bebelusi de ian-feb 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sirimie, eu nu prea stiu sa-ti raspund la intrebari in afara de cea cu motzul la care-ti spun ca nu conteaza cand il serbezi, nu are nici o importanta fiind doar o traditie populara fara nici o insemnatate religioasa. E mai mult asa, de fun. In orice caz noi i l-am taiat pe 28 ian, dupa ziua lui care a fost pe 9, deci dupa ce a implinit anul. Insa asa s-a intamplat, asa a fost sa fie, nu am stabilit data decat in functie de programul nostru.
Cu actele alea habar n-am unde trebuie depuse, eu nu a fost nevoie sa o fac, firma la care lucrez a trimis ea ambele cereri, atat pe cea care trebuia depusa de angajator, cat si aia a carei responsabilitate cadea in sarcina noastra.
Inteleg ca stai in sect. 3? Poate ne vedem prin IOR ce zici?
Anda, hai ca am apucat si eu sa citesc din urma si am vazut ca te ingrozeste ideea de bb 2. Pai tocmai tu sa crezi in faze de-astea cu "ceasul rau, pisica neagra"? Parerea mea este ca in zilele noastre daca nu vrei si nu vrei, nu are cum sa se intample. Chiar daca este gaurit prezervativul (cum ziceau fetele) poti sa fii mai catolic decat Papa si sa-l verifici mereu, iar daca observi ceva in neregula sa iei pilula de a doua zi. Solutii se gasesc pt. orice, nu-i o problema asta. Dar cu siguranta cel mai bine este sa-i faci o vizita prietenului nostru Dr. Radoi , steriletul mi se pare o alegere tare inteleapta in asemenea cazuri in care chiar nu esti pregatita psihic pt. o sarcina.
Ubi, m-a distrat mult povestea tunsului vostru si mai ales faza cu "savantul nebun". Sa mai scrii din astea ca ai mult umor, ai descris super misto situatia.
Bestutza, noi am luat artificii pt. tort din Cora, ti-am trimis un PM.

Sanatate multa copiilor bolnaviori si multa putere la mamici!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, sa stii ca dupa vizita de aseara la doctor incepusem sa am (putin) mustrari de constiinta ca nu i-am dat medicamentul, dar mi-am revenit fiindca atata timp cat copilul este bine si nu mai este bolnav inseamna ca tratamentul urmat a fost de ajuns.

Ana Maria, multumim...si eu ii dau lui Andrei legume congelate din comert.

Paula, ma bucur sa aud ca nu este asa mare bai dac ramai insarcinata inainte de cei doi ani, fiindca daca este sa avem si al doilea copil nu astept 2 ani...acum trebuie doar sa ai mare grija de tine.

Mirela, sotul meu isi cere scuze dar a avut foarte mult de alergat, dar maine te contacteaza cu siguranta...apropo de gradinita, programul mi se pare tare bun si sunt sigura ca lui Andrei ii va place tare mult...el adoarme singur si acasa, dar dupa programul lui propriu nu dupa unul impus...

Lavinia, din ce imi spui despre Prednison imi vine sa ma pup singura fiindca nu i l-am dat, mai trebuia sa-i dau si 3 pastile pe zi...

Tomasa, cam lunga absenta...bine-ai revenit...Tudor sa fie sanatos si cu mult noroc in viata, ca frumos e deja.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga pupici Hanei si sa se faca bine repede.Cat despre alaptat,nu ma mai deranjeaza nici pe mine asa mult.Nu mai suge la greu ca inainte dar tot ma prinde de vreo 2 ori pe zi.Si noaptea cam de o data maxim de doua ori,dar putin,doar asa ca sa doarma mai bine cu tzatza in gura.
Cat am fost in Ro a supt mai mult ca aici,bine ca tot am fost pe drumuri intre Bucuresti si Mangalia si poate n-am avut sa-i dau sa manance ca acasa,unde cam rontaie ceva din ora in ora.Daca nu rontaie trebuie sa bea,ba apa,ba ceai,ba suc de portocale.Cel mai nasol mi s-a parut in aeroport unde am ajuns prea devreme,era obosita,si dupa ce s-a jucat cu o punga de biscuiti avea chef sa se joace si cu tzitzi,in sensul ca sugea 3 secunde si apoi la joaca 5 minute,iar supt 3 secunde iar joaca.Asa m-a tinut vreo ora jumatate,mai ales ca acum a inceput sa mearga,dar inca nu e sigura pe ea si deci trebuia sa fiu mereu in spatele ei,ba imi bagam maieul in pantaloni si hop dupa ea,ba vroia sa suga,in jurul meu numai barbati,caci mai mereu in zborurile spre Beirut sunt 80% barbati...ma rog,nu e tocmai placut sa fii singura cu copil de tzatzta alintat prin aeroport.
Cat despre faptul ca astepti sa se intarce singura...sa ai grija sa nu patesti ca sora-mea care la fel a zis ca nu i-l intarca la un an ca inca mai merge,apoi ca e cald si nu stiu de ce zic babele sa nu intarci copilul vara,apoi la 2 ani era deja mare si degeaba s-a dat ea cu mustar pe sani ca nepotul a sters-o cu un servetel si si-a vazut mai departe de supt...pana a ajuns copilul la 3 ani si cateva luni.!!!!Abia atunci a renuntat singur la tzatza.Nu mai zic ca fiind asa mare ii zicea in soapta sorei mele "hai mai da-mi un pic ca nu ne vede nimeni!"Sincer de frica sa nu ajung acolo vreau s-o intarc acum...desi asa ma streseaza psihic sa incep lupta si maraielile...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

kita, parca tu intrebai despre cresa ? Scuze daca gresesc. Gabitza are zile bune si altele nu prea, citeodata refuza sa doarma la gradi, citeodata refuza sa manince (in special legumele de la prinz, niciodata nu zice nu la desert). Partea buna e ca e foarte sociabil si nu mi se pare ca e deloc obraznic, cum am vazut ca sint niste copii mai mari ce-i drept (1.5 - 3.5 ani). au tot felul de jucarii si activitati, maninca singuri piine prajita, banane si chiar le "impart" intre ei. noi sintem la faza in care el vrea sa manince singur, dar nu reuseste sa puna mincarea in lingurita si sa o duca la gurita. citeodata ia cu mina din castron sau din lingurita, ii mai pun bucatele pe masa si isi ia singur. e tare haios, dar se face ca un purcel, asta ca sa nu mai spun ce mizerie e pe masa si pe jos. aseara am incercat sa ii dau laptele din canita cu cioc, dar l-a refuzat.
eu cumpar legume congelate si folosesc in mincarea noastra si a lui, plus ca pun portioare la congelator (piure de mere, tocanite, fructe pasate, fac mai mult ca sa am la nevoie).
azi e o adevarata zi de iarna, ploua torential si totul e mohorit. sper ca in weekend sa revina soarele ca iar avem o petrecere in gradina.
va pup

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Tomasa bine ai revenit si multumesc de sfaturi,ai dreptate,oricum a fost socul la mine,eu dadeam vina pe tulburari hormonale de la alaptat,lipsa menstruatiei care oricum lipsise 11 luni si atunci abia abia fusese...dar e mai bine asa,si acum sunt f fericita.De ex ce ma amuza dimineata,sotul ne pupacea pe mine si Raisa acum a inceput si cu burtica....iar de timp ce sa zic ca eu sunt cea care am grija de fata ca el pleaca cand abia,abia deschidem ochii si vine deja cand Raisa doarme.In week-end ce mai sta si el cu ea.....asa ca probabil voi ajunge pe la psihiatrie cu 2 dar merita.Glumeam.
magga multa sanatate,e bine ca a facut boala si dupa cum zici o forma usoara.Spor inca la alaptat,nici eu nu as renunta dar in maxim 2 luni trebuie.

eu abia astept ziua de sambata,chiar daca nu avem bb la petrecere sper ca va fi frumos.Vreau sa cumpar coifuri dar inca nu stiu de unde...
o zi buna!

Paula 5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor! Mie nu mi-a mers netul aseara...dar vad ca nu prea v-ati inghesuit!

Alipiticot, eu am luat coifuri si baloane de la Selgros, dar au si in Carefur sau in supermarketurile mai mari.

Am si eu o intrebare: care din voi incalzeste constant mancarea copilului la microunde? Ca eu numai asa incalzesc, orice.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

TUDOR CONSTANTIN

Bestutza sa-ti traiasca baiatul sa creasca mare sanatos si norocos.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumesc Bubu acum imbrac copii si decolez si eu sa fac cererea aia daca se face aici la Aparatori ,eu auzisem ca tre facuta la Amzei.Despre bani insa habar nu am cand vor veni.
Eu mai incalzesc din cand in cand la microunde cand sunt grabita insa prefer pe aragaz ca sa o las putin sa fiarba.
Magga multa sanatate domnisoarei .Stai linistita ca de rubeola scapati repede.
Tomasa sigur dupa ce se va mai incalzi un pic venim prin IOR si ne vedem poate reusim o intanire cu mai multe mamici ca vad ca sunteti multe in sect 3.
Magga ,Lavinia si eu am aceeasi teama de intarcat si tot asa speram si eu ca poate se intarca singur insa nici sa astept pana la trei ani nu-mi prea surade.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Bestutzooooooo, sa-ti traiasca feciorul! La Multi Ani, Tudor! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa ai grija de mami si de viitorul tau fratior sau surioara.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

la multi ani, TUDOR CONSTANTIN!!!
o viata frumoasa!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput