La noi la Galati sa veniti (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'Neata!
Laura, m-ai trecut in lista, da? Vin sigur, numai ca am sa intarzii putin, abia pe la 5 am sa fug de la serviciu. Nu stiu cum se face, de fiecare data cand e intalneala eu sunt la serv. dupa masa...

Am sa vin si cu Mihaelabeldimanescu care isi facea probleme sa nu va suparati daca vine si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza, bineinteles ca te-am trecut pe listuta, iar Mihaelei spunei sa nu-si faca griji: noi asteptam cu nerabdare sa o cunoastem !

Lista: Cookie, Alina, Roxi, Eliza, Cristina, Diana, Mihaela, Vilma, Ele, Almy , LauraFlo

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata, vad ca toata lumea are treaba pe la 5, pai daca e asa putem sa ne intalnim la 5.30 .

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Gata, am facut rezervarea: o masa de 11 persoane la ora 17.00. Abia astept
Eu m-am lovit ieri la picior, abia merg, dar nu scapati voi de mine, vin si intr-un picior

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Multumim Roxana !
Alina e mai bine daca venim pe rand, de abia apucam sa vorbim. Data trecuta am fost asa de multe ca eu una n-am apucat sa vorbesc cu toate fetele ! Asa, daca venim in doua transe poate reusim sa ne cunoastem mai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

aaaaaaaaaaaa!
MIE NU MI-A MERS NETU!SI NU AM PUTUT SA MA INSCRIU LA INTALNIRE!!!!!!!!!!!!!NU STIU DACA POT SA MAI VIN DACA NU M-ATI TRECUT PE LISTUTA.E PREA TARZIU ?
DACA AVETI UN LOC IN PLUS PT MINE,VIN CU PLACERE.

viorica

Mergi la inceput

Viorica bineinteles ca poti sa vii doar sunt scaune destule la full house :)

poze

Mergi la inceput

sa nu va ingrijorati daca intarzii un sfert de ora, sa stiti ca vin da depind de soacra care lucreaza pana la 4.30

a si vine si almy, m-a sunat sa intrebe la ce ora ca are calculatorul virusat si nu poate sa intre pe forum :)

poze

Mergi la inceput

vedeti ca vorbesc singura ....de vreo doua zile am tastarnitza, bine, daca nu mai scrie nimeni e ok, da promit ca va fak poze "compromitatoare" in cele mai "nefetogenice" ipostaze si scriu la albun "asa nu" hehehehehhe

poze

Mergi la inceput

Alina, eu deja m-am obisnuit sa fiu "bau-baul" clubului, asa ca din partea mea....fa cate poze vrei ca alta mama nu mai face: asta sunt si gata.
Nu esti singurica si eu pe aici: un calcul mic, un mesaj postat. Eficienta maxima !

Mergi la inceput