x

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Daca ti-a spus-o verde ca nu te mai iubeste, ce mai stai?
Casnicia voastra n-are nici un viitor!

Pentru binele tau si al fetitei, refa-ti viata cit mai iute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce curaj ai sa mergi mai departe! Se vede ca il iubesti cu adevarat!
Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa fiti fericiti.

Dar pana la urma te mai iubeste sau nu?

Bafta!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Doamne Ajuta! vezi ca tot o discutie rezolva lucrurile? Pana nu "scuipa" fiecare ce are pe suflet nu se poate urni caruta nici la deal si nici la vale. Sper ca totul sa se rezolve intre voi si sa stati peste 50 de ani la "gura sobei" depanand amintiri tumultuoase din tinerete!
bafta multa!
PS: numeioana, cred ca problema asta si-a lamurit-o deja cand a decis sa lupte pentru aceasta casnicie si pentru aceasta femeie. Altfel, la ce bun?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Dar tu ce ai promis?
Fiecare relatie e ca un balansoar, trebuie ca amandoi partenerii sa faca eforturi.
Poate ca nu mai ai ce promite, pentru ca "iti faci partea ta", dar e bine sa stie ca nu e singurul care face concesii.
Multa liniste si o casnicie fericita iti doresc.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ce ma bucura ce citesc.Trebuie sa va rezolvati problemele, va iubiti si aveti ptr ce lupta.
Succes la amindoi.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Sa dea Dumnezeu sa va rezolvati problemele in acesta perioada de "tranzitie" sa va fie bine si sa va cresteti impreuna copila
SA FITI FERICITI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mult noroc zana zanelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Bafta Zina..Suna bine!
Pacat numai ca va trebui sa-ti dovedesti ca esti iubita sau nu prin a renunta la casa.( sau a risca sa ramii fara ea).De regula, femeile isi dovedesc ca sint iubite fara sa amestece banii.Daca tu crezi ca se merita, fa-o dar mi-e teama ca nici dupa nu vei avea sentimentul pe care-l cauti.A te simti iubit si apreciat nu poate fi dovedit prin a lasa de la tine o mostenire. Daca el nu poate dovedi altfel, e tragic.
Pt el este trist, nu pt tine.
Ar fi bine sa se tina de cuvint si cred ca primul pas este sa faca ceva cu bautul pt ca eu cred cu tarie ca el este alcoolic de mult.
Si ai grija la o treaba:femeile, si tu mai ales, au un mare dar sa convinga pt ca au argumente si au dreptate si vad clar "bubele".Ei simt asta, claritatea si spiritul practic al problemei pt ca barbatii sint de fel practici, noi devenim practice cind nu avem incotro:) Si e posibil sa-l fi facut, fara sa-ti dai seama, sa iti dea dreptate, sa realizeze ca ai dreptate fara ca el sa si simta asta!Se numeste spalare la creer...Ai grija si vezi cit il tine promisunea, sa nu fie de moment din cauza ca are o urma de corectitudine si vinovatie? Si "miine" sa se trezeasca din "amorteala" la eu-l propriu..
Eu iti tin pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sfatul meu este sa discuti cu el si sa-i spui tot ce ai pe suflet, poate nu ajungeti sa divortati. Poate isi revizuieste comportamentul....isi gaseste un alt servici mai putin solicitant si isi petrece mai mult timp cu voi...

Nana Motoc

Mergi la inceput