Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana, iar pleaca? Cum asa?
Cred ca trebuie sa facem clubul femeilor singure si amarate

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, nici de data asta ?
cum dana, iar pleaca?
noi in 6 ani de , nu cred ca au fost 7 nopti in care sa nu fim impreuna. cred ca m-as topi de dorul lui daca ar trebui sa plece.
bafta, la noul club!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

flavia ,ce pot sa-ti spun? Suntem niste sotii chinuite!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,ca vine,ca pleca la noi este ceva normalface parte din viata noastra.Fara sa vina,si fara sa plece am murii de foame...Asta-i job-ul lui.Daca nu a vrut sa ramana "militzian" in Ro. ce sa-i fac!?

Dana,eu nu ma simt chinuita.probabil ca am inceput sa ma obisnuiesc cu viatza asta.Sau probabil nu am incotr-o!
Pe voi care aveti colegii acasa tot timpul,seara de seara va inteleg perfect.Va cred ca
V-am spus ca primii 6 ani sunt grei.Apoi va obisnuiti

alexa si mami,ehehehe fata mea! la greu si cu pasiune.Oi fi eu obosista si "chinuita" cu 2 copii dar nu-l ratez.
Hai ca am inebubit!
Pana am aparut eu aici tu ai plecat.Scuze.Casa mea era cu fundu in sus plus ca am spalat 4 masini pana acum.Nu stiu ce mi-a venit sa le spal costumele de iarna ale copiilor desi nu erau chiar atat de murdare...Mi-am facut de lucru.Nu ma deranjeaza prea mult decat ca trebuie sa nu uit sa le bag la uscat ca de nu maine copii stau in casa din cauza mea

Noi am sarbatorit St.Valentin vineri pt. ca marti colegu nu-i acasa si nu trecem peste eveniment
Sa va spun ce am facut:am luat-o pe Maia de la scoala si am plecat la restaurant sa papam,apoi am mers sa ne luam cadouri fiecare,apoi acasa,apoi putina joaca cu copii,apoi somn copii,apoi sampania,apoi capsuna,frisca,etc si altele... si iote asa pana in zori de ziua.La 7,00 Robert a fost in picioare Astazi am dormit pe noiAbia astept sa se faca 8 sa-i bag la somn sa doarma si mama lor cu ei ca de, azi noapte a "muncit" saraca!

gata.va ajunge
pup la voi

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Heiii am aparut si eu la 2 si un sfert noaptea..... Am avut treburi prin casa, drumuri de facut, vizita la cumnati (adik socrella care si asa se minuna ce am facut noi toata ziua de-am venit abia la 6) in fine... Alina ce face Alexa? Hihi nu avbeam intentia sa "sarbatorim" de azi dar daca tot ne apucaram....
Si fiindca tot e vorba aici de sotiori, sa stiit ca e garantat, mnerge sigur!!!! Ce? Pai de dimineata am avut o durere de cap offfff imi plesnea efectiv nu a trecut cu nimic.. sis eara dupa baita am aplicat remediul minune si a mers!!!!!!!! Nu ma mai doare nimic Asa ca Flavia trebuia sa "let him do the job" ca vorbea ceea "cheful vine mancand"
Haha.. Cami cred c-ati picat pe voi de booseala... acus vin peste tine pe mess daca imi mai tin ochii deschisi
Anculina tinem pumnii sa stii!!!! Prietena mea ce amai buna a aflat acum vreo 2 luni ca are si ea pietre la fiere, multe si marunte, e la regim si i-a zis si ei ca daca nu reuseste sa scape de ele ajunge la operatie laparoscopica. Bafta si pup dulce! O sa urmaresc si eu subiectul de la "clinica virtuala"....
Fetelor nu mai stiu ce vroiam sa zic. Incepe sa-mi fie un somn.... cred ca ma retrag....
Va pup pe toate si pe puiuti si bafta la iesit dintoci si la dormit fara treziri!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

andora,hai ca si eu am ochii sustinuti de scobitori

flavia,au inchis moderatorii subectele "explozie" de la zz.Pacat!Tocmai acum cand aveam de gand sa ma iau de gat cu oari' si ce "domnitza"!!!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

duminica placuta!

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, ulala, da'voi ce facetzi noaptea, trebaluitzi la computator, eu cu Isabella care m-a omorit si asta noapte, urlaaaa si cind adormea gemea, nu stiu ce o fi avut saracutza.

Flavia eu ii dau inainte cu tzitza, ca lapte de vaca de unde ?! pina una alta e mama pe post de muuuuu. Tot innebunesc eu barbatu' ca vreau lapte de vaca adevarat sa fac iaurt, sa fac brinzica pentru Isa, dar... mi-e dor de vacile din tzara, adica eu aveam casa la tzara si multe vecine aveau vacutze cu laptic.

Am disparut, ca ma pregatesc sa ma duc la biserica.
Va doresc o duminica placuta si ... mai multa activitate pe aici, ca vad ca atzi adormit toate.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Ce sa mai spun...????Intru sa va scriu cate ceva si cand colo ce sa vezi..??? AM cate 10 pagini de citit.Bravo fetelor.
Am vazut ca avem si membri noi..bine ati venit.
Imi pare rau pentru bb bolnaviori.Noi am bagat toata iarna Imunobaby si Minimartieni si slava Domnului nu am avut nici o problema....pana acum.
Va pup si sa aveti o duminica placuta.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele,am intrat repede sa va salut !Acus ma grabesc ,ca tre' sa ies pana afara ,dar revin .
Cami,wow

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput