La noi la Galati sa veniti (18)
Raspunsuri - Pagina 14
ELIZA MIRON spune:
'Neata!
Laura, m-ai trecut in lista, da? Vin sigur, numai ca am sa intarzii putin, abia pe la 5 am sa fug de la serviciu. Nu stiu cum se face, de fiecare data cand e intalneala eu sunt la serv. dupa masa...
Am sa vin si cu Mihaelabeldimanescu care isi facea probleme sa nu va suparati daca vine si ea...
LauraFlo spune:
Eliza, bineinteles ca te-am trecut pe listuta, iar Mihaelei spunei sa nu-si faca griji: noi asteptam cu nerabdare sa o cunoastem !
Lista: Cookie, Alina, Roxi, Eliza, Cristina, Diana, Mihaela, Vilma, Ele, Almy , LauraFlo
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
neata, vad ca toata lumea are treaba pe la 5, pai daca e asa putem sa ne intalnim la 5.30 .
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
roxicucu spune:
Gata, am facut rezervarea: o masa de 11 persoane la ora 17.00. Abia astept
Eu m-am lovit ieri la picior, abia merg, dar nu scapati voi de mine, vin si intr-un picior
Roxana
http://photos.yahoo.com/roxicucu
LauraFlo spune:
Multumim Roxana !
Alina e mai bine daca venim pe rand, de abia apucam sa vorbim. Data trecuta am fost asa de multe ca eu una n-am apucat sa vorbesc cu toate fetele ! Asa, daca venim in doua transe poate reusim sa ne cunoastem mai bine !
viorica avram spune:
aaaaaaaaaaaa!
MIE NU MI-A MERS NETU!SI NU AM PUTUT SA MA INSCRIU LA INTALNIRE!!!!!!!!!!!!!NU STIU DACA POT SA MAI VIN DACA NU M-ATI TRECUT PE LISTUTA.E PREA TARZIU ?
DACA AVETI UN LOC IN PLUS PT MINE,VIN CU PLACERE.
viorica
alinam spune:
Viorica bineinteles ca poti sa vii doar sunt scaune destule la full house :)
poze
alinam spune:
sa nu va ingrijorati daca intarzii un sfert de ora, sa stiti ca vin da depind de soacra care lucreaza pana la 4.30
a si vine si almy, m-a sunat sa intrebe la ce ora ca are calculatorul virusat si nu poate sa intre pe forum :)
poze
alinam spune:
vedeti ca vorbesc singura ....de vreo doua zile am tastarnitza, bine, daca nu mai scrie nimeni e ok, da promit ca va fak poze "compromitatoare" in cele mai "nefetogenice" ipostaze si scriu la albun "asa nu" hehehehehhe
poze
LauraFlo spune:
Alina, eu deja m-am obisnuit sa fiu "bau-baul" clubului, asa ca din partea mea....fa cate poze vrei ca alta mama nu mai face: asta sunt si gata.
Nu esti singurica si eu pe aici: un calcul mic, un mesaj postat. Eficienta maxima !