Cine stie si ma poate ajuta:
Daca eu ca mama am intrat in CIC din apr 2005 (bebe nascut pe 4.01.2005) dar vreau sa incep serviciul de la 1 martie ac, poate tatal sa intre in CIC in conditiile in care are si el contributia la zi pt perioada precedenta nasterii si astazi nu mai lucreaza nicaieri? Daca Da, pe perioada de CIC, se va considera contributie la CAS, pensie (nu stiu!!) pentru el?
Multumesc frumos si anticipat!!!
" Ce bine ca existati!!!"
Si pe mine ma intereseaza chestia asta ... in plus se mai iau cei 3 milioane lei in cazul prezentat de clausirobert ? ( dupa mine nu se mai iau , dar as vrea sa stiu si parerea vostra ).
Am mai scris si la concediu paternal dar nu am primit raspuns !!!
albumele noastre
Sora mea trebuia sa stea in concediu de ingrijire copil pana in noiembrie 2005, dar avand in vedere ca era profesoara si scoala a inceput in septembrie l-a trecut pe cumnatul meu in ingrijirea copilului pana in noiembrie si ea a mers la lucru.
Acuma nu stiu daca cumva s-a schimbat ceva cu noua lege, da la ei asa a fost.
quote:
Initial creeata de clausirobert
Daca eu ca mama am intrat in CIC din apr 2005 (bebe nascut pe 4.01.2005) dar vreau sa incep serviciul de la 1 martie ac, poate tatal sa intre in CIC in conditiile in care are si el contributia la zi pt perioada precedenta nasterii si astazi nu mai lucreaza nicaieri? Daca Da, pe perioada de CIC, se va considera contributie la CAS, pensie (nu stiu!!) pentru el?
Multumesc frumos Rozi! Asa stiam si eu, dar de cind am trecut pe primarii acolo inca nu se stie nimic. Am fost azi sa intreb ce documente sunt necesare pentru transferul de concediu (suna cam aiurea dar nu imi vine in minte alta denumire) si mi-au spus ca o vor lua ca tema de discutie pentru luna viitoare....
Daca stii ce trebuie facut mi-ar fi de mare ajutor.
Multumesc frumos
Nu mai spune ca este "transfer de concediu"! Este acelasi lucru ca si daca ai cere tu. Se depun aceleasi documente ca la toata lumea, nu e nimic deosebit.