Mamici casnice (8)
Raspunsuri - Pagina 2
ange spune:
hahahaha de frica ca mi se inchide calcul. si raman cu mesajul netrimis am postat de 2 ori! sorry
am rezolvat-o cu scrisul.senx![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
impreuna spune:
Cami buna dimineata soare:))
pt Robertel, sa nu fie ceva grav si serios, sa treaca repede.
Dana abia astept sa vina Craciunul:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
Flavia,mai bine:buna dimineata caciula ca stapanul n-are gura!![]()
chiar nu am zis "neata"?!
Felicitari porumbel30!
sanatate,refacere rapida si un cupil frumos si sanatos ca restul se aranjeaza![]()
Flavia dar cu faci mama de le sti pe toate?!
symaco spune:
inca nu m-am apucat de treaba...

off,
la puisori bolnaviori..uite ca iarna asta am scapat de gripa sau mai stiu eu ceva!mucuti pe ici pe colo dar ín rest ok!
bai,io am o scuza deocamdata...nu poci face sport ca deh sunt graviduta!
.poi dupa ce nasc cred ca ma apuc si io de abdomene,genoflexiuni,ceva acolo egal ce...sa vaz cu ce mo ajuta sotul![]()
!ca poate patrularea pe timp de noapte cu o puiuta in brate imi va ajunge sa dau jos,sa vedem ce o mai fi!![]()
symaco spune:

felicitari porumbel!
ce stii despre bebitza flavia,a fost totul ok la nastere,puiul cum e?
refacere rapida si te asteptam printre noi,porumbito!
impreuna spune:
Atata stiu despre porumbel ca azi s-a dus sa nasca, nu stiu detalii, dar sper sa fie bine 
In seara asta o sa fiu cam absenta, ca ramane o prietena sa doarma la mine si sa-mi tina de urat, da va doresc distractie placuta 
Cami am tras cu ochiul la un subiect incins, da incins mama, da-i bataie si afla cat mai multe lucruri sa ne zici si noua, mai capatam experienta:)))) ![]()
symaco spune:
al meu sot sa dus la medic,ca are niste dureri ingrozitoare de cap...si deaia sunt io pe aici!
unde e subectul cu pricina incins,ca si io vreau documentatie?!![]()
diadaniela spune:
ce subiect incins ,mai? Vb de ala de la ZZ unde a postat Cami?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Mamaaa,ce ne-am repezit la barfe!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67589&whichpage=1" target="_blank">aici :))
Da ce-i ala zz?:) N-am mai fost demult pe acolo:)