Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele ,nu e nimic grav.ceva de genul larigotraheita.Tot ce mi-a prescris ea ,eu ii dadusem deja.In plus a pus-o la aerosoli(ce i-a mai placut....era cu miros de capsuni) si o injectie ca sa o ajute sa respire mai bine.Oricum e bine caprita.Acus se joaca ca n-are somn.
Va pup si va multumesc pt interes!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor, somnoroaselor!
dana, pup fetita bolnavioara. sanatate si sa se fac bine repede.
cami, sanatate multa lu' robertutu. distractie placuta, daca mai e loc.
alexa e inspre bine, multumim Domnului. azi a facut, scuzati expresia, o chiftea de kk, adica tare nu diaree. da' mai mergem cu regimu' si miine sa fie 100%bine.
io cred ca au dat cu arme biologice. pe bune. in ultimele 3 zile am auzit numai de copii bolnavi. aceleasi simptome.
sa auzim de bine si multa sanatate la toti.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo, dana. cupil cuminte
noapte linistita!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

somn usor.
nu am avut timp sa ma conferintzez cu voi...sorry.
am uitat ca in seara asta am cursul de patinaj cu Maia.Normal este sambata dimin. dar saptamana asta cica este o exceptie si l-au deplasat joia,cum e mai bine!

Flavia,nu mi-a ajuns "musafirul" la cinaAbia pe la 11 la noapte daca ajunge.Dar nici eu nu ma las si stau sa-l astept.Daca nu-i cina atunci sa fie

Abia astept sa vad pe viu moda din ro.Nu pot sa cred ca romancutzele au ajuns sa umble dezbracate pe stradaOr fi ele frumoase dar parca sa iesi chiar in sutien din casa!!!

revin dupa ce culc gasca.Va citesc si va raspund ca acum am batut campii

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
Mai dar cate ati tras, n oi suntem fericite ca am scapat doar cu mucisori si tuse...
Dana pup si bravo ca a fost cumintica la aerosolii de capsunici
Alina bravos domnule pentru chifteluta! Asta vroiam sa aud!
Cami sanatate si pt Robert!!! Moda e cat mai "dezbracata" pe aici, da' nu e iluzie ca fetele noastre arata bine, sunt super frumoase... dac-ar fi toate si super destepte ar fi chiar super Eu cred ca noi cand eram ca ele nu eram asa de dezimvolte, eu mi-amintesc cand eram printr-a saptea (ceausista) ca purtam dioar tricouri largi si stateam cocosata ca sa nu mi se vada sanii
Geani ca si tine nici noi n-o aveam pe Uca cand am stat despartiti 6 lunisoare, si tot atunci ne-am promis sa nu mai facem...
Flavia , cand vine, maine? Hai c-a trecut timpul!
Danelutza sanatate mama, grija mare, sa ti se linisteasca amigdalele relele
Mihaela zi-i Amaliei ca da tanti Ando na-na daca n-o mai lasa si pe mami sa tasteze
Mai eu aseara iar am tras pe dreapta dupa un drum nocturn la cumnati.. fii-mea a papar cu mare pofta sare din solnita... cam atat... am ratat vreo eventuala conferinta?... o fo' au ba?
Pup si astept vesti de la voi.... sper sa fie de bine, fara boli, pompite sau kkceli

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Cami...........cum fuse aseara? Adik azi noapte?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fete. Cred ca toate ati dormit devreme aseara:)
Eu macar m-am straduit, ca sa fiu cat de cat fresh in seara asta

Dana ce bine ca nu-i nimic grav, ti-am zis eu ca de azi o sa se simta mai bine

Alina si pt Alexa ma bucur ca scapa de regim, cred ca o sa manance cu pofta de numa mancare "normala"

Cami cred ca acum ti-a venit colegul, asa ca nu te deranjam

Azi imi vine sotu, abia astept. Pe la 12 pleaca de acolo, sper sa fie ok drumul si curatat de zapada, sa ajunga bine...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea am postat deodata:)
Azi vine, azi vine

Daniela sanatate multa si ai grija de tine. Voiam sa zic de faza cu olita in carut, esti tare inventiva:) Problema la noi e ca nu vrea sa stea nici pe olita, nici in carut. Pe strada cand o duc la plimbare mi se ridica in picioare si musai sa o iau so duc de mana.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Azi vine, azi vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza,
Dana ma bucur ca nu are nimic Alexandra si ca se simte mult mai bine.

Andora, Flavia multzumesc, cred ca amigdalitele s-au suparat pe berea care le-am dat-o ieri impreuna cu pizza

Flavia, adica azi vineeeee, vineeeee, si sarbatoritzi in modul in care stiu eu, masa si toate celelalte ?!

Cit despre faza cu olitza, am pacalit-o odata dar aseara m-a pacalit ea, a stat pe olitza dar daca n-am pus-o in carucior, a facut dupa... in pampers.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput