Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
ninocikap spune:
Ellinia intradevar cel rosu este de 3,5 % grasime iar celalalt are mai putin. albus i-am dat l-a modul ca a mancat si el putin din supa noastra cu galuste sau cu taitel facut in casa... nu a fost cantitate foarte mare.
Coco felicitari pentru mers.
Si Alex se trezeste noaptea din ora in ora, ba chiar si mai des de la un timp... daca nu era mama mea la mine cred ca o luam razna deja... nu mai stiu ce sa ii mai fac... speram ca din ce creste va incepe si el sa se regleze cu somnul...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
mamacita spune:
LA MULTI ANI Bianca,Irina,Beba si Rares!Si spuneti-le mamicilor sa nu mai fie asa rare la vedere,ca ne e dor de ele!Cred ca,pentru cele care nu suntem inca la serviciu,putem stabili un minim de un mesaj/2 zile sau/zi,iar pentru cele care muncesc din nou,macar o data pe saptamana scrieti-ne,fetelor,ca sa putem sa ne admiram progresele pana la majorat!
CE ZICETI,VOTAM PENTRU MINIMUL NECESAR DE MESAJE?![]()
SA FIM IUBITE SI RESPECTATE DE CEI CE NE SUNT ALATURI TOATA VIATA SI FIE MANDRI DE NOI,CA AU DE CE!![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
nino,din ora in ora?Valeu!Dar ce oare il trezeste asa des,saracii de voi?
pisi,bravo lui Matei ca a facut botezul zapezii,merita vazuta mirarea din ochisorii lor,noi inca n-am vazut asa ceva decat de la geam
;nu stiu daca suntem ipohondri sau nu
,cert este ca era un viscol si o umezeala atunci cand a nins(va dati seama,daca a inghetat marea ca nici acum nu s-a topit de tot!!!)incat nu ne-am incumetat nici o secunda sa-l scoatem.Vorba ta,data viitoare.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
La multi anisori (lunisoare
) Bianca
, Irina
, Bubuca
si Rares
!!
Mamacita Ioana mea se jeleste indiferent ce fac eu cand mai da ea un cap in ceva
Si daca sar in sus si daca rad la ea si ii spun ca nu-i nimic tot plange de mama focului s-o iau in brate. Asta si cand abia se atinge, nu te gandi ca face toata ziua cucuie ![]()
Pisicuta Succes cu laptele praf!
Din pacate Ioana nu merge la zapada ca e tot mucoasa. S-a saturat micuta de aspiratorul ala... dar fara el cred ca iar tusea ca magarul pana acum. Oare o fi o idee buna sa incep sa-i dau nurofen si zyrtec sa-i mai domolesc nasul? Mamacita poate imi dai un sfat cand ai timp. Deja sunt vreo 10 zile de cand ii curge nasul. Acum sunt ceva mai putine mucozitati si mai albe-galbene. Scuze de detalii d-astea picante.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaa
"La multi ani!" sarbatoritilor de azi.Mai avem putin si incepem aniversarile de 1 anisor.
Pe mine nu m-ar deranja daca se scoala noaptea, asta daca as sta acasa.Dar problema este ca din 01.04.2006 incep serviciul.Atunci nu stiu ce-am sa fac.La serviciu muncesc, nu gluma.
Sper pana atunci sa-si revina si sa nu mai faca scandal noaptea.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ligia13 spune:
ionela_r, te vei obisnui si cu mersul la serviciu si cu trezitul noaptea
. Itzi spun din proprie experientza.
Am inceput serviciul cand avea Radu 3,5 luni. A fost un dragutz si de exact din ziua in care am inceput serviciu a inceput sa nu mai manince noaptea. DAR, cand au inceput dintii a inceput distractia.
sa traiasca!
mamacita, accept provocarea cu nr minim de mesaje
!
rrox3, de 10 zile cu muciosri? wow! Oare faptul ca-i tot aspiri mucisorii, nu stimuleaza secretia in continuare? Cat de des ii aspiri?
ninocikap, deci esti in febra pregatirilor.
pt cheliutza. Din ora in ora treziri? OfOf saracutza de tine!
Nino, acum Alex merge bine singur? E alergaretz?
Coco felicitari mergareztului!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ako spune:
salveeeeeee.... si pupaturile de rigoare sarbatoritilor si parintilor acestora...:)
ups...cu job'ul meu...mamacita si ocrainic...nu'i nika de ascuns, caci - intr'un fel sau altul...mi's "publica". ma ocup de kestiuni care suna cam asa: CSI, CEFTA, AELS, SEECP, SECI, CEMN etc. sa spunem partea economica a relatiilor externe.
dar sa ne reintoarcem la kestiuni mai pragmatice...:) vaccinul pentru varicella cand se face??? pediatra lor, imi spunea ca parca la 11 luni. voi ce stiti?
ako+darian+rares
cenia spune:
Salut! in primul rind multumesc pentru aprecieri la adresa lui David! m-am simtit super. am vrut sa ii fac o surpriza sotului meu ca l-am tuns si am vrut sa arata best. a fost impresionat de fiul sau. azi a descoperit si el putulica. o pipaia, tragea, reactiona si ridea , dar era cam racoare, asa ca i-am taiat jocul, ca asteptam cu pampersii in mina! cam rea sunt, dar deja are muci. cu laptele de vaca am incercat si eu sa dau dar nu i-a placut! pediatra mi-a zis ca ii pot da dupa 6 luni. vara mea de la tara are gemeni si conditii materiale mai precare si le da de vaca, ca nu a avut lapte deloc. la inceput s-au constipat, dar acum merge asa in continuare. este mai gras si in carte scrie ca pentru mamele de la tara se recomanda combinatia cu apa o parte apa si trei lapte sau fara grasime.
bebeii nu dorm noaptea din cauza dintilor! asta e clar ca si al meu la fel face! vreau sa va anunt ca deja imi ies(nu a erupt, insa) doua maselute, in ambele parti una sus si una jos.
iar suntem primul? stomatologul mi-a zis ca trebuie sa ii iasa 20 in total. avem 8 dinti si cu 2 masele pe drum suntem abia la jumatate de drum: mai avem inca 10 bucati
rrox merci ca m-ai adaugat pe lista! acum am verificat sa vad, dar nu era o obligatie...deja ca ai destula treaba pe aici,te straduiesti sa mentii aici topul!
gata va las aas vrea din toata inima sa fiu mai activa, sper sa reusesc dupa ce mai invata David sa mearga ca acum merge sustinut de mobile! azi a cazut din pat desi stie ca face buf, parca nu il intereseaza! cade in fund si ma fac ca nu vad ca sa nu se alinte!
maninca scame si toate celea!
va pup va las
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/848a&.src=ph
rrox3 spune:
Ligia folosesc aspiratorul de 3-4 ori pe zi doar. Nu are cum sa stimuleze secretiile nazale treaba asta, e similara cu suflatul nasului la adulti. Nu e nimic altceva. Forta de aspirare e mica, are un reductor, nu foloseste toata puterea aspiratorului casnic.
Ce mai face scumpul de Raducu? Mai povesteste-ne despre el! 
Ako vaccinul de varicela se face dupa 1 an.
poze cu noi
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69071" target="_blank"> 78
poze cu noi