am nevoie de informatii, va rog

am nevoie de informatii, va rog | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Am un var care lucreaza in strainatate. In februarie acum era nevoit sa vina in tara si sa stea 3 luni. Am inteles ca nu mai e nevoie acum sa faca acest lucru, pt ca s-a dat o noua lege. Atunci poate sa vina in tara si sa plece imediat, fara sa fie retinut si obligat sa ste in tara 3 luni? Deci sa vina in vizita la rude si sa stea o zi doua?

Multumesc pt raspunsuri!

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, nu se mai retine pasaportul daca depaseste cele 3 luni.

Insa, mi-a spus cineva(a auzit la radio) ca a ramas in vigoare ca tb. sa stea 90 de zile in tara(daca depaseste cele 3 luni) si apoi sa plece iarasi. Nu stiu este adevarat sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

of....

precizez ca varul meu nu are contract de munca in strainatate... dar noua lege ce spune? Si despre ce lege e vorba?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ioana din pacate nu stiu despre ce lege este vorba, daca stiam dadeam link-ul si extrasul din lege. Acea persoana este direct interesata si a fost atenta la ce spuneau la radio - acum nu stiu ce sa iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Sper sa nu vorbesc prostii, dar cred ca singura modificare aparuta este aceea ce nu ti se mai retine pasaportul (ca oricum era un abuz). Dar daca depasesti, nu mai poti pleca, pt ca ai incalcat legea.
Mai bine mai intreaba!

Mergi la inceput