bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Patricia, mi-ai luat-o inainte...aveam si eu poza asta si ma gandeam sa o arat! 

Auzi, dar la mine e invers: cardu' meu sta la sot! El se ocupa de toate darile, de toate facturile, daca ma intrebi cat am platit intretinerea sau telefonul luna asta habar n-am. E mai bine asa, el e o balanta supeeeeeeeer echilibrata si calculeaza f. bine banii, asa ca nu ma doare capul pe partea asta.
Mai fetelor, nu stiam cum e sa mearga copilu' in picioare prin toata casa...eu sunt extenuata si fizic si psihic! Voi nu? Frate, zici ca are duracell, pune mana intr-o secunda unde nu are voie, trage toate alea 
. Am obosit sa mai tip, sa-l cert...il las sa-si faca damblaua apoi il iau de acolo. Ai vostrii cum sunt???
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Kita cum se mai simte Andrei?E mai bine?Uite ce am gasit pe net despre infectia urinara:
http://www.emcb.ro/article.php?story=20030611192108000
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
crinuta spune:
Patricia, eu zic ca ar merge si diverse combinatii, desi mie imi place originalul.
Daca vrei sa faci cu crema de vanilie sau de ciocolata, eu as pune frisca doar deasupra. Altfel nu vad cum, ca s-ar amesteca frisca cu crema.
Oana, si Rayan este Duracell, toata ziua alerg dupa el si face la prostii..... de numa-numa. Azi am si tipat la el, deoarece facea numai lucruri interzise.
Daca il scot afara, pana apucam sa deschidem caruciorul el pleaca la plimbare, si o ia la pas rapid nu se joaca.
Una peste alta, nu e zi sa nu ma amuze cu cate ceva si pentru clipele astea merita orice efort!
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
quote:
Una peste alta, nu e zi sa nu ma amuze cu cate ceva si pentru clipele astea merita orice efort!
Crinuta si Rayan
Ai dreptate, cand il vad ca rade, sau imi da pup...ma topesc!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Bubu eu m-am uitat acu' la pozele voastre,e tare frumusel pustiul!Si din cate vad eu prin poze e baiat mare,ce mai!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
Ubi spune:
La multi ani TUDOR!
Bubu, am vazut poze - super cea cu masina de spalat.
La cererea publicului si in aplauzele auditoriului va prezint 3 poze noi de la operatiunea: "Monstrul de tati vrea sa ma tunda". Vizionare placuta.
In alta ordine de idei, daca va incalzeste cu ceva eu acum mananc visine in ciocolata. Doar ca eu nu mi-am propus cure de slabire (hm, deocamdata)
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
lavinia345 spune:
quote:
Originally posted by Ubi
La multi ani TUDOR!
Bubu, am vazut poze - super cea cu masina de spalat.
La cererea publicului si in aplauzele auditoriului va prezint 3 poze noi de la operatiunea: "Monstrul de tati vrea sa ma tunda". Vizionare placuta.
In alta ordine de idei, daca va incalzeste cu ceva eu acum mananc visine in ciocolata. Doar ca eu nu mi-am propus cure de slabire (hm, deocamdata)
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Ubi vazut poze cu Alexandra haioasa!Si tie sa-ti fie rusine ca pomenesti de visine in ciocolata!Drept urmare imi ploua in gura!
Eu vreau cura de slabire dar nu stiu ce am ca am o foame in mineeee....mananc la greu,mai mult ca niciodata.Incerc din rasputeri sa mananc fructe cand mi se face foame dar nu reusesc mereu.Si am si niste ciocolata pe care o savurez seara de seara.Iar Natalia e moarta dupa ciocoltata si ea.I-am dat niste cioco Milkana parca se numeste cu calciu si cu lapte in interior,o devoreaza.E pentru copii cica,dar sunt convinsa ca nu pt copii asa mici!Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
crinuta spune:
Hahaha Oana, si voi sunteti cu pup? Si noi la fel.
Cand ii cer sa imi dea pup intai isi duce degetelul la obraz, iar daca ii spun sa imi dea pup cu gurita face ca o ciocanitoare cu capul. E asa de haios!
Crinuta si
Rayan

Patricia si