bebelusi de ian-feb 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor voi le dati copiilor legume congelate? Daca da, cumparate sau puse in casa? Sarumana

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

LA MULTI ANI!!!

DAVID RAN
BENJAMINSi cu ocazia sf.Tudor de azi urez la fel LA MULTI ANI!!!tuturor copilasilor cu numele asta.
Sa cresteti mari,sanatosi si fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu recunosc ca nu pot tine pasul cu voi. Nu am mai intrat de citeva zile si sint vreo 3-4 noi subiecte cu discutii..

Am incercat in WE sa citesc de la inceput, cit mai multe despre voi. Am vazut poze de la mai multe intilniri de mamici, am incercat sa vad poze cu Rayan sau cu Rebecca dar nu am reusit pentru ca nu mai e nimic in albumul dat mai de mult. Si mai am citeva "observatii" notate acasa (acuma sint la servici)

Vad ca "circula" carticica pe care am primit-o de la otis41 . Ma bucur ca va este de ajutor..

La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecuta! Sa cresteti repede mari (dar nu prea repede ) si sa va bucurati parintii tot timpul!!

Am si eu doua intrebari, daca stie cineva sa raspunda. La ce primarie din sectorul 3 trebuie sa depun dosarul pentru stimulent? A mai depus cineva dosar pentru indemnizatie/stimulent in sectorul 3?

Si : pot sa tai motul lui Vladut pe 25 februarie, adica inainte de 27 februarie cind face el un an? Sotul meu a zis ca "a auzit" cineva ca nu se taie inainte de un an. Voi ati auzit asa ceva?
Multumim pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ana-Maria, eu ii dau legume congelate, si puse de mine si cumparate. Mi se par super ok, sunt f. bune. Eu am pus asa: mazare, fasole verde, morcov, ardei gras(cubulete si intreg, sa-i fac umpluti). Ce am cumparat: broccoli(mereu), niste legume julien pt. supa(morcov, telina, pastarnac, praz - f.f.bune) si un amestec cu fasole verde, conopida, broccoli si nu mai stiu ce...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Tomasa ma bucur ca ai mai scris si tu ,chiar vroiam sa va strig zilele astea pe tine si pe Adita ca nici ea nu mai da nici un semn.Am vazut cat de mare a crescut Tudor si cat de bine sta in picioare Iustin inca mai tremura ca o piftiuta dupa doi trei pasi.
Ana maria da eu ii dau legume congelate de mine(dovlecel ,mazare , fasole verde) dar cred ca nici cele la pungi din comert nu au nimic rau.
Sirimie eu stiam ca motul la baieti se taie intre unu si trei ani dar nu cred sa fie vre-o problema daca il taiati cu cateva zile mai devreme,despre dosar nu stiu ce sa-ti zic ca eu am depus la sect4.
Am auzit ca ar trebui sa mai depunem o declaratie cum ca ne obligam sa anuntam reintoarcerea la servici (cele care suntem in CIC ).Stie cineva ceva?Daca trebuie depusa si unde?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

DAVID RAN (Sara18)
BENJAMIN (Benphina)

La multi ani si petru toti cei care poarta numele de Tudor!

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Sirimie, asa stiam si eu, ca la baieti motzul se taie dupa 1 an si pana la 3 ani, nu inainte de 1 an.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Gabi.i, fii atenta: trebuie sa depunem la Aparatori, la Protectia Copilului, o declaratie, pana pe 10 februarie, numai pt. cine e in CIC. Declaratia o completezi acolo, iti trebuie buletinul si certif.de nastere bb. Si nu mai trebuie sa mergem lunar, doar acum, in februarie. Eu ma duc maine dimineata. Si cica trebuie sa anunti acolo daca incepi serviciul mai devreme, ca sa nu-ti mai trimita banii...dar luna asta? cand ii vom vedea????

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu ii dau si legume congelate si sunt foarte multumita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya merci pentru carte.Cat despre prednison eu zic ca ai facut bine ca nu i-ai dat copilului.Eu am luat prednison acum vreo 5-6 ani in spital,ma operasem de o tumoare si crede-ma ca mi s-a parut foarte puternic,imi dadea stari de insomnie si multe alte stari destul de nasoale.Ma gandesc la un copil mic cum e.Plus ca odata administrat prednison eu stiu ca se tine regim fara sare,absolut nimic sare,existand pericolul de umflare...

Am cumparat si eu o carte de Luarentiu Cernaianu,se numeste 400 de retete culinare pentru copilul tau,0-3 ani.Dar marea majoritate a retetelor contin zahar si/sau faina ceea ce nu-mi place.

Bestuta petrecere frumoasa si sa te gandesti si la mine cand papi din tortul ala....imi ploua in gura,ce mai!

Despre motz parerea mea e ca i-l faceti/luati cand aveti timp si bani,chiar conteaza daca e inainte sau dupa?E doar o traditie(frumoasa) nu cred ca o sa conteze data la care i-l luati in viitorul sau dezvoltarea copilului.

Despre legume congelate,eu le prefer celor in conserva.Nataliei i-am pus in supa niste fasole verde congelata si uneori mazare.Cumparate,ca eu nu ma pricep sa le congelez(am impresia ca se fierb putin??? inainte de a fi congelate).

Va pup!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput