La noi la Galati sa veniti (18)
Raspunsuri - Pagina 8
roxicucu spune:
Alina, e dulce tare bebelusul tau. Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos. Ai reusit sa-i cumperi carut? Nu mai stiu daca ti-am scris, dar pot sa-ti imprumut un carut de vara, e foarte comod de transportat.
Pupici
http://photos.yahoo.com/roxicucu
alinam spune:
Roxi multumin de aprecieri, carut nu am cumparat ca banii i-am dat pe scaun pentru mancat hehehe ca doar nu o sa tin bb in brate sa ii dau papa :) si asa nu stie sa pape si mai mult da pe el, nu e nici o graba cu carutul pentru vara, orikum merci de oferta.
Hai mai cand vreti sa ne intalnim????
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
roxicucu spune:
Nu spune nimeni nici o data pentru intalnire? Ce spuneti, e bine miercuri sau joi ora 17.30 - 18.00? Ma gandeam ca ar fi frumos sa ne intalnim la Full House, e foarte dragut acolo si foarte intim.
Roxana
ioana2004 spune:
va pup fetelor...
N-am mai intrt pe aici pe la voi ca am avut defect netul...dar gata acum sunt pe felie...
ce va fac copilasii...sanatosi? a mea fata au depistat-o cu giardia si sunt tare suparata....si pe linga asta mai are si rosu in git...Acum trebuie sa stam in casa...si cind vad ce frumos e afara...ma apuca nabadaile..va mai scriu...
IOANA 2006(1an si 2 luni)
LauraFlo spune:
Neata ! Miercurea viitoare ??? Super. Cookie, da' tu pe unde umbli fetita ? Hai vino si pe la noi ca ne e dor de tine ! Liliac, Eliza, Liliana, Korinna, Vilma, Almy, si ...toate celelalte galatence la apel va rog ! Sunteti bine ? Sanatoase si voioase ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
'Neata! Vlad e un pic ocupat cu dansul,de dimineata,(cred ca o sa ne dea afara vecinii din bloc,vrea muzica de la 8 dimineata pana la 8 seara),asa ca profit sa va scriu.Am fost la doctor,dar nu la Vedes ci la dr.Popa Mariana,de care am fost multumita,cu exceptia faptului ce ne-a facut reclama jumatate de ora la niste produse naturiste care chiar daca sunt ele bune nu le iau ca sunt scumpe rau.La Vedes am trimnis-o pe nana lui Vlad saptamana trecuta si a venit de la ea plina de nervi,a tinut-o 2 ore de vorba,ia spus numai prostii...Ati auzit pana acum de taiatul atei la limba ca sa suga copilul mai bine?
Ne-a invatat tot ce trebuie sa facem daca varsa in avion,daca face febra mare...Acum pentru ce are i-a dat Cefalexin,5 zile,ca sa fim siguri ca plecam cu el ok,Panadol.Sambata mai mergem la un control de rutina.Si tariful m-a surprins cat e de mic-250.Anul trecut ii noi dadeam lui Cretu 500.Ieri am indraznit sa-l scoatem din casa putin,pana la piata.E asa de plictisit de atata stat in casa...Ca sa avem mai multe activitati in casa am cumparat o multime de jocuri si
carti.Am cumparat chiar tabla magnetica de care ne-a vorbit Laura si mai are 6 litere si le stie pe toate,e innebunit dupa 2 pe care il recunoaste peste tot,la televizor,la ceas.
Gata! Nu mai pot sa scriu.Pe mai tarziu!
cookie spune:
Hello, hello!
Ce mai fac fetele, cucuietele?
Eu mi-am luat o pauza de cateva zile...adica am avut o serie de ghinioane, toate legate de
Sa inteleg ca v-am lipsit?
Noi, nimic nou, doar alergam dupa copil prin casa...a, noutatea ar fi ca ma anunta dupa ce face kk, zice si ea "pfuuuui!" si face o moaca dezgustata...nu prea avem cu ce ne lauda...
Intalnire?
Normal!
alinam spune:
Neata! la pagian 3 mai fetelor?
Hai cu intalnirea aia!!!!
Noi am fost ieri la dr. Campeanu, bb are 8.300kg si 68 cm, baiat mare dar ...are alergie la proteina din laptele de vaca adika cel putin pana la un an nici sa nu incercam lapte praf, branzica, iaurt, nik cu lapte (cica are fond alergic mostenit, eu am alergie la metale, da chiar asa) a si mai are ceva e usor rahitic, are costele cam evazate (aici semana cu tasu, cica si asta e genetik).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
roxicucu spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce se intampla de gasesc subiectul numai pe pagina 2, 3? Hai ne miscam si noi mai cu talent cu intalnirea aia?
Noi ne pregatim sa mergem la teatrul de papusi la Alba ca zapada....
Sper sa-i placa si sa stea linistit.
Va scriu cand ma intorc amanunte.
Roxana