Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

S-a intors soacra-mea,si-a facut un ceai ca stranuta...daca a plecat dezbracata...!
Sigur ca e dusa,daca se considera cea mai tare din parcare...!
Va dati seama ca acum incep iar sa dezinfectez zilnic baia,vorba ta,ciuleandra,cine stie cu ce mos se "plimba"!
Andreea,ti se pare burtica prea mare...asteapta,soro,s-o vezi la 9 luni!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

SunSmile sti tu bine ce sti:) Abia astept sa ajunga, dar sunt asa ingrijorata ca ii zapada mare si acum se intampla atatea accidente

Cami nu vrei sa-i facem soacrei cate o dedicatie aici si sa citeasca si ea?:) Poate ii mai vine mintea la cap (daca mai are unde:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,ia sari cu dedicatia!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

M-ai luat pe nepregatite, stai ca o dospesc

Am citit azi ceva despre soacre, un articol aparut in "Atac" (de cord:)
"Mai putine soacre, mai putine decese
In ultimii trei ani, in comuna Olari, numarul casatoriilor oficiate de primarul Stefan Musca a scazut in mod constant. In 2002 au fost noua casatorii, in 2003-sapte, iar in 2004, doar trei. intrebat cum explica acest lucru, primarul a facut o paralela intre casatorii si... decese, constatand ca si numarul acestora a scazut in mod constant : 2002-40; 2003- 28; 2004-16 ! Concluzia primarului a fost simpla: Mai putine soacre, mai putine decese. De asta nu se mai insoara oamenii. (A.M.)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

SUUUPERRR! Cred ca in multe cazuri este si foarte adevarat!
Flavia nu-ti face griji. Or sa ajunga cu bine.
Cami pai sa fie: departe de casa, cu "una" vanjoasa si la punga grasa!(acea "una")

quote:
Originally posted by impreuna

M-ai luat pe nepregatite, stai ca o dospesc

Am citit azi ceva despre soacre, un articol aparut in "Atac" (de cord:)
"Mai putine soacre, mai putine decese
In ultimii trei ani, in comuna Olari, numarul casatoriilor oficiate de primarul Stefan Musca a scazut in mod constant. In 2002 au fost noua casatorii, in 2003-sapte, iar in 2004, doar trei. intrebat cum explica acest lucru, primarul a facut o paralela intre casatorii si... decese, constatand ca si numarul acestora a scazut in mod constant : 2002-40; 2003- 28; 2004-16 ! Concluzia primarului a fost simpla: Mai putine soacre, mai putine decese. De asta nu se mai insoara oamenii. (A.M.)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile
Cami pai sa fie: departe de casa, cu "una" vanjoasa si la punga grasa!(acea "una")

Moama ce te sti :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ca tocmai te imbarbatam pe tine. Iubi mi-a zis ca pleaca pe 23 dimineata la o conferinta in Germania si vine pe 25(cand noi implinim 5 luni de la nunta). Dar e fericit ca poate sa-mi ia linistit cadouri si pt 25 si pt 1/8 martie! Si eu nu ma suuparr!
Doar ca si 2 zile si un pic o sa-mi fie tare dor de el. Ce ti-e cu iubirea asta!
Cami daca mai vrei sa-mi spui! Cred ca de la anestezic am halucinatii!

quote:
Originally posted by impreuna

quote:
Originally posted by SunSmile

Moama ce te sti :))

Mergi la inceput

Si al tau pleaca? Las ca 2 zile nu-i mult.
Eu pe al meu nu il las sa-mi ia cadouri, desi face tot cum vrea el. I-am zis ca mai bine de banii aia ma duc si-mi iau eu ce-mi place, sa sunt mai pretentioasa de felul meu, mai ales la haine tre sa probez sa vad ce-mi sta si ce nu:)

Cred ca trebuie sa facem "clubul nevestelor singure"

Mergi la inceput

Mai vreau,mai vreau...sa mai uit si eu de suparare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

cu scuzele necesare pentru ca, desi m-am inscris in club de vreo saptamana si nu am putut posta nimik, continui povestile din seria "SA NE DISTRAM CU SOCRII NOSTRI!!", facandu-va cunostinta cu mandretile mele:
EL- 55 de ani, ipohondru pensionat pe caz de boala, suparat ca nici un medic din tara nu vrea sa-l opereze pentru "problema lui cardiaca", salariat pe piata neagra a muncii(acolo n-o mai fi bolnav???) ca sef de echipa la o firma de constructii...
EA- 53 de ani, o artista "sensibila" care a prins slabiciunea familionului si ameninta de cate ori nu-i convine ceva ca se arunca de la etaj(intre noi fie vorba, sta la et. 2 si-n fata balconului are un nuc maaaaaaaare- deci oricum n-ar pati nimik)sau, si mai tare, pleca in spania si ne lasa singurei, privandu-ne de..."afectiunea" ei!!
prezentarile fiind facute, mai trebuie sa va spun ca, desi de 2 ani ne bateau la cap sa ne casatorim, in momentul in care i-am anuntat data, ne-au spus ca ei nu au bani si nu ne pot ajuta deloc...dar ca DATA NUNTII NU E ALEASA BINE, pentru ca trebuia ori mai devreme, ori mai tarziu de 2 septembrie 2006...in plus e o prostie sa te duci in luna de miere la praga.. de ce nu mergemla madrid(la fi'su celelalt), in apartamentul cu 3 camere pe care l-am putea imparti cu inca 11 persoane...iar nasul ales de noi(Un preot pe care nu l-au vazut decat o data in viata lor) sucks...evident ca nu au avut o alta alternativa mai buna decat sa ni-l recomande ca nas pe un prieten de familie care mi-a facut mie propuneri indecente(plastic spus) in prezenta sotului meu..
.......Vi se pare incitant?...sa va mai spun si ca sambata a facut o pseudo-criza de inima cand a auzit ca pachetul de muzica+foto+camaraman(trei persoane diferite) costa 550 de euro( in conditiile, repet, in care ei nu ne ajuta cu nimik?)) ...las' ca se intereseaza el cat "ia tziganul ala din alexandria care pune muzica la nunti! ma intreb cum va rteactiona cand va auzi cat costa sa imbraci un scaun, cat costa perdeau de lumini, aranjamentul de voal si flori de la restaurant si biserica, etc!!!
revin cu stiri noi de pe mapamond...

Mergi la inceput