat, jigneste si tare mult dor vorbele lui si da e un despicator de ite in n-spe mii de fire... atunci imi vine sa plec de acasa... cateodata mai are si niste idei...de ma intreb de pe planeta a aterizat frate.. ca eu nu-l mai recunosc...
dar cu toate astea il iubesc asa cum e.. important este sa stim cum sa-i luam si sa trecem peste micile neintelegeri... nimeni nu e perfect.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

si eu sunt sotie de rac, dar sunt si rac (virgula) ca si zodie ... ce ma irita cel mai mult la sotul meu este incapatanarea pe care o are, dar pe care nu o recunoaste nici picurat cu ceara ... pisalogeala, unele idei fixiste pe care nu prea reusesc sa i le scot din cap, comoditatea, lasarea rezolvarii unor lucruri pe ultimul moment, lipsa motivatiei in unele situatii, calmul imperturbabil in alte situatii in care eu ma dau cu capul de toti peretii si urlu ... in rest, e baiat bun si de casa, chiar prea de casa ... ma inebuneste cu tot felul de chichite pe care le cumpara, desi daca le foloseste o data pe an, cu fel de fel de aparatura electronica si electrocasnica ...
da, nu ajuta la curatenie decat daca stai numai cu gura pe el si ii spui ce sa faca, nu face din proprie initiativa nimic, nu isi spala vasele, nu isi pune sa manance, asteapta sa vin eu sa ii pun, e tare dezordonat si desi mereu ii fac observatii, sau ii spun mai frumusel, niciodata nu pune hainele unde trebuie ...
face cam multe glume, unele nelalocul lor si care jignesc si asta nu numai cu mine, ci si cu unii prieteni, care nu prea le gusta si uneori mai avem probleme si degeaba incerc sa ii explic, tot nu intelege si persista in ideea ca "erau doar niste glume"...

Mergi la inceput